Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eliska2

Re: neumi

s tím s tebou nesouhlasím. možná není nejlepší spěvačka, ale spívat umí. a má dobré písničky
  • dianna114

jestli nejsi hluchej spíš ty *1*
  • veronnyka

ty brďo!! Já sem asi hluchá!!!!!!!!!! *1* *1* *15*
  • veronnyka

Re: Re: Re: RE

Cože??? Já nejsem žádnej její velkej znalec, ale když ONA napsala aji texty pro jiný interprety (např. PussyCatDolls, Britney Spears myslím..), tak proč by nemohla složit aji pro sebe..? Tak abys věděla, písničky si píše sama a psala je i před tím, než začla zpívat; Takže když o ní nic nevíš raděj mlč a nekritizuj, když nemáš co..
    P.S.: Kdyby si se chtěla hádat a napsala do předešlého komentáře kopu nadávek atd. tak by sem ti ten komentář jednoduše smazala, diskuse nediskuse.. já na tohle mám "pravomoc" a tady prostě nikdo psat hnusně a sprostě o Lady Gaga nebude!
  • katynka.v

Re: Re: RE

Kdybych se chtěla hádat tak tam píšu kopu nadávek a urážek. Ale to mi přijde dětinské. Mimochodem o "názoru" se dá "diskutovat" *3* Jinak za svými slovy si stojím. Hudba bez zpěvu, tanečních kreací a tý laciný paní dobrý...ale hudba vlastně není její práce, stejně jako texty, které "zpívá" takže k obdivovaní asi nic. Dopadne jako skupina Karma apod. 1 docela chytlavá "písnička" a konec. Tak jak vyletěla zase zapadne. *15*
  • katynka.v

Re: katule

No rozhodně umím psát aspoň česky a nedělám gramatický chyby jako ty, ty pako *15*
  • neumi

Zastavam nazor lidicek kteri tvrdi ze neumi zpivat,je to bohuzel fakt a nikdo s tim nic neudela a nazor ze me super hlas muze rict jen s prominutim clovek,ktery nema absolutne hudebni sluch.Co je to za zpev,poslechnete si ji nazivo a verim ze zmenite nazor jestly teda nejste hluchy
  • lady

ty jsi ma nejlepsi zpevacka mam te mooc raada
  • hannaaah

bez pA_Aruky ?

Lady GaGa je upe nejlepší mařka xO* ... nemáte nědko fotku nebo odkaz kde nemá žádnou paruku? (protože někde ma černy vlasy bo bílý nebo taky ružovy...) ... dyžtak mi napište vzkaz (protože bych si tasdy toho nemusela všimout že ste odepsaly xD ...... ).... díky moooc a mějte se hezky paaa xO* *14*
  • katuska162

Re: Re: RE

JJ plně souhlasim!!! taky bych k tomu řekla svoje ale bohužel ted nemám čas...... *1*
  • veronnyka

Re: Její výška

Tak buď seš ty žirafa nebo ona malá.. vadí?
  • Re: Re: čo je na nej zaujimave???

Jistě, dětí je ve světě spousty. A její "hudba" na úrovni dětských říkanek je pro děti. *1*
  • bella.edward.twilight

Její výška

Týýýýýýýýýýýjoooooooooo! !!!!Ona je jenom o 5 cm vyšší než já!Mě je 11 let!!
  • martinkooooooo

LOL

Ma super songy *3* *14*
  • veronnyka

Re: Re: aguilera

žiši tak si je asi někdo spletl ne???
  • veronnyka

Re: Re: Re: Re: Lejdy...??

hmm jasně. Kaká je fotbalista.. docela dost dobrej fotbalista a nikdo se mu kvůli jeho jménu nesměje (teda aspoň o nikom nvm) tak tady nemel kraviny
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • dianna114

Re: Re: aguilera

V čem?
  • danek9590

katule

no tomáš pravdu ty tele tosem zvědavej co umíš ty když seš tak chytrá pí.........
  • terik11

Re: Re: Lady GaGa je super !

Je to jedinečný hlas který má a pokud ti nesedí tak ti prostě nesedí. TY to nemůžeš poslouchat. Já zase nemůže poslouchat zpěvačky typu Miley Cirus, Vanessa apod.(nic ve zlém)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit