-
Inzerát
Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výměnu mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes a spoustu dalších...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka *3* -
HAPPY BRITHDAY LADY GAGA
*1* HAPPY BRITHDAY TO YOU, HAPPY BRITHDAY TO YOU, HAPPY BRITHDAY LADY GAGA HAPPY BROTHDAY TO YOU *1* -
To raději budu poslouchat Evu a Vaška než Lady Gagu *1*
-
-
Jak tohle můžeš jen říct?!!! Děláš si srandu?!!!! Gaga je jedna z nejlepších umělců vůbec a ty tohle řekneš?!!! Nojo, tvá věc. Je na tobě koho obdivuješ..Jestli máš radši Evu a Vaška tak do toho ti mluvit nebudu..Ale Lady je stokrát lepší než Nicki Minaj, Natalia Kills, Rihanna, KeSha, a další..Pro mě je Gaga nejlepší♥ *9* *9*
-
-
TWL co mi to tam vlezlo za smajly, chtěla jsem tam místo těch smutných dát *14* *3* *4*
-
-
-
novy vlasy..
hej normalne videli ste lady gaga s tema kratkyma vlasama?? normalne ona se nechala ostrihat....a teda nic moc predtim semi libila vic... *7* -
-
Re: novy vlasy..
juj! taky sem to viděla na youtube. je docela hustá!! ale fakt nwm kdy se mi líbila víc... *7* jako ted jí to sluší a přetim slušelo taky...dyš ona má pořád něco na hlavě nebo nějakej střeštěnej účes... *15* ale jinak je fakt SUPEEER lady GaGa 4ewer!! *1*
-
-
narozky
všechno nej lady gaga milujeme tě všichni