-
Lady Gaga
jak bylo tedka Londyně to udileni cen grammy tak vyhrála 3krát za nejlepší:song,desku a spěvačku *1* -
LADY GAGA SE KONEČNĚ PŘIZÁVÁ !!
Lady Gaga se konečně pžiznala, a v rozhovoru pro E! onnline řekla ským spí:
Překlad z videa: ,,Nejsem lesba, nedělám grupáč a nespím s klukama, kteří mě doprovází tančením...Ou vlastně s jedním spím, a to s --- ( jeho jménu jsem nerozuměl :( ale video ho ukazuje, je to ten těch tří kluku jak s Lady Gagou tancují a je to ten běloch pak jsou tam jed dva ,,černoši",snad jméno pak doplníte :) ) a to už přes rok. .... -
Lady Gaga
Musím říct, že když jsem poprvé slyšel o Lady Gaga, a po té slyšel Poker Face, přišla mi jako jedna z dalších koz, které se zase v hudbě usídlí na rok, a pak zimizí, přišla mi hrozně laciná.
Menší zlom nastal, když jsem viděl a slyšel Paparazzi,- originální klip, originální pecka, ale stále jsem jí neměl nějak v lásce.
Trochu více jsem se o ní začal zajímat od doby Bad Romance. Asi po páté, když jsemviděl samotný klip, jsem si uvdomil, že to je hotová senzace!
Ona přivedla do pop music nový, mladý a pravý cool závan, něco co tu dlouho nebylo, hlavně od doby Bad Romance, je řekněme čistokrevným dítětem Madonny, s ještě větší chutí provokovat a dopalovat všemožné měšťáky svými neotřelými texty a klipy, které má málo umělců, a vlastně Lady Gaga je v porovnání s takou Britney Spears hotová královna, Britney může zase skočit do léčebny, protože proti Lady Gaga je hotová nula. Lady Gaga to je popová princezna, či něco podobného, a nepotřebovala k tomu ani 10 let dráhy, aby se jí tak mohlo přezdívat, a navíc Lady Gaga je více než popová princezna.
Já si jen přeji, aby vydržela co nejdéle, a ubírala se směrem, jak ýmá teď , stejná hudba, image a klipy, které jsou tak povedené, a zvedají vás ze židle. Hlavně Bad Romance, písnička je ještě lepší s tím klipem, který je prostě klipem posledních let! Něco takového tu bylo potřeba, někdo kdo se nebude bát pořádně provokovat, šokovat, a kdo bude takovou mladou Madonnou, navíc i sama Madonna uznala, že Lady Gaga je její následovnice, a i díky tomu, že jsem velký fanoušek Madonny, s ní plně souhlasím. Jen tak dál GaGa!
I want you revenge...Free Bitch Baby...! *1* To jsou texty!...) -
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
no to taky -
Re: Re: Re: Re: Re: kytička
ani ne žadnou plastiku nemá jako další zpěvačky -
Re: Re: záhada
jasně! sama říkala, že by pro svý fanoušky udělala cokoli. tak že by jim lhala? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
Jo akcí s míčem, tak to jo. *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: kytička
Taky pravda, kdo by jí házel živou kytku, když je sama umělá *1* *1* *1* -
Re: Re: Pejsci
Tak tomu se říká týrání zvířat *9* *9* -
Re: Lady Gaga
přesně *3* -
Re: Re: Re: Gaga Forever
Překvapilo by mě, kdybys jí znala *5* -
Lady Gaga
Lady gaga je super *3* -
Re: Idnes
To je pravda. Chodit s leprou, to se hned tak nevidí:-) -
to už sem viděla velmi originální -
Idnes
http://revue.idnes.cz/lady-gaga-pri sla-s-modni-vyrazkou-vyklubaly-se-z -ni-perly-pzo-/lidicky.asp?c=A10021 1_114059_lidicky_nh Tak nevím v diskuzi pod článkem píše jeden lékař že LG má lepru :-) -
nebyl to kondom ale šaty jinak se s ní setkala už někdy v prosinci takže nejsi nějak aktuální -
Re: záhada
Jistě, že skládala hudbu pro NKOTB. Stejně jako PET SHOP BOYS a mnoho, mnoho dalších skupin na konci 80. let a začátkem 90. A důkaz? Říká to Lady Gaga, takže to musí být pravda:-). Copak by nám lhala?:-) -
záhada
Myslím že je nesmysl aby skládala pro New Kids On The Block....vzhledem k jejímu věku, i přesto že začala psát tak brzo.Máte důkaz?? *3* -
Re: Re: Re: Re: BFMV
Nebo Backstreet boys?