Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: ryba!

Třeba to je ryba, kterou omylem pustili na svobodu z nějaké genetické laboratoře. Proto začla zpívat *1* *1*
  • Idnes

Četl jsem zajímavý článek o Lady gaga na stránkách Idnes.cz. Prý se převlékla za latexový kondom a setkala se s britskou královnou. *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Bad romance

myslím v poslední době *3*
  • lucine.cz.ka.ulitz

gaga the best baba!!hej

lady gaga je hafo upe nejvíc nejlepší zbožnuju jííí..je užasna muck *16*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Bad romance

To je pravda! P...nu ještě kromě lg žádná zpěvačka neukázala:-D Doufám, že jsi ocenila, jak jsem se tě krásně zastal!
  • Re: Re: Proč?

Slešna taki prodáfat na vjetnamské tršnic?
  • Re: Re: Ženská?

Napsala jsi to správně, objektivně odpovědět nemůžeš! Ale k věci. Lg určitě není hermafrodit. Otázka by měla znít, je to vůbec člověk, či zvíře?:-)
  • Re: Re: Re: Re: lady

Jistě, ale ti chlapi tam stojí jen proto, že za to dostanou zaplaceno. Jinak by už dávno utekli a lg, by se vrátila zpět k přítelkyni. Já jí to přeji, nemám nic proti herma, nebo homo....:-)
  • Re: Re: Re: Re: Re: koncert

on je schopny hodně akci je totiž fotbalista
  • Re: Re: Re: lady

napsala jsem že lg se točí kolem chlapů a NE že se chlapi točí kolem ní tak jestli neumíš pořádně číst tak si prosím pořid bryle
  • Re: Re: Re: Re: Bad romance

mi prosim te rekni kdo se naposledy nekdo takovy jako lady gaga v showbyznysu ukazal *3*
  • lady gaga

lady gaga jee nejlepší *14* vypadá jako andílek *4* ale uvnitř je jako čert *5*
  • lady23gaga

Re: Re: Re: Re: Papa-Paparazzi

kečup xD
  • lady23gaga

Re: Re: Re: Koncert

*1* *1* *1* *1*
  • lady23gaga

Re: Re: Pejsci

a jetě Eh Eh
  • lady23gaga

Re: Re: Bad romance

byla, v T-music chart *3*
  • lady23gaga

Re: Re: Re: Bad romance

Beautiful,Dirty,Rich je na Fame ne na Fame Monster ale jinak PRAVDA *4* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Bad romance

Přesně je to kravina za nakou dobu uz popolarni nebude a bude zase naka nova stridaj se jak na drate *1* ale o nic vic kvalitnejsi nebuded maximalne popularni a bude zase ve vsech radii a a takhle je to porad dokola
  • Re: Re: Bad romance

Přesně *1* *1* *1* mOc jemná neni mnO *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Poker Face

radši nijak budu ti za to velmi vděčná!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit