Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Lady Gaga Miluju..má svůj styl (extravaganci) a to je na ní originál..je pravda že to přežene a ne jednou ale tak..už to k ní bereme.. :) ale vystoupení SXSW k písničce Swine bylo hnus..jako nechat se pozvracet nechápu ale doufám že to bylo poprvé a naposledy *1*
    • Text Vašeho příspěvku *1* ale beztak to nebyly opravdový zvratky. *1*
  • Nechápu lidi kteří nemají rádi Lady Gaga a lezou na její stránky a píšou negativní komentáře!!!tohle je pro fanoušky!!a když se nekomu GAGA nelibi at se na ni nedivá!!!!!!!!!
    • No já nevím,taky nejseem fanoušek Lady Gaga,ale rozhodně jí nějak nepomlouvám,jen říkám,že kdyby se začala chovat víc normálně, bylo by to lepší,protože ona umí zpívat...
  • lady má jenom 25 roků a chová se stejně hrozně a v některých videoklipech nechutně nebo trapně jako miley cyrus *11*
    • tak proč navštěvuješ její stánky?nejsi její fanda tak sem nelez tohle je pro fanoušky!!
    • nemá bude jí 28 let (28.3.1986) se narodila!!
  • Mám ráda její písničky a barvu hlasu ale, její ujetý styl se jen tak brát s humorem nedá....ano je pravda že je VELMI ORIGINÁLNÍ *14* *3* *1* *12* *12*
  • Mám ráda její písničky a barvu vlasů ale, její ujetý styl se jen tak brát s humorem nedá....ano je pravda že je VELMI ORIGINÁLNÍ *14* *3* *1* *12* *12*
  • 2222 *8* líbí se
  • Miluji ji!! *14* A pravda: ''Je originální'' *4*
    • no vždyť ano *3* taky souhlasím *5* *4*
  • ZenBella
    ŠÍLENÁÁ!!!
    nesnáším ji
    • no tak se na ni nedívej!!
      • no šak!!
  • je originální *4*
  • je origoš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit