Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fanoušci Lady Gaga dejte si na wikipedii Lady Gaga a máte její pravdivý zivotopis :)
    • Lady monster je cool:)
    • Jo super!!!!!Díky to mě vůbec nenapadlo!!:)))))))
  • Já Gagu miluji!! :**
    • Lady Gaga je tak trapná vystavuje se někde nahatá jak někdo, nosí nechutné paruky protože má svoje vlasy nechutné...Je fakt blbá.Obléká se jak ..... a zpívat neumí jen se předvádí a hraje si na chytrou...Je strašná..:(
      Nesnáším ji... *15*
      • hele ty demente, vypadne a už sem nelez. Ona že neumí zpívat? dojdi si k ušní. Chtěla bych slyšet to tvoje kokrhání de*ile :D by se každý počůral smíchy. Jsi nula nula nula a já se lidem jako ty jen směju. V životě nic nedokázali a uráží tu ostatní, kteří dokázali mnoho.
      • proč to sem píšeš?a když se ti nekdo nelibi nemyslim ted Lady Gaga tak co o nem mluvis,pises a tak kdyz se ti nelibi tak se na ni nedivej!
      • No tak nenaštěvuj tuhle tu stránku když GAGU nesnášíš nwm proč se na GAGU díváš když ji nesnášíš a s Avril se nepotentuj
      • konečně někdo normální :)
        • Hele já nejsem její fanoušek,ale nepomlouvej jí...každej má jinej názor-někomu se líbí a někdo jí nesnáší a co?Proto se tu budete urážet?
    • tak když tak, se staň jejím fanouškem....
  • I'm beautiful in my way,
    'cause god makes no mistakes
    I'm on the right track baby
    I was born this way

Don't hide yourself in regret
    Just love youself and you're set
    I'm on the right track baby
    I was born this way ▼ ♫
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    • ta Faninka-Avril Lavigne je opravdu blbá..když nemá ráda nějakého hudebníka nebo někoho nemyslim ted gagu tak proc vubec klika na jeji jmeno!!a pise blbe komentare?!
  • je skvělá!!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • jsiiii krasnaaaaa
    • jojojo *14*
  • love007
    I love you Mother Monster!!!!!!!!!!!!!! :)
    • já též
  • kdo to tam tak stupidně dal?když kliknu na Joseph Germanotta mam tam Lady Gaga a Natali že je jejich OTEC ano je jejich otec pravda ale kdyz dam Lady Gaga tak prej SYN! :DD
    • pravda,asi blbec
  • Pro mě nejlepší zpěvačka(neřikám na světě!!!)ale jsem prostě její fanynka! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Samé negativum to se ani trochu nestydíte pomlouvat ji tady!!!???písničky má dobré abyste věděli a rozhodně to není b*TCH zialle horníků blbére!*16**2**16**16**16*a tohle je stránka pro fanoušky ne pro lidi kteří ji absolutně nemusí!*10**1*
    • *7* *15* *6* ježkovy vždyť prej ta koza sama o sobě prohlašuje, že je b*tch atd... twl PROBER SE!! -_-
    • mas pravdu!!
  • utynka máš pravdu takhle bych to taky napsala máš fakt pravdu!! :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit