Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

lady gaga tam ma bejt
  • marilynmonroe

no

Mě se Lady Gaga moc nelíbí.
    Jsem spíš na jazz,blues,jazz funk a fuk
    • kristynajackson

Re: no

co ? *7* když se ti nelíbí proč sem píšeš? *7*
  • nesnáším lady gaga ani nemá moc hezký hlas ani styl,ale je to můj názor. *12* je mi zní špatně
    • love007
      O M G - Už vím z čeho vyšla tvá přezdívka Jessie - protože se díváš na Disneyovský pí*oviny a 11 - vsadím se že tvůj věk :-) *11*
  • zebricka003

=DD

šecičko najlepsiii looooofujem ta!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ajulina

md

huu..to jo husty jak je tam tA vyska..lady meri jen 155...............huuu *8*
  • tyjooooo

ona meri jenom 155?tak to je husty je mensi nez moja mama a tose da rict
    • sarda

Re: tyjooooo

prosimte ta jeji vyska se neda rict! to by u ni nekdo musel stat a merit ji *1* a to pochybuju *1* to spis to tgam lidi naplacaj *13*
  • ja si nemuzu pomoct ale me pripada ze je gaga ošklivá a že to s tou vystrednosti preháni...už to zacina byejt nechutrny
  • kristynajackson

Bad Romance *14* Paparazzi *14* Alejandro *14* ♣♣♥
  • Zpívá dobře ALE obléká se HROZNĚ

Její hlas je úžasný ale obléká se hrozně. Nic proti ní ale velmi ale velmi často se obléká jako pxxxxxxxxxa. *13*
  • Otras

Ja nechápem prečo ju všetci uznávajú, však kto je na nu zvedavy? Však nič nepriniesla do tejto novodobej hudby.. Pesničky možno má 2-3 dobré, ale videoklipy otras!
    • Re: Otras

haha ... no tak ty asi neznáš překlad písně pokud si to myslíš! a mimochodem na tom nevidím nic otřesné!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit