-
natulka
Lady Gaga je super a moc se mi líbí písnička bad romance *3* -
supeeeer
LADY GAGA FOREVER BAD ROMANCE IS WONDERFUL *15* -
lady
Lady GaGa je nejlepší transexuální zpěvačka *4* -
Affs
Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply -
Lady Gaga
jak bylo tedka Londyně to udileni cen grammy tak vyhrála 3krát za nejlepší:song,desku a spěvačku *1* -
-
Re: Lady Gaga
Brit Awards už dlouho není prestižní cena, což nejlépe dokazuje toto ocenění.
-
-
LADY GAGA SE KONEČNĚ PŘIZÁVÁ !!
Lady Gaga se konečně pžiznala, a v rozhovoru pro E! onnline řekla ským spí:
Překlad z videa: ,,Nejsem lesba, nedělám grupáč a nespím s klukama, kteří mě doprovází tančením...Ou vlastně s jedním spím, a to s --- ( jeho jménu jsem nerozuměl :( ale video ho ukazuje, je to ten těch tří kluku jak s Lady Gagou tancují a je to ten běloch pak jsou tam jed dva ,,černoši",snad jméno pak doplníte :) ) a to už přes rok. .... -
-
Re: LADY GAGA SE KONEČNĚ PŘIZÁVÁ !!
Teď jsem viděl jeho fotku, na které je i s gaga. Dorazilo mě, že oba poslouchají Depeche Mode. Z toho se do teď nemůžu vzpamatovat! *9* -
Re: LADY GAGA SE KONEČNĚ PŘIZÁVÁ !!
Chudák kluk. Být znásilňován v práci -
-
Re: Re: LADY GAGA SE KONEČNĚ PŘIZÁVÁ !!
Měl by se obrátit na odbory, to je vykořisťování. No vlastně i odvodňování, což je pokus o vraždu! *1*
-
-
-
Lady Gaga
Musím říct, že když jsem poprvé slyšel o Lady Gaga, a po té slyšel Poker Face, přišla mi jako jedna z dalších koz, které se zase v hudbě usídlí na rok, a pak zimizí, přišla mi hrozně laciná.
Menší zlom nastal, když jsem viděl a slyšel Paparazzi,- originální klip, originální pecka, ale stále jsem jí neměl nějak v lásce.
Trochu více jsem se o ní začal zajímat od doby Bad Romance. Asi po páté, když jsemviděl samotný klip, jsem si uvdomil, že to je hotová senzace!
Ona přivedla do pop music nový, mladý a pravý cool závan, něco co tu dlouho nebylo, hlavně od doby Bad Romance, je řekněme čistokrevným dítětem Madonny, s ještě větší chutí provokovat a dopalovat všemožné měšťáky svými neotřelými texty a klipy, které má málo umělců, a vlastně Lady Gaga je v porovnání s takou Britney Spears hotová královna, Britney může zase skočit do léčebny, protože proti Lady Gaga je hotová nula. Lady Gaga to je popová princezna, či něco podobného, a nepotřebovala k tomu ani 10 let dráhy, aby se jí tak mohlo přezdívat, a navíc Lady Gaga je více než popová princezna.
Já si jen přeji, aby vydržela co nejdéle, a ubírala se směrem, jak ýmá teď , stejná hudba, image a klipy, které jsou tak povedené, a zvedají vás ze židle. Hlavně Bad Romance, písnička je ještě lepší s tím klipem, který je prostě klipem posledních let! Něco takového tu bylo potřeba, někdo kdo se nebude bát pořádně provokovat, šokovat, a kdo bude takovou mladou Madonnou, navíc i sama Madonna uznala, že Lady Gaga je její následovnice, a i díky tomu, že jsem velký fanoušek Madonny, s ní plně souhlasím. Jen tak dál GaGa!
I want you revenge...Free Bitch Baby...! *1* To jsou texty!...) -
-
Upřímně jsem si taky myslela že Lady GaGa se mi ze začátku zdála jako druhá Bitney Spears,ale když to tak vidím jak ona to bere všechno vážně,jaký má super klipy a skládá si sama texty oproti ní ta se může jít chudinka Brit dávno zahrabat dnes už podle mně tak populární není ale můža si za to sama z větší části no ne...takže ať žije Lady GaGa,a ať zase složí zase nějaký dobrý klipy. *3*
-
-
Lady Gaga
Lady gaga je super *3* -
-
Lady Gaga je suprova ale ma divny prevleky.No.....ale nevim............ *4* -
přesně *3*
-
-
Idnes
http://revue.idnes.cz/lady-gaga-pri sla-s-modni-vyrazkou-vyklubaly-se-z -ni-perly-pzo-/lidicky.asp?c=A10021 1_114059_lidicky_nh Tak nevím v diskuzi pod článkem píše jeden lékař že LG má lepru :-) -
-
Re: Idnes
To je pravda. Chodit s leprou, to se hned tak nevidí:-) -
Re: Idnes
to už sem viděla velmi originální
-