-
Happy Brithday
Lady vše nej k 24. narozkám jinak vzhled Lady se mi líbí jen občas ale písničky se mi líbí protože jsou úžasný xD -
Lady Gaga
jo má hezký písničky ale když se nenalíčí tak moc je škaredá *9* *9* *9* -
<3
Happy birthday my darling <3.. I love you so so much Lady GaGa :-* -
Vše nejlepší!
Přeji už teď vše nejlepší k 24. narozeninám!Zbožňuji Tě *14* -
dd
Lady gaga není šílená je mnohem chytřejší než vy..a vy z ní děláte hloupou osobu ale ona tohle dělá právě proto aby vás provokovaly ty závidící idioty..a doopravdy to není žádná děvka tak jako paní madonna.. -
-
Re: dd
ale za to ty seš s Lady Gaganej kámoška a víš o ní uplně všecho že *7* *7* *7* -
Re: dd
jo a jak muzes vedet ze je taak chytraa,? nic proti tobe ale meril/a si ji iq test nebo co *7* *7* ?????
-
-
To vám závidím..
Jak to všichni děláte? Že jste tak mladý? A blbý? Těžko koušu už to, že se to líbí mojí devítiletý dceři, ale holt tahle super umělotina teď letí a díky špičkový masáži všech možných médií jí poslouchaj všichni. A největší úlet je, že jí tady obdivujete jako textařku, jako holku s jasnym názorem, která se nebojí provokovat a dopalovat "věmožný měšťáky"..no směju se až za hrob. Jediný, co se tahle holka nebojí, je ukázat kozy, prdel, a jiné. Nepodobá se nikomu a všem, s nejtuctovější muzikou a megalomanskýma sexistickýma klipama, o kterých ti správní chapci vědí, že u dětí, jako jste vy, zaberou. Tak hrrr do bontonlandu nebo jinam a šupejte nakupovat nešťastníci, a nejen cédéčka, ale taky hadry, přívěšky, plakáty, hrnky, hodinky..ať se ty penízky z hloupejch kapes sypou pěkně do těch chytrejch kapes. *1* *1* *1* -
-
Re: To vám závidím..
No je vidět že dcera je asi s dobou:)Nikdo z nás tady nedokázal to co ona za svůj věk,nikdy jsme se v tom světě nepohybovali tak proč tu takhle odsuzovat?!:)Je to volba každýho a i vkusu:) -
Re: To vám závidím..
Ty ji asi hodně nenávidíš že jo ? Jo a nejsem žádný mladík takže ty řečí o mladých na mně nepůsobí, přesto teto holčině fandím. O Madonně se tvrdilo jak začínala to samé a teď patří mezi uznávané celebrity ve světě popu. Vzpomeň si za par roku co jsi zde napsal, já věřím že se za svůj příspěvek budeš hodně stydět. Držím ji palce a klidně ať přitvrdí ve svém projevu, šílený svět ve kterém žijeme potřebuje jedině takovou jako je Lady GaGa
-
-
tyjooooo
ona meri jenom 155?tak to je husty je mensi nez moja mama a tose da rict -
-
Re: tyjooooo
prosimte ta jeji vyska se neda rict! to by u ni nekdo musel stat a merit ji *1* a to pochybuju *1* to spis to tgam lidi naplacaj *13*
-
-
LG
Lady GaGa je úžasná.Milují jí,někdy bych strašně moc,moc,moc chtěla na její koncert.Myslím že by to byl úžasný zažitek vidět jí naživo!!! *14* *14* *14* *14* -
Źdarec..! =)
Ahojky, tak co jak se vám líbí ta písnička Telephone..?..od Lady Gaga a ´Bayonce..? *7* -
-
Re: Źdarec..! =)
Ještě dávno před videoklipem jsem ji už oposlouchala, ale jinak hezká.. Beyonce je super.. -
-
Re: Re: Źdarec..! =)
Telephone je úžasná písnička.Milují jí!!!! Ale znala jsem ji už dřív než byl videoklip *4* *14*
-
-
Jo tak to je zase hustá písen. Jsem jak magor a poslouchám to pořád dokola. *3* -
jj mocinky ... pozoruju a posloucham furt dokola ... *5*
-
-
novinka
newíte proč mi sem nejde vložit novinka? *7* -
-
Re: novinka
To nevím, možná to je tím, že uživatel Alik, provádí negagovskou, podvratnou činnost! Já to říkal už dávno. Alika zastřelit!
-