Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nesnášim ji jak se oblíka a jak mnela na sobe maso byla ŠÍLENÁ ale jinak ma heský písně ahlas ujde ale nenavidim jí *11*
  • lady gaga ujde
  • Lady Gaga

jo má hezký písničky ale když se nenalíčí tak moc je škaredá *9* *9* *9*
  • :-*

Je úŽasnáá..ma nadherný písničky..Opovažte se ji někdo nadavat je bezkonkurenční :-* *14*
    • Re: :-*

mas naprostou pravdu *1* *5* *3*
  • žeru tě

noo nejvíc tato zpěvačka je tak atraktivní,zajímavá a šokující prává hvězda miluju těě *14* *14* *14*
  • gagagirl

Můj názor !"

Ahoj !! Podle mého názoru je Lady GaGa fenomén současnosti ............ Vy co jí nemáte rádi , vás nechápu !! Nebudu vás urážet ( zatím.....:D) O co vám jde ?? Proč o ní píšete hnusný příspěvky ? Možná má někdy blbý outfit , ale převažují její super outfity . Hlas má božíííí *14* !! Tak pp přeji všem krásného Valentýna *14* *14* !!
  • kiksonka

Happy

Happy Birthday Lady Gaga *14*
  • gagagirl

Můj názor !"

Ahoj !! Podle mého názoru je Lady GaGa fenomén současnosti ............ Vy co jí nemáte rádi , vás nechápu !! Nebudu vás urážet ( zatím.....:D) O co vám jde ?? Proč o ní píšete hnusný příspěvky ? Možná má někdy blbý outfit , ale převažují její super outfity . Hlas má božíííí *14* !! Tak pp přeji všem krásného Valentýna *14* *14* !!
    • Re: Můj názor !

souhlasiim ! ! je boží *14*
      • gagagirl

Re: Re: Můj názor !

Dííky *14* Mocc si vážím když se mě někdo zastane !!
        • Re: Re: Re: Můj názor !

Blbý outfit má pořád..
          • gagagirl

Re: Re: Re: Re: Můj názor !

Pořád né jenom někdy ...............
            • kiss-terqa

Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor !

např ten z masa byl příšerný
  • katycats
    čarodějky se zrodily z popela dračího tak požádej ďábla samotného jenž umři!kdo si to přečet tak do 5 dnů umře musela jsem to napsat jinak bych umřela do 5 dnů kdo si to přečet tak to napište do jinýho blogu nebo umřete do 5 dnů a to fakt!!!!!
  • vashley

HAPPY BIRTHDAY

HAPPY BIRTHDAY LADY GAGA!!!!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit