-
Re: Re: ryba!
Třeba to je ryba, kterou omylem pustili na svobodu z nějaké genetické laboratoře. Proto začla zpívat *1* *1* -
Idnes
Četl jsem zajímavý článek o Lady gaga na stránkách Idnes.cz. Prý se převlékla za latexový kondom a setkala se s britskou královnou. *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bad romance
myslím v poslední době *3* -
gaga the best baba!!hej
lady gaga je hafo upe nejvíc nejlepší zbožnuju jííí..je užasna muck *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bad romance
To je pravda! P...nu ještě kromě lg žádná zpěvačka neukázala:-D Doufám, že jsi ocenila, jak jsem se tě krásně zastal! -
Re: Re: Proč?
Slešna taki prodáfat na vjetnamské tršnic? -
Re: Re: Ženská?
Napsala jsi to správně, objektivně odpovědět nemůžeš! Ale k věci. Lg určitě není hermafrodit. Otázka by měla znít, je to vůbec člověk, či zvíře?:-) -
Re: Re: Re: Re: lady
Jistě, ale ti chlapi tam stojí jen proto, že za to dostanou zaplaceno. Jinak by už dávno utekli a lg, by se vrátila zpět k přítelkyni. Já jí to přeji, nemám nic proti herma, nebo homo....:-) -
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
on je schopny hodně akci je totiž fotbalista -
Re: Re: Re: lady
napsala jsem že lg se točí kolem chlapů a NE že se chlapi točí kolem ní tak jestli neumíš pořádně číst tak si prosím pořid bryle -
Re: Re: Re: Re: Bad romance
mi prosim te rekni kdo se naposledy nekdo takovy jako lady gaga v showbyznysu ukazal *3* -
lady gaga
lady gaga jee nejlepší *14* vypadá jako andílek *4* ale uvnitř je jako čert *5* -
Re: Re: Re: Re: Papa-Paparazzi
kečup xD -
Re: Re: Re: Koncert
*1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Pejsci
a jetě Eh Eh -
Re: Re: Bad romance
byla, v T-music chart *3* -
Re: Re: Re: Bad romance
Beautiful,Dirty,Rich je na Fame ne na Fame Monster ale jinak PRAVDA *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Bad romance
Přesně je to kravina za nakou dobu uz popolarni nebude a bude zase naka nova stridaj se jak na drate *1* ale o nic vic kvalitnejsi nebuded maximalne popularni a bude zase ve vsech radii a a takhle je to porad dokola -
Re: Re: Bad romance
Přesně *1* *1* *1* mOc jemná neni mnO *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Poker Face
radši nijak budu ti za to velmi vděčná!