Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • záhada

Myslím že je nesmysl aby skládala pro New Kids On The Block....vzhledem k jejímu věku, i přesto že začala psát tak brzo.Máte důkaz?? *3*
    • Re: záhada

Jistě, že skládala hudbu pro NKOTB. Stejně jako PET SHOP BOYS a mnoho, mnoho dalších skupin na konci 80. let a začátkem 90. A důkaz? Říká to Lady Gaga, takže to musí být pravda:-). Copak by nám lhala?:-)
      • lady23gaga

Re: Re: záhada

jasně! sama říkala, že by pro svý fanoušky udělala cokoli. tak že by jim lhala? *3*
  • Idnes

Četl jsem zajímavý článek o Lady gaga na stránkách Idnes.cz. Prý se převlékla za latexový kondom a setkala se s britskou královnou. *1* *1*
    • Re: Idnes

nebyl to kondom ale šaty jinak se s ní setkala už někdy v prosinci takže nejsi nějak aktuální
  • lucine.cz.ka.ulitz

gaga the best baba!!hej

lady gaga je hafo upe nejvíc nejlepší zbožnuju jííí..je užasna muck *16*
  • lady gaga

lady gaga jee nejlepší *14* vypadá jako andílek *4* ale uvnitř je jako čert *5*
    • Re: lady gaga

Tak to nevím, ještě jsem na i v ní nebyl. Ale musím říct, že bych na i v ní být nechtěl. Nemám umělé květiny rád.
    • Re: lady gaga

miluju lady gaga *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Bad romance

Bad romance je jedinečná skladba, plná vášně, skutečných emocí a opravdovosti. Lady Gaga svým luzným půvabem a svým křehkým hlasem dodává písničce srdce a duši. Začíná pozvolna a postupně graduje ve famózní finále, které se musí každému posluchači doslova vrýt do paměti a setrvat tam už napořád.
    • Re: Bad romance

jo a máš pravdu ta písnička je jedinečná a ostatní miliony lidí si to myslí taky to by asi s tím nikde nebyla na 1. místě
      • lady23gaga

Re: Re: Bad romance

byla, v T-music chart *3*
      • Re: Re: Bad romance

Pro tebe je 1. místo známka kvality? Víš kolik písniček se nikdy nedostalo na medailové umístění a jsou výborné? První místo je známka popularity, nikoli kvality. Podle toho co jsi napsala, je nejlepším zpěvákem u nás Karel Gott. Souhlasíš, nebo to popřeš?
        • Re: Re: Re: Bad romance

Přesně je to kravina za nakou dobu uz popolarni nebude a bude zase naka nova stridaj se jak na drate *1* ale o nic vic kvalitnejsi nebuded maximalne popularni a bude zase ve vsech radii a a takhle je to porad dokola
          • Re: Re: Re: Re: Bad romance

mi prosim te rekni kdo se naposledy nekdo takovy jako lady gaga v showbyznysu ukazal *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Bad romance

myslím v poslední době *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Bad romance

To je pravda! P...nu ještě kromě lg žádná zpěvačka neukázala:-D Doufám, že jsi ocenila, jak jsem se tě krásně zastal!
        • Re: Re: Re: Bad romance

no v česku neni jako nejlepší nikdo všichni jsou v česku stejni ____NUDNÍ!!!!!!!!
    • Re: Bad romance

víš ta ppísnička nemá být o jemné lásce a romantice ale o..............no prostě to vystihuje celé album Monster *3*

Přesně *1* *1* *1* mOc jemná neni mnO *15* *15* *15* *15* *15*
      • blacksunny

Re: Re: Bad romance

jo taky si to myslím i když jsou na tom albun i jiné dobré písníčky kromně bad romance a monster např. Dance in the dark,Telephone,nebo Beautiful,Dirty,Rich.Proste super cely album,super lady gaga! *14* *3* *14*
        • lady23gaga

