-
Promiňte jestli se vás dotknu ale Lady gaga se změnila...dřív jsem ji milovala *4* ale teď jak se měni a to s tim masem....je mi z ni blbě *11* *12* ale písničky má furt dobry *1* *4* *4*
-
Lady Gaga VS Madonna ? Kdo z Koho :)
1 Madonna Je o 30 let starší Nechápu proč je srovnavate ://
2 Madonna je jenom Jedna Jako Michal jacskon Elvis Presly AC(DC Sou jen jednimy :)
3 Madonna Neumí zpívat gaga Jo
4: Madonna Má Lepší Šou Tím myslim Tancovaní , Pirošou Madonna nikdy neumela spivat ale jí To Mluvila její Velka šou
5 Lady Gaga , Popovou Královnou ??? Ne ne Není Je tu stále Mrcha Madonna
6 Gaga Královnou tak za 20-30 let až Madonna nebude :D
Dokud Madonna je Je stále Pop Královnou . Za mě Madonna Je královna a Lady Gaga Budoucí :DD -
Let's dance od Lady Gaga je velice smutná písnička! Chudák je sama v klubu, jehož jméno zapomněla, bez přítele a přátel, ztratila klíče a telefon a jak to celé vyřeší? Tím, že půjde tančit! Hodně štěstí Lady Gago!
-
Lady Gaga I hate it I do not understand how someone admires and has it like it is and not get totally embarrassing!!
-
neznášam lady gaga lebo si uplne trápna sak ked sa chce zviditelnit tak sa len strápni ja nechápem ako može mať toľko fanúšikov *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *13* *13* *13*
-
-
většina lidí má zřejmě jiný vkus než ty *4* *4*
já ji mám ráda, když ty ne, tak SEM NELEZ
-
-
Libí se mne Jak lidi Furt Ukazujou Na Madonnu že jí kopiruje Spíš se mně zdá že ona Kopíruje Jí a nejen JíJe dobra zpevačka Mám jí rád ale Lidi proberte se Na Madonnu nemá to je jak kdyby ste říkaly že Justin Bieber Je lepšíí Než Michal Jacskon ! Madonna je proste Královna a umí se srovnat z dobou a hlavne Gaga Je proti madonne kuře co madonna dokazuje v 54 let Ti Lady Gaga nedokázala ani ve 26 Letech tak si trošku řekneme Že Opravdu mádo madonny daleko To víme asi všichni Ale neumíme si to připustit *3*
-
Lady Gaga je nechutná !!!!!! Je mi z ní blbě *16*
-
-
konečně normální člověk :))
-
mě je zase špatně z tebe
udělala ti něco že ji musíš tak pomlouvat?
co kdyby o tobě ňáká p**a psala že jseš nechutná?
brečela bys a utíkala se zamknout do pokoje, co?
lady gaga má spoustu úžasných fanoušků a někdo jako ty ji vůbec nezajímá -
Nějaký písničky ujdou ale to jsou pro mne jen 2 jinak ji tes nesnasim!!
-
-
Nebudu tady někomu vyvracet jeho názory k této velice talentované umělkyni.To,že si vzala hovězí maso,bylo jen kvůli upozornění na sebe a taky umění,které GaGa podporuje všemi směry (pro spokojenost odpůrců,maso ze šatů bylo předáno jednomu americkému psímu útulku).Každý je nějaký,a když Lady vnímá umění takto,tak ať si ho tak vnímá.Je alespoň svá a nikoho nekopíruje.Tvoří vlastní muziku a plně se věnuje svým fanouškům(neodmítá je,neštití se jich,jako některé jiné celebrity).Mně se její hudba i styl oblékání líbí,obdivuji její krásnou chůzi na vysokých podpadcích. PAWS UP! mom ♥ *14*
-
-
Smím se zeptat, co je uměleckého na tom dát na sebe kus masa? *7*
-
-
nesnášim ji jak se oblíka a jak mnela na sobe maso byla ŠÍLENÁ ale jinak ma heský písně ahlas ujde ale nenavidim jí *11*
-
Lady Hus Je skvela zpevacka, sama si sklada texty, dela hudbua jeste k tomu i Zpiva. Miluju Ji. *14* *14* *14*