-
<3 Lady GaGa je božííííí <3
-
-
ano uplne boziii *14*
-
-
nejsem tvoje mala přišerka nebo jak. ale si wow !!! mam tvůj obdiv (y) kdo Hejtuje ty ho povzbudiš si moc !! moc sem si te za to oblibila napriklad si podpořila 1D,JB atd.. :) mam te rrrráda Stefani :)
-
ta Faninka-Avril Lavigne je opravdu blbá..když nemá ráda nějakého hudebníka nebo někoho nemyslim ted gagu tak proc vubec klika na jeji jmeno!!a pise blbe komentare?!!!! *1*
-
-
to je pravda!! ja nesnasim Avril a hnusi se mi pred ocima tak na ni necumim
-
-
Některé příspěvky opravdu nechápu!! co sem lezete když ji nemáte rádi. Opravdu demence, stále navštěvovat stránku jen abych napsala negativní koment. Se zamyslete!!!!!!!!
-
-
pravda *3* *4*
-
no přesně
-
-
Lady Gaga jinak není az tak spatná zpevacka, nejvíc se mi od ní líbí písnicka Dance In The Dark
-
Ano.já*3*
-
Haló najde se tady z té debilní populace aspoň jeden normální člověk????????
-
-
Všichni tu jsme normální, až na dementy, kteří tu píší debilní komentáře. Nemáte ji rádi? Fajn! Tak sem nelezte a neurážejte ji.
-
-
No,ono sem chodí aby jí pomlouvaly,já mám ráda její písničky..jí zastolik ne,ale rozhodne ji nebudu pomlouvat...
-
-
A jak to myslíš??
-
já!
-
-
Katy Perry, Jennifer Lopez, Rihannu a Shakiru mám radsi nez Lady Gagu
-
-
všechno jsou to dobré zpěvačky, ale GaGa je u mě na 1.místě...:)
-
-
A to sem napsala ja faninko159
-
-
jó ty, co nevíš, jak se píšou smajlíci -_-
-
-
faninka159 slyšela sem že si nadavala BRILAIENS když se ptala že ma rihanna děti tak rači sklapni klapačku ja pak ti napišu co bude drzny