Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fazolka

Slyšela jsem jí poprvé...

já když jsem jí slyšela poprvé tak se mi moc nelíbila ale pak jsem si jí pustila znovu a slyšela jsem její užasný hlas *4* *14*
  • gaginka

pre anti ga ga ona je najlepsa spevacka aku som kedy vydela tak chod do p*** ked sa ti nepaci *1*
  • Re: Re: gaga jedže

jo ale jako že většina pujde na gagu *3*
  • Re: gaga jedže

prej predskupina je lady gaga ne pcd
  • fashion

jo je skvělá a pracuje na druhem cd ale škoda že tam nebude pisnička fashion protože tam je feat. ale jinak dobre už to mam na kompu *3*
  • Re: Re: lady gaga

v jejích intrech furt mluví o technologii tak asi že ta technologie už je tak vyspělá že tá baterka ji vytvoří ty krystalky na těch brylich... i když.... když se podivate pořádně tak jak si nasazuje ty bryle tak tam ty krystalky už tam ma
  • Re: lady gaga

taky nechapu poč má ty brejle na zacatku piiisnicky *8* *7* *7* *7* *7* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *1* *1* *1* napiste poč
  • Re: Lady Gaga

vydala album the Fame pokud to nevíš a ne jak si myslíš že nazpívala 1 song *13* takže v poho celé album je super a vystoupí s PSD 21.2.09 v Praze *3*
  • Lady GaGa

ona je proste dokonala a nejlepsi ta jeji pisnicZka Just Dance *14* ale i ostatni sou dobry
  • avrilie

je gooĐ

nwm co proti ní máte,mně přijĐe Đobrá,hŁavně ta její písnička Poker face je sqvěŁá! *3* ten její styŁ moc nemusím,aŁe hŁas má fakt poveĐenej!!! *1*
  • Lady Gaga

Lady Gaga je plostě nej a jestli se to někomu nelíbí at mi prdel políbí.Je prostě úžasná nwm co proti ní všichni máte.Vsadím se,že ty co píšou že je hnusná,tak oni nejsou o nic lepší....a Poker face je nejskvělejší písnička,která se jí povedla...miluju ten její videoklip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *8* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Lady Gaga

Další "zpěvačka" co ukáže pár písniček a zase zapadne. Tady jde vidět,jak si pohráli na pocítači s jejjím ksichtem. Její hudba je stejná, jako vostatní disko trisko. Jenom další komerční kráva na hudební scéně.
    Tohle už fakt hudba není. *7*
  • Re: Re: Lady GaGa NavŽdY!!!!

super jeden z málo normálních příspěvku je nejlepšíí celé její CD je super :D *4*
  • Re: Lady Gaga v CR

super web :-) lady gaga je nej .... *15*
  • Re: Pecka....

jo je super celé fakt jako i ty klipy jsou BEST
  • lady gaga

ma podobny hlas proste ma hlas jako christina agulera *3* *4* *13*
  • Pecka....

Lady Gaga je nej zpěvačka a taky moc krásná..a písnička ,,Poker Face,, se Jí opravdu povedla.. *5* *14*
  • denca.d

Re: Re: Skvělá

Joj, dřív jsem žrala Just Dance ( Mám to v mobilu,MP4,PC,.. )Ale teď poslouchám teprve asi po3. Poker Face a upe bomba <3 *1*

Popopopoker Face :D
  • Re: Skvělá

jo,poker face miluju!!!!!!!ale i just dance... *14* *14*
  • Re: GagA

No tk já s tebou na 100pro souhlasim .. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit