-
Má tak VYNIKAJÍCÍ písničky na který se dobře tancuje, že kdyby nebyla tak bych asi netancovala...Já nevím proč ji tolik lidí pomlouvá
-
-
taky na ni ráda tancuji. a byli i doby, kdy jsem uměla naspaměť všechny tanečky z jejích klipů
-
-
Pár z vás tady píše hnusný věci kuli tomu jak se obléká atd...ale to že přispívá na různé charity nebo ted posledně když navštívyla Afriku na to se vubec nedíváte...je to užasná žena která toho hodně dokázala a ještě dokáže...miluje své fanoušky a nikdy nikoho neodsuzuje...není nijak namyšlená i přesto že je slavná...měli byste se zamyslet to že ji někdo nemá rád neznamená že musí hned psát hnusný věci...ti co to tady píšou by nikdy nedokázaly to co ona !
-
-
Kdybych měla na tvém příspěvku něco upravit, tak to neudělám
To co jsi tady napsala, bych lépe neřekla *3* *3* *3*
Lady Gaga je úžasná Zpěvačka!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Keci Lady Gaga je dobrá zpevacka a nechutná není.
-
Lady Gaga je pro mě zpěvačka číslo 1. Má úžasný hlas, má svůj styl, pomáhá lidem ,kteří to potřebují. Moc ji obdivuji.
Kdo ji zbožňuje? Dejte LIKE, prosím https://www.facebook.com/LadyGaga28.3.1986 -
Je super! Mám ji moc ráda, umí skvěle zpívat a má nej písničky. Zpěvačka s velkým Z *4*
-
mám lady gaga ráda už dlouho a na jednom blogu jsem četla že celebritám můžete poslat také dopis počkám až mi odpoví na můj dotaz a dyžtak bych jí napsala *14* *14* *14* nevim jestli bi me za to rodiče nezbili že jo?? *11* *11* ale aspon to zkusím kdybste chteli vedet více tak pište i dotazy na lady gaga.vím o ni všechno a hned vám odpovím.bude se semka chodit dívat každý den pokud budu mít čas
-
Lady Gaga je skvělá zpěvačka a talentovaná,líbí se mi od ní moc písnička Bad Romance.
-
zamiloval jsem se do Lady Hus *14* *14* *14* Jako zpevacku ji uznavam, sama si pise pisnicky, sama si sklada a zpiva a jeste myslim hraje i na klavir. Proste Velka Pani Zpevacka *3* *14* *14*
-
https://www.facebook.com/pages/Nejd%C5%99%C3%ADv-Love-you-Potom-Fuck-you/202616643202288?ref=hl Like prosíím! *7* *2* *3* *4*
-
lady gaga je nej
-
-
...horší
-