Re: Re: Re: Bad romance

Beautiful,Dirty,Rich je na Fame ne na Fame Monster ale jinak PRAVDA *4* *4* *4*

Nějak nevidím zmínku o lásce, ty ano? Nebo nevíš, že emoce jsou i zlost, závist atd.? Navíc, jsem ji chválil, nebo jsem nenapsal pravdu?
  • Pejsci

Její pejsci jsou taky v klipu paparazi
    • Re: Pejsci

taky v poker face, lovegame a bad romance
      • Re: Re: Pejsci

Tak tomu se říká týrání zvířat *9* *9*
      • lady23gaga

Re: Re: Pejsci

a jetě Eh Eh
  • lady gaga

Lady gaga ma naj pesniučky najlebsia je badrom *4* *4*
  • Anketa

Na netu jsem našla ankketu o new královnu popu, a je tam Shakira, Rihanna, Lady GaGa a Britney Spears. Rihanna a Britney vedou, a mě furt neleze do hlavy, kterej blb moh hlasovat
    za 1. pro Rihannu: od hlay k patě kopíruje ♥Lady♥
    za 2. Britney: neskláda si sama písničky a navíc nemá na zpívání hlas(aspoň podle mě) *13* taky že jí Lady dív skládala písničky *9*
    • Re: Anketa

jj souhlasím. Lady Gaga nemá zas tak úžasný hlas.Je dobrá že skládá tak dobré písničky ale na hlas od Britney Spears NEMÁ !!! *13* Brit je nej *3* *14*
      • Asi nemas hudobny sluch co ? *15*
      • Re: Re: Anketa

=OO....bože kde žiješ?!..=OO...Jako jak můžeš pochybovat o hlasu Lady GaGa??!!!!...=OOO...Nemám slov...A Britney Spears??..Tak ta se s ní nemůže měřit..nenapsalas ani slovo pravdy..
    • Re: Anketa

Britney si skládá písničky.. podívlí se na všem co dělá..a GaGa ji složila jen dvě :)
  • Ženská?

Ahoj lidi, můžete mi někdo objektivně říct, jestli je pravda že Lady Gaga je hermafrodit, jak to psali na Tn.cz??? díky za odpověď... *7*
    • Re: Ženská?

no ja osobne si teda nemyslim ze by byla lady gaga hermafrodit,vis co vsechno v televizi a v novinach nakecaj aby jim to vydelalo penize,ja si proste myslim ze sou to buzny co obcas nakecavaj co nemaj. *1*
    • Re: Ženská?

objektivně ne!!!! Protože už o tom mluvila v jedné televizi, kdy řekla , že ,,moje vagína je teď uražená,, a dokazují to i její DOSTI odvážné fotografie a k tomu musí ještě logicky přemýšlet, protože kdyby měla dole něco navíc nemohla by to skrýt pod ty svoje kousky hadříků dost zakrýt......mimochodem jsem viděla i vystoupení, kde měla překrytou svoji ,,čáru,, *4* jenom proužkem látky *3*
      • Re: Re: Ženská?

Napsala jsi to správně, objektivně odpovědět nemůžeš! Ale k věci. Lg určitě není hermafrodit. Otázka by měla znít, je to vůbec člověk, či zvíře?:-)
      • Re: Re: Ženská?

Jako fotky se daj upravit a klipy taky (viz bad romance jak tam z ní udělali anorektičku a nebo ty obří oči) a na tom tn.cz je video jak jí právě něco vypadlo z gatí :D... tak nevim no hádat se nemínim, jenom by mě fakt zajímala pravda *15*
        • Re: Re: Re: Ženská?

No...Podle mě z ní v klipu Bad Romance anorektičku neudělali, protože Lady GaGa začala držet různý drastický,šílený diety, tak prostě zhubla..

To hodláte řešit starou událost bo nekonečna??? Bulvár nikdy své chyby nepřizná... To byl rok 2009 ,, Teď je 2010.Hleďme co bude dál. Věc která je absurdní *14* *14*

no měla bys sis poslechnout i to co říkala před tím než slezla z toho skutru *3*
  • veronnyka

ehm

Mohli by jste "vážení" anti fanoušci psat slušně??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit