Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heath.4ever

the fame

na www.lewis99.webovastranka.cz si můžete stáhnout celé cd The Fame;) jestli bude někdo chtít
  • ludra

ludra se ostříhala ty dlohé vlasy jí slušely víc teda
  • ladygagushka

Re: Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!

hm hm hm ........ *9* já má ráda obě holky ,ale nevím jeslti je katy přirozenější ,no ona ye taky umělohmotná barbie stejně jako gaga ,ale gaga ani tak ne,Myslím že Katy je lepší zpěvačka a taky ikona ppro oblékání do budoucna!!!!!!!Katy Perry skandujeme šeci ne?
  • Re: Re: Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

Ohledně tý historky s taháním vlasů: bylo to v komentářích na video Live Performance, bohužel opravdu netuším z jakého města.
    Ohledně Poker Face: v celém klipu nemá ani jednou paruku. V dnešní době je všechno možné, tzn. udělat vlasy i tak že to vypadá jak paruka.
    Jedině prodloužení. Nikdo ještě neprokázal, že je to paruka. *3*

gagafame je to na youtube nebo na stream jak ji tam chytne za ty vlasy?ale ještě něco jak je videoklip poker face jak tam ma ty vlasy šedé tak to je snad jasné že to je paruka

Já to vím naprosto přesně *1*
    Není to paruka, má to jenom prodloužené.
    Jinak jsou to její vlasy, paruku nikdy nenosí. *15*
    Na jednom koncertě ji nějaká fiflena chytla za vlasy protože chtěla vědět jestli je to paruka, a GaGa na ni tehdy zařvala : " to není paruka, ty děvko !"
    takže je to jasné doufám *14*
  • ladygagushka

Re: Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

holky, ona má fakt doslova paruku ,nebo má navázané vlasy a neob jou její?já to nwm tak se ptám ,aůe tlsutá určitě neníí holky *3* to jste se asi špatně dívaly.
  • ladygagushka

Re: Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

ježiši holky, proč tady rešíte jestli je tlustá ta nebo je tlustější tam ta?od oka to asi netypnete a na internetu určitě jejich rozměry emají tak nwm o co vám jde!O to abyste si mohly říct, jo já mám pravdu? *5*
  • ladygagushka

Re: Gaga

tys to teď prostě trefila pcd jsou přesně tohle, jenom odzpívají vezmiu si prachy ale řitom ten jejich styl je o velkém hovně *13*
  • Re: nejradši bych se stěhovala

hej já sem fanska CB ale o tomto teda nic nevím !!!!!! tak to je tada skvělý...
    a navíc kdyby aspoň ty CB přijeli, jenomže ono ani jedno ani druhý se sem teda moc nehrne.... *9*
  • veronnyka

nejradši bych se stěhovala

jednou mě klepne... nebo taky se odstěhuju do Ameriky ... . Ona tam bude mít jeden koncert za druhým a ještě k tomu se Cinema Bizarre... a my češi se můžem leda tak dívat na videa z YouTube (vyjímky by se možná našly), no já snad vyloupím banku!!!
  • veronnyka

Re: Christina

nechápu proč každej musí někoho s někým srovnávat.. jako dyby to nebylo jedno; každej si fandí a poslouchá co chce a nějakej komentář, že ten a ten je lepší než Lady Gaga to neovlivní...
  • veronnyka

Re: Hele Kty je nej!!!

můj názor je takovej že Katy je super, ale má až na pár, mno.. vlastně 2 vyjímky nudný písničky
  • veronnyka

Re: Škoda

tohle mohl napsat jen vysoce inteligentní člověk... fakt *8* *ironie*
  • Re: Škoda

myslím že by se tam dostalo hodně interpretů kromě gagy
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!

Tak to máme stejný názor. *4* A ještě něco,Katy je mi víc sympatická,ale poslouchám obě dvě.
  • dianna114

Re: Re: hmm

To tady nikdo nemůže nic napsat??!!! Já jsem ráda,že se tady konečně někdo zastal Pussycat Dolls a vy mu hned nadáváte!!!!!!!! *16* A hodně holek z této skupiny je hezčí než Lady GaGa!! Tím neříkám,že je Gaga špatná,ale nepiště pořád,že na ní PCD nemaj,protože jsou S-U-P-E-R!!!!!! *3*
  • dianna114

Re: Škoda

Škoda,že hloupé příspěvky do diskusí nejsou trestné. Myslím,že bys dostal minimálně doživotí. *15*
  • Škoda

Škoda, že nekvalitní hudba není trestná. Počítám, že by tato interpretka dostala minimálně doživotí *1*
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!

JJ souhlasím s vama myslím že Katy je daleko prirozenejší a talentovanejší aj její pisničky jsou lepší *4* ae Lady Gaga není taky špatná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit