Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terik11

Re: RE

Tvůj názor ti nikdo nebere... Ale ty se chceš hádat nebo co? Protože až si nějaký fanda tohle přečte, daruje ti kopu nadávek a buhví co ještě. Ale zrovna to co jsi napsal, to je NÁZOR,to není diskuse(ruku na srce myslíš že kromě mě a veronnyky tu s tebou někdo diskutuje?). *1*
  • vanessa.montez

Re: aguilera

protože jse po ní neustále opičí
  • vanessa.montez

Re: Re: Re: Lejdy...??

zachvíli to bude kaká
  • veronnyka

Re: Re: Lady GaGa je super !

hlavně že Miley zapomněla text své písničky.. to je asi upa v poho že? a pak se jí všici zastávají, že šlo aspoň poznat že zpívala na živo... *5*
  • veronnyka

Re: RE

když myslíš... Tvůj názor ti nikdo nebere
  • RE

Nemá vkus a nápad, kopíruje, 3 krátké věty, které ve svých tkz. "písničkách" opakuje pořád dokola neberu za melodický zpěv a celkově na mě klipy s jejími "tanečními kreacemi" působí hoooodně lacině, ale asi je to to jediné co dokáže nabídnout. Ovšem sama hudba, bez zpěvu a kýčovitého obrazu této rádoby zpěvačky je rytmická a na nějakou diskotéku dobrý.
    Pro ty, co mi teď napíšou ať sem nelezu když se mi nelíbí...no je to diskuze a tady se diskutuje.
  • 12mileynka12

Re: Lady GaGa je super !

ale ona zpivat neumi upravuji ji a tak se koukni na youtube jak zpiva zive neda se to poslouchat
  • tokiolovisek

Bajínek

Lady GaGa je upe mega super!!!! *1* *1* *1* *1*
  • mrkefff

Lady GaGa je super !

Ahoj,
    Lady GAGA upa miluju... je fakt výborná... nádherně zpíva a je prostě super.. *15* *1* *14*
  • samoska

LOVE LADY GAGA

je fakt uzasna a skvele zpiva miluju Poker Face I LOVE LADY GAGA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *4*
  • 12mileynka12

hm

no jasne
  • dianna114

Re: Re: Re: The Fame

No...trochu jsem to přehnala,mě jen štvalo,jak je srovnáváte,ale je fakt,že Chris má fakt krásný hlas,jen mi vadí,že to řvaní cpe skoro do každý písně,ale jinak nic proti ní. Obě jsou skvělý,jak Christina,tak i Lady GaGa. *4*
  • danek9590

rgm

lady gaga z totájního vvyčerpání nebude do září vistupovat ale že se ani nechistá do evropy jinak at sem nelezouti kteří nemejí rádi lady gaga nechtesito radši pro sebe *3*
  • dianna114

Re: proc zpiva

nn,právěže naživo zpívá taky dobře!!!!! *16* *16* *16*
  • 12mileynka12

proc zpiva

jako pisnicky ma good ale kdyz zpiva zive je to hrozne hrozne falesny
  • _t_e_r_u_s_k_a_

*-*

BoRiNa NeJwÍíTzZ
  • Re: Re: Re: Re: Upozornění

pry do srpna ale už několikrát byla v televizi *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Tip

ty písničky se mi moc nepáčí kromě something crazy
  • katuska162

Re: Re: hrníček

je to v new číslě InTouch tam je to dole jakoby mimochodem... *15* ale prostě že nechala svůj hrníček někde v kavárně nebo kde a když to zjistila tak hned zaplatila nějakýmu taxikáři aby jí pro něj dojel.. *14* *15*
  • Re: Re: Lejdy...??

úpně správně - s americkým přízvukem - je to "lejdy gágá" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit