-
se mi strašně líbí jak jí obdivujete asi samá lezbička:-)no proč ne?je to velice krásná ženská a má opravdu talent a je děsně sexy,divoká a perverzní to na holkách miluju!!škoda že u nás v česku nejsou takovíhle holky!!jen samí nudný seschlí frigidní koštata *11*
-
-
TO že obdivuju lady gaga rozhodně neznamená že jsem lesbička, většinou sem píšou jjí fanynka, fanynka zpěvačky není totéž co lesba!!!!!!!!!! I když některý třeba jsou a co má jako bejt?
-
-
Happy birthay
happy birthay Lady Gaga ale typla bych ji navíc na 24 let nevypada ale nemyslim to ve zlým :) *3* *1* -
Moje nejoblíbenější interpreti : Lady GaGa , Rihanna , P!nk , Adele , Shakira , Nicki Minaj. *14*
-
-
skoro všechny samé št*tky *12*
-
-
Žádám tě aby si přestala psát to slovo štět...víš co!!!!!*10**10**10**10**10**10*
-
-
no jo...
uposlechnu tvé rady :)
-
-
to by mě zajímalo koho vůbec poslucháš?... *7*
-
-
♥♥♥One Direction, Taylor Swift, Little Mix, Lorde♥♥♥
-
-
samý hnus
-
-
-
-
-
hmm
me se moc nelibi jak hraje na piano Poker Face *9* ale jinak super *4* -
B-Day
No wow tak všechno nejlepší *1* -
Samé negativum to se ani trochu nestydíte pomlouvat ji tady!!!???písničky má dobré abyste věděli a rozhodně to není b*TCH zialle horníků blbére!*16**2**16**16**16*a tohle je stránka pro fanoušky ne pro lidi kteří ji absolutně nemusí!*10**1*
-
-
*7* *15* *6* ježkovy vždyť prej ta koza sama o sobě prohlašuje, že je b*tch atd... twl PROBER SE!! -_-
-
mas pravdu!!
-
-
HAPPY Birthay
HAPPY BIRTHAY LADY GAGA *4* *1* *1* *1* -
lady gaga je nej.Má plno úžasných písniček a dobré kostými.
-
ha ha ha
sorry za chybi v tom co sem napsal ale byla to naka rychlovka *3* ale fakt sem to tak myslel:D -
-
Lady Gaga je super!
Já si myslím, že Lady Gaga je super, má dobrej styl a nechápu proč sem lezete když se vám nelíbí. *16*
Jste trapní, Lady Gaga je dobrá *14*
-
-
Congratulation :-)
Happy Birthday Lady GaGa♥♥♥♥<3*
:-* *14* *4* *14*