Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Re: Lejdy...??

čte se to lejdy gaga i v angličtině *1*
  • nati102

Lejdy...??

no já myslim že se to čte Lejdy Gaga *7*
  • wendy92

Lejdy...??

Nevíte jak se čte "lejdy gaga" v angličtině??? "lejdy dží"???
  • lady gaga

je dobrá *14* *1*
  • aguilera

proc je tam ta fotka christiny aguilery?? *7*
  • wozear

nevim nevim

heled lidi nevite proc ma lady gaga na tom ep red and blue tu fotku s cernovlasou holku to neji onane?
  • samoska

LOVE LADY GAGA

je to ta nej nej zpevacka na svete miluju ji I LOVE LADY GAGA *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14*
  • wozear

miluju jiiiiiiiii L.GAGA JE MUJ ZIVOT:)

OU TA HOLINA NEMA CHYBU JE TO MOJE LASKA PROSTE N NI NIKDO NEMA RKEJ TE SI CO CHCETE PRO ME JE TO PROSTE BOHYNE SES MPOJE:) *1* *1* *4* *3* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Tip

Promiň že tak pozdě, nicméně :
    1. Red and Blue
    2. Something Crazy
    3. Wish You were Here
    4. Words
    5. No Floods /skvělá/

Jinak pokud to chceš hledat na YouTube, tak u všeho kromě No Floods musíš zadat Stefani Germanotta.
    :)
  • Lady Gaga

Lady Gaga je super zpěvačka strašně ráda ji poslouchám a je prostě supeeer *14* *1*
  • nicolscherzinger

Super

Lady GaGa je super spěvačka má dobrej styl!
  • gemini32

Re: hrníček

co udelala??nikde o tom nepisou *7*
  • gemini32

Lady Gaga

mam tip na hru poslala mi to kamoska http://stardoll.girlsgogames.com/en /dolls.php?id=1169&ref=www.GirlsGoG ames.com ale nic moc
  • gemini32

Re: Re: Re: Tip

ahoj hele nemohla bys mi poslat i nazvy pisnicek?? z toho jejiho alba Red & Blue
  • gemini32

Lady Gaga

Hele nevite nekdo kdy bude lady gaga mit koncert nekde v česku?? kdyžtak napiste mi to spravou kdy a kde diky
  • Re: Re: Re: Upozornění

jo budeme srat vice lidi kdyz to jde resit pres jednu osobu. Tak boze jsou to kkti tak jebat na ně ne. Stejne to neni zadne reseni, a ona ti za to nepodekuje. *3* jo dokdy nesmi vystupovat! *7*
  • patricie456

LOWE LaDy GaGa

LaDy GaGa *14* *14* moc super zpěvačka miluju jí *14* *14* *14* *4*
  • veronnyka

Re: Re: Upozornění

jestli se vám to nelíbí tak si to klidně vyřiďte s tím, co vlastní tuto stránku... mě se prostě nelíbí, když tady někdo vyjádří svůj názor tím, že o ní napíše že je p*ča, kráva atd.
  • Re: Upozornění

Jo pravda, tvoje to tu taky není, ale hned jen se dostane neco takoveho k moci tak toho zacne vyuzivat a mysli si ze tim zastre pravdu. Bohuzel anti Lady GaGa existujou a tím že smaže jejich příspěvky nic nedokáže, jen to jak je blba a nedokaze prehlednout blbou kritiku ktere je na svete zkurvene hodne! Sice mam Lady Gaga ráda ale tohle uz je trochu prehnane. At si kazdy rekne co si oni mysli, pak bude stastny ze se stim sveril na diskuzi, staci ignorace a neotravuje.
  • stember

pííísněěě!!

Hej já úpo miluju-Just dance
    Poker face
    Love games
    Kaboom *3* *3* *5* *14* *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit