Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, jak někdo může říct, že Lady Gaga kopíruje Madonnu, vždyť je každá úplně jiná. Vzhledově i muzikou.
  • Polde mého každá udělala kus práce v popu jak Gaga tak Madonna . Takže nemužete tu srovnávat člověka kterej je v pop music 30 let a druhej 3 roky , naprosto dementní takhle je furt srovnávat , můj názor je takový že Madonna nemuže unést že jí někdo vzal korunu s hlavy . Ani ste si nezjistili kdo s tím začal . No přece Madonna 4 dny v kuse sem poslouchal jak BTW tak Express Yourself a podobu sem tam nenašel , bud sem hluchej jak pařez nebo nevím . Každopádně opět se snaží na sebe upoutat Madonna pozornost . Pokud ste si nevšimli tak Gaga psolední půl roku chodí jako pravá Lady s velkým "L" má krásně přiléhavé oblečky vysoké boty a krásně upravené vlasy , takhle sem jí teda ještě neviděl , je z ní prostě polední půl roku naprostá kočka . Je to můj názor mám ji rád . Madonnu sem tky poslochal ještě poslouchám , ale to co dělá je už opravdu hluboké .
    Obě považuju za umělce . Ale Gagu za užasného umělce s krásným hlasem který dokáže velké věci . Tot vše .
    • naprosto souhlasím *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • lady gaga ujde
  • asi před rokem nebo před pul rokem sem lady gaga zbožnovala , ale tet uz moc ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* te na ni i zuřim *16* *10* *11* *9* *13* jestli nekdo chce tak napiste ja si to přečtu *15*
  • LADY GAGA jenáhodou sexi zpěvačka *14*
    • gaga je skvělá zpěvačka uplně s tebou souhlasím a snaším se chodit jako gaga *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
      • Snášíš? *8*
  • dianna114
    Já ji měla ráda v době alb The Fame a The Fame Monster, s érou Born this way mě zklamala - albem, image i klipy (kromě Marry the night, ten je skvělý). A jsem ráda, že tu neurážíte Madonnu a nemyslím, že by ji GaGa kopírovala.. některé věci mají společné a viděla jsem dost porovnávajících fotek těch dvou a těch podobností tam bylo fakt hodně, ale většinou to byly jen nějaké momentky.. častokrát měla GaGa i stejný kostým, co předtím měla Madonna, ale podle mě to byla spíš jako "pocta" Madonně než že by to GaGa dělala proto, že by neuměla vymyslet něco vlastního. A hudbu, klipy, show mají jiné a kdyby GaGa JEN kopírovala, tak by tolik slavná nebyla. Víc mi u Gagy vadí, jak pořád dokola tvrdí, že miluje svoje fanoušky nebo ze sebe dělá chudinku, že ji na škole šikanovali (přitom to nebyla pravda, někteří její přátelé říkali, že patřila k nejoblíbenějším lidem na škole). Ale jedno se jí musí nechat, byla první, kdo začal nosit šílené kostýmy i do civilu nebo na předávání cen.. (nejen na koncerty nebo Halloween). Do té doby na veškeré akce chodily všechny nastrojené jak "princezny" a najednou jako by se předháněly v tom, kdo si vezme šílenější kostým. Za tenhle trend může ona..
  • Lady Gaga má super písničky ale s kostýmy to někdy trošku přehání!!!
  • Ahojky, řeknu vám, nejsem taková faninka a neposlouchám každou písničku která se mi líbí, ale sem neutrál a když sem uslišela poprvé LADY GAGA!! tak sem pochopila že někdo fakt muže bejt užasnej, výbornej atd... má užasný klipy písničky songy a podobné..... A lidi, děcka, mládeš!! každej má rád nikoho jiného tak třeba nemusíte tady vykládat ani pomlouvat LADY Gaga........Měj te se! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je dobrá, ale někdy se chová jak ... ;'D *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Lady GaGa je opravdu skvělá. Milujum její písničky a kostými. Cokoliv udělá se jí povede. Já snad ani neznám písničku, která by se jí nepovedla. A navíc fakt hezky tancuje. Když byla v Praze, byla fakt dobrá. A písničkou You and I dokázala lidem to, že to není jen ta, co moc nezpívá a jen tancuje a provokuje. Jo a Madonně se nepodobá. Lady je přece lepší!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit