-
..
lady gaga tam ma bejt -
no
Mě se Lady Gaga moc nelíbí.
Jsem spíš na jazz,blues,jazz funk a fuk -
-
Re: no
co ? *7* když se ti nelíbí proč sem píšeš? *7*
-
-
nesnáším lady gaga ani nemá moc hezký hlas ani styl,ale je to můj názor. *12* je mi zní špatně
-
-
O M G - Už vím z čeho vyšla tvá přezdívka Jessie - protože se díváš na Disneyovský pí*oviny a 11 - vsadím se že tvůj věk :-) *11*
-
-
=DD
šecičko najlepsiii looooofujem ta!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
md
huu..to jo husty jak je tam tA vyska..lady meri jen 155...............huuu *8* -
tyjooooo
ona meri jenom 155?tak to je husty je mensi nez moja mama a tose da rict -
-
Re: tyjooooo
prosimte ta jeji vyska se neda rict! to by u ni nekdo musel stat a merit ji *1* a to pochybuju *1* to spis to tgam lidi naplacaj *13*
-
-
ja si nemuzu pomoct ale me pripada ze je gaga ošklivá a že to s tou vystrednosti preháni...už to zacina byejt nechutrny
-
♥
Bad Romance *14* Paparazzi *14* Alejandro *14* ♣♣♥ -
Zpívá dobře ALE obléká se HROZNĚ
Její hlas je úžasný ale obléká se hrozně. Nic proti ní ale velmi ale velmi často se obléká jako pxxxxxxxxxa. *13* -
Otras
Ja nechápem prečo ju všetci uznávajú, však kto je na nu zvedavy? Však nič nepriniesla do tejto novodobej hudby.. Pesničky možno má 2-3 dobré, ale videoklipy otras! -
-
Re: Otras
haha ... no tak ty asi neznáš překlad písně pokud si to myslíš! a mimochodem na tom nevidím nic otřesné!
-