-
LADY GAGA
Bad romance je ta najlepsia pesnicka od Lady Gagy ake kedy mala da sa pocuvat stale a nema chybu aj ten klip ma dobry hlas ked spieva takisto ton hlasu ma perfektny. *4* *3* *5* -
lady
Uvidíte,že jednou Lady prohlásí,že je lesbička""" -
-
Re: lady
jj to jo no a navíc ona má tak bizardní klipy hrůza hrůza!! *13* *10* -
no abys to neprohlasila ty *1* -
to by se všude nemotala kolem těch chlapů nemyslíš? -
-
Re: Re: lady
Když mi to zaplatí budu se kolem ní točit jak zeměkoule kolem slunce :-) -
-
Re: Re: Re: lady
napsala jsem že lg se točí kolem chlapů a NE že se chlapi točí kolem ní tak jestli neumíš pořádně číst tak si prosím pořid bryle -
-
Re: Re: Re: Re: lady
Jistě, ale ti chlapi tam stojí jen proto, že za to dostanou zaplaceno. Jinak by už dávno utekli a lg, by se vrátila zpět k přítelkyni. Já jí to přeji, nemám nic proti herma, nebo homo....:-)
-
-
-
-
"To ne! LG je úplně ta nejlepší zpěvačka na světě! Spívá čistě a krásně. A taky je krásná!" "Nic lepšího jsem za více než třicet let života neslyšel je prostě úžasná miluju ji!" -
-
Re: Re: lady
fakt?jo? tak to tě lituju co je podle tebe ta nej písnička? já si myslim že:-paparazzi,pocker face,just dance a možná že i ještě něco ale to je zatim všechno *1* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: lady
Víš co znamená, když je něco v uvozovkách? Znamená to, že je to myšleno jako ironie, nebo sarkasmus. Kapišto? :-)
-
-
-
-
nEMĚCKO?
HELE NA OČKU FURT ŘÍKAJÍ ŽE BUDE 18. ČERVENCE V NĚMECKU... ŠLA JSEM NA NĚMECKOU O2 ÁRÉNU A TAM NIC! TAKY SI VŠUDE TY VE VYMEJŠLÍ! -
-
Re: nEMĚCKO?
Nechápu proč taky v naší demokratické zemi není žádná agentura která by ty lístky do zahraničí poskytovala. 21 let po revoluci a udělalo se zde kulový. A to jsem volal i do centrály sazky zda-li něco neposkytují. NEMOŽNEJ NÁROD!!! Ale já si poradim, i kdybych měl na LADY GAGA letět na NEW ZELLAND. -
Re: nEMĚCKO?
To já osobně jsem 20.Ledna sedl na vlak A JEL VLAKEM EUROCITY 178 DO BERLÍNA TY KONCERTY MAJÍ JINÉ TERMÍNY .. 17.5. Berlin, 8.5.Hamburg, 9.5.Frankfurt/Main, 