-
Re: Re: Re: Re: Re: CD ------ ?
no ted ne -
Re: Re: Re: Bad romance
no v česku neni jako nejlepší nikdo všichni jsou v česku stejni ____NUDNÍ!!!!!!!! -
Re: Re: Bad romance
jo taky si to myslím i když jsou na tom albun i jiné dobré písníčky kromně bad romance a monster např. Dance in the dark,Telephone,nebo Beautiful,Dirty,Rich.Proste super cely album,super lady gaga! *14* *3* *14* -
Re: Ženská?
no ja osobne si teda nemyslim ze by byla lady gaga hermafrodit,vis co vsechno v televizi a v novinach nakecaj aby jim to vydelalo penize,ja si proste myslim ze sou to buzny co obcas nakecavaj co nemaj. *1* -
Proč mě? Já jsem nic proti LG nepsal *13* -
Re: Re: To Veronnynka
Musím se tě zastat, nikdy bych nenapsal, že je Lady Gaga lama. Bylo by mi líto všech lam, že je k této "zpěvačce" přirovnávám. Proto jsem tak nikdy neučinil a vyzývám všechny anti, aby LG nepřirovnávali k žádnému zvířeti! *1* -
Pro tebe je 1. místo známka kvality? Víš kolik písniček se nikdy nedostalo na medailové umístění a jsou výborné? První místo je známka popularity, nikoli kvality. Podle toho co jsi napsala, je nejlepším zpěvákem u nás Karel Gott. Souhlasíš, nebo to popřeš? -
Nějak nevidím zmínku o lásce, ty ano? Nebo nevíš, že emoce jsou i zlost, závist atd.? Navíc, jsem ji chválil, nebo jsem nenapsal pravdu? -
Re: Re: Re: Re: CD ------ ?
a tebe taky! -
Re: Bad romance
jo a máš pravdu ta písnička je jedinečná a ostatní miliony lidí si to myslí taky to by asi s tím nikde nebyla na 1. místě -
Re: Bad romance
víš ta ppísnička nemá být o jemné lásce a romantice ale o..............no prostě to vystihuje celé album Monster *3* -
Bad romance
Bad romance je jedinečná skladba, plná vášně, skutečných emocí a opravdovosti. Lady Gaga svým luzným půvabem a svým křehkým hlasem dodává písničce srdce a duši. Začíná pozvolna a postupně graduje ve famózní finále, které se musí každému posluchači doslova vrýt do paměti a setrvat tam už napořád. -
Re: Re: Re: CD ------ ?
Ano, Alika zastřelit! -
Re: Pejsci
taky v poker face, lovegame a bad romance -
béé xD -
Pejsci
Její pejsci jsou taky v klipu paparazi -
Re: Re: Re: Ženská?
To hodláte řešit starou událost bo nekonečna??? Bulvár nikdy své chyby nepřizná... To byl rok 2009 ,, Teď je 2010.Hleďme co bude dál. Věc která je absurdní *14* *14* -
lady gaga
Lady gaga ma naj pesniučky najlebsia je badrom *4* *4* -
Re: Re: Re: Ženská?
no měla bys sis poslechnout i to co říkala před tím než slezla z toho skutru *3* -
Re: Re: Ženská?
Jako fotky se daj upravit a klipy taky (viz bad romance jak tam z ní udělali anorektičku a nebo ty obří oči) a na tom tn.cz je video jak jí právě něco vypadlo z gatí :D... tak nevim no hádat se nemínim, jenom by mě fakt zajímala pravda *15*