-
Lady Gaga je dost ulítla na divokých kostýmech ale zy to spívá moc dobře a občas má i hezký kostým. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Lady GAGA je super a jej pisnicky jsou nadcasove, to vim uz dneska, budou dobre i kdyz uz tady nebudu, coz se o jinych rici neda. Uklizim u nich a jeste si zatancuju a to je mi skoro sedesat. Je vsestrana, vyjimecna, talentovana a ma smysl pro humor.
-
ta Faninka-Avril Lavigne je opravdu blbá..když nemá ráda nějakého hudebníka nebo někoho nemyslim ted gagu tak proc vubec klika na jeji jmeno!!a pise blbe komentare?!!!! *1*
-
-
to je pravda!! ja nesnasim Avril a hnusi se mi pred ocima tak na ni necumim
-
-
Velikost
Je zajímavé že jsem si myslela že je vysoká..a teď jsem zjistila že má 155 cm nic proti nemám ale je to dost zajímavé..:) Já sama jsem malá a tímto jsem si zvedla sebevědomí..:) *3* *3* -
-
Re: Velikost
Spousta známých hereček či zpěvaček jsou takto vysoké...... například Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen atd. Já už tuto výšku o necelý decimetr přerostla a tak vám tiše závidím, holky *1* *1* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *8* *3* -
-
Re: Re: Velikost
:DD já mám 164 sm a tak kapku už jsem je přerostle Vanessa má 164 cm :DDDD *1* *5* *4* *15*
-
-
Re: Velikost
Já jsem taky malá a asi tak už zůstanu.....Alspoň někdo ví jaké to je *3*
-
-
*14*
-
Lady Gága
Lady Gaga, je prostě nejlepší, pořád už přes půl roku mě dostává Poker Face, je to nejlepší diskárnová písnička, a teď jak má tu novou Paparazzi, ten klip je fakt hustej www.ladygaga.com, kdo chce tak se podívejte, LG je prostě NEJ :-) *4* -
-
Re: Lady Gága
jj gaga 4ever *14* *14* *14*
-
-
Vše nejlepší!
Přeji už teď vše nejlepší k 24. narozeninám!Zbožňuji Tě *14* -
Josef Dominik
Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz / -
-
Re: Josef Dominik
nějak ti ty stránky nejdou ne *3*
-
-
Born This Way
Tak sem slysel novej singl Born This Way aje proste bozi. Uzasna kombinace. Moc se mi libi,zase musim chvalit. CO myslite???? -
-
Re: Born This Way
ja si tiez myslim ze js skvely je to naj somg ako kedy zlozila -
Re: Born This Way
Ahoj !! Tak jsem si to pustila na youtube a je to fakt pecka ( jako každá její písnička ) *4* -
-
Re: Re: Born This Way
Je to obyčejná disco písnička... Moc se nepředvedla.. A na Grammy taky. říkala jakou bude mít show a nic... Jenom vylezla z vajíčka a nic víc...
-
-
-
Anketa
http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5