-
Re: nEMĚCKO?
Nechápu proč taky v naší demokratické zemi není žádná agentura která by ty lístky do zahraničí poskytovala. 21 let po revoluci a udělalo se zde kulový. A to jsem volal i do centrály sazky zda-li něco neposkytují. NEMOŽNEJ NÁROD!!! Ale já si poradim, i kdybych měl na LADY GAGA letět na NEW ZELLAND. -
Re: nEMĚCKO?
To já osobně jsem 20.Ledna sedl na vlak A JEL VLAKEM EUROCITY 178 DO BERLÍNA TY KONCERTY MAJÍ JINÉ TERMÍNY .. 17.5. Berlin, 8.5.Hamburg, 9.5.Frankfurt/Main, 15.5. Leipzig.. a 22.5.2010 Mnichov.Berlin má ještě 1.10. Lístky na květen nejsou ještě v Oběhu. Víc nevím. Akorát jsem nedobrovolně ČD věnoval 3057KČ. za vlak.2.třída . Na first class ani nemyslet. -
Anketa
Na netu jsem našla ankketu o new královnu popu, a je tam Shakira, Rihanna, Lady GaGa a Britney Spears. Rihanna a Britney vedou, a mě furt neleze do hlavy, kterej blb moh hlasovat
za 1. pro Rihannu: od hlay k patě kopíruje ♥Lady♥
za 2. Britney: neskláda si sama písničky a navíc nemá na zpívání hlas(aspoň podle mě) *13* taky že jí Lady dív skládala písničky *9* -
Re: Pokračování
Trochu? xD -
Re: Re: Re: Ewa
jo? a víš že ewa poslouchá lady? xD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* -
Re: Ženská?
objektivně ne!!!! Protože už o tom mluvila v jedné televizi, kdy řekla , že ,,moje vagína je teď uražená,, a dokazují to i její DOSTI odvážné fotografie a k tomu musí ještě logicky přemýšlet, protože kdyby měla dole něco navíc nemohla by to skrýt pod ty svoje kousky hadříků dost zakrýt......mimochodem jsem viděla i vystoupení, kde měla překrytou svoji ,,čáru,, *4* jenom proužkem látky *3* -
Ženská?
Ahoj lidi, můžete mi někdo objektivně říct, jestli je pravda že Lady Gaga je hermafrodit, jak to psali na Tn.cz??? díky za odpověď... *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Škoda
no jo no to chce někdy zapnout i tu televizi -
Re: Re: Re: Re: kytička
ta kytka byla umělá takže nevim nevim *3* -
Re: lady
jj to jo no a navíc ona má tak bizardní klipy hrůza hrůza!! *13* *10* -
Re: Re: Re: Re: Škoda
No kdyby když zapnu rádio nehrálo pořád to samé co tři hodiny, tak si možná LG ani nevšimnu *3* -
Re: Re: Re: Re: Škoda
Předpokládám, že tvoje maminka poslouchala před LG Michala Davida, Kroky Františka Janečka a další... Mýlím se? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
Já se jen ptal, bylo mi to divné *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Lady GaGa je super !
Tak to bys mohla navštívit kteroukoli hospodu 4. cenové skupiny, vzbudit nějakou ženu spící na stole, jestli by si nechtěla zazpívat *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Poker Face
Dobře nejsi děvenka, ale jak tě mám oslovovat? *3* -
Re: Re: Re: Lady GaGa
V 80% mých příspěvků pes, nebo jakékoli jiné zvíře není, ale pokud reaguji na příspěvek, že má nové štěně, tak jsem to zkrátka uvedl, i u jejího přítele. Nebo mi chceš říct, že LG nemá ráda psy? Tudíž je pes jejím přítelem, podle staré známé pravdy, pes nejlepší přítel člověka, ikdyž nevím jestli LG není mimozemšťanka *1* -
Re: Re: Re: lady gaga
Jo, ale říkám ,že z butiku "Armáda spásy" *3* -
Re: Re: Re: kytička
I růže má trny, nemyslíš? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: štěně
ani jednu ani druhé *3* -
Re: Re: kytička
to by asi neházel kytku nemyslíš??? *3*