Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady Gaga

jak bylo tedka Londyně to udileni cen grammy tak vyhrála 3krát za nejlepší:song,desku a spěvačku *1*
  • LADY GAGA SE KONEČNĚ PŘIZÁVÁ !!

Lady Gaga se konečně pžiznala, a v rozhovoru pro E! onnline řekla ským spí:

Překlad z videa: ,,Nejsem lesba, nedělám grupáč a nespím s klukama, kteří mě doprovází tančením...Ou vlastně s jedním spím, a to s --- ( jeho jménu jsem nerozuměl :( ale video ho ukazuje, je to ten těch tří kluku jak s Lady Gagou tancují a je to ten běloch pak jsou tam jed dva ,,černoši",snad jméno pak doplníte :) ) a to už přes rok. ....
  • heatcliff

Lady Gaga

Musím říct, že když jsem poprvé slyšel o Lady Gaga, a po té slyšel Poker Face, přišla mi jako jedna z dalších koz, které se zase v hudbě usídlí na rok, a pak zimizí, přišla mi hrozně laciná.
    Menší zlom nastal, když jsem viděl a slyšel Paparazzi,- originální klip, originální pecka, ale stále jsem jí neměl nějak v lásce.
    Trochu více jsem se o ní začal zajímat od doby Bad Romance. Asi po páté, když jsemviděl samotný klip, jsem si uvdomil, že to je hotová senzace!
    Ona přivedla do pop music nový, mladý a pravý cool závan, něco co tu dlouho nebylo, hlavně od doby Bad Romance, je řekněme čistokrevným dítětem Madonny, s ještě větší chutí provokovat a dopalovat všemožné měšťáky svými neotřelými texty a klipy, které má málo umělců, a vlastně Lady Gaga je v porovnání s takou Britney Spears hotová královna, Britney může zase skočit do léčebny, protože proti Lady Gaga je hotová nula. Lady Gaga to je popová princezna, či něco podobného, a nepotřebovala k tomu ani 10 let dráhy, aby se jí tak mohlo přezdívat, a navíc Lady Gaga je více než popová princezna.
    Já si jen přeji, aby vydržela co nejdéle, a ubírala se směrem, jak ýmá teď , stejná hudba, image a klipy, které jsou tak povedené, a zvedají vás ze židle. Hlavně Bad Romance, písnička je ještě lepší s tím klipem, který je prostě klipem posledních let! Něco takového tu bylo potřeba, někdo kdo se nebude bát pořádně provokovat, šokovat, a kdo bude takovou mladou Madonnou, navíc i sama Madonna uznala, že Lady Gaga je její následovnice, a i díky tomu, že jsem velký fanoušek Madonny, s ní plně souhlasím. Jen tak dál GaGa!
    I want you revenge...Free Bitch Baby...! *1* To jsou texty!...)
  • Re: Re: Re: Re: Re: koncert

no to taky
  • Re: Re: Re: Re: Re: kytička

ani ne žadnou plastiku nemá jako další zpěvačky
  • lady23gaga

Re: Re: záhada

jasně! sama říkala, že by pro svý fanoušky udělala cokoli. tak že by jim lhala? *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: koncert

Jo akcí s míčem, tak to jo. *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: kytička

Taky pravda, kdo by jí házel živou kytku, když je sama umělá *1* *1* *1*
  • Re: Re: Pejsci

Tak tomu se říká týrání zvířat *9* *9*
  • Re: Lady Gaga

přesně *3*
  • Re: Re: Re: Gaga Forever

Překvapilo by mě, kdybys jí znala *5*
  • sumec

Lady Gaga

Lady gaga je super *3*
  • Re: Idnes

To je pravda. Chodit s leprou, to se hned tak nevidí:-)

to už sem viděla velmi originální
    Máte někdo na Lady Gagu skype?
  • Idnes

http://revue.idnes.cz/lady-gaga-pri sla-s-modni-vyrazkou-vyklubaly-se-z -ni-perly-pzo-/lidicky.asp?c=A10021 1_114059_lidicky_nh Tak nevím v diskuzi pod článkem píše jeden lékař že LG má lepru :-)

nebyl to kondom ale šaty jinak se s ní setkala už někdy v prosinci takže nejsi nějak aktuální
  • Re: záhada

Jistě, že skládala hudbu pro NKOTB. Stejně jako PET SHOP BOYS a mnoho, mnoho dalších skupin na konci 80. let a začátkem 90. A důkaz? Říká to Lady Gaga, takže to musí být pravda:-). Copak by nám lhala?:-)
  • záhada

Myslím že je nesmysl aby skládala pro New Kids On The Block....vzhledem k jejímu věku, i přesto že začala psát tak brzo.Máte důkaz?? *3*
  • Re: Re: Re: Re: BFMV

Nebo Backstreet boys?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit