-
_?!_
OMFG chcipam ztech kretenu co si myslej ze ji tu napisou par vet ze je leda gaga trapka....pritom sou to (ty cc rho pisou) naky debiiLci ktery si myslej ze jim spoupne autorita dyz so tu napLacaj....!!! *13* -
Slyšela jsem jí poprvé...
já když jsem jí slyšela poprvé tak se mi moc nelíbila ale pak jsem si jí pustila znovu a slyšela jsem její užasný hlas *4* *14* -
gaginka
pre anti ga ga ona je najlepsa spevacka aku som kedy vydela tak chod do p*** ked sa ti nepaci *1* -
Re: Re: gaga jedže
jo ale jako že většina pujde na gagu *3* -
Re: gaga jedže
prej predskupina je lady gaga ne pcd -
fashion
jo je skvělá a pracuje na druhem cd ale škoda že tam nebude pisnička fashion protože tam je feat. ale jinak dobre už to mam na kompu *3* -
Re: Re: lady gaga
v jejích intrech furt mluví o technologii tak asi že ta technologie už je tak vyspělá že tá baterka ji vytvoří ty krystalky na těch brylich... i když.... když se podivate pořádně tak jak si nasazuje ty bryle tak tam ty krystalky už tam ma -
Re: lady gaga
taky nechapu poč má ty brejle na zacatku piiisnicky *8* *7* *7* *7* *7* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *1* *1* *1* napiste poč -
Re: Lady Gaga
vydala album the Fame pokud to nevíš a ne jak si myslíš že nazpívala 1 song *13* takže v poho celé album je super a vystoupí s PSD 21.2.09 v Praze *3* -
Lady GaGa
ona je proste dokonala a nejlepsi ta jeji pisnicZka Just Dance *14* ale i ostatni sou dobry -
je gooĐ
nwm co proti ní máte,mně přijĐe Đobrá,hŁavně ta její písnička Poker face je sqvěŁá! *3* ten její styŁ moc nemusím,aŁe hŁas má fakt poveĐenej!!! *1* -
Lady Gaga
Lady Gaga je plostě nej a jestli se to někomu nelíbí at mi prdel políbí.Je prostě úžasná nwm co proti ní všichni máte.Vsadím se,že ty co píšou že je hnusná,tak oni nejsou o nic lepší....a Poker face je nejskvělejší písnička,která se jí povedla...miluju ten její videoklip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *8* *1* *1* *1* *1* *1* -
Lady Gaga
Další "zpěvačka" co ukáže pár písniček a zase zapadne. Tady jde vidět,jak si pohráli na pocítači s jejjím ksichtem. Její hudba je stejná, jako vostatní disko trisko. Jenom další komerční kráva na hudební scéně.
Tohle už fakt hudba není. *7* -
Re: Re: Lady GaGa NavŽdY!!!!
super jeden z málo normálních příspěvku je nejlepšíí celé její CD je super :D *4* -
Re: Lady Gaga v CR
super web :-) lady gaga je nej .... *15* -
Re: Pecka....
jo je super celé fakt jako i ty klipy jsou BEST -
lady gaga
ma podobny hlas proste ma hlas jako christina agulera *3* *4* *13* -
Pecka....
Lady Gaga je nej zpěvačka a taky moc krásná..a písnička ,,Poker Face,, se Jí opravdu povedla.. *5* *14* -
Re: Re: Skvělá
Joj, dřív jsem žrala Just Dance ( Mám to v mobilu,MP4,PC,.. )Ale teď poslouchám teprve asi po3. Poker Face a upe bomba <3 *1*
Popopopoker Face :D -
Re: Skvělá
jo,poker face miluju!!!!!!!ale i just dance... *14* *14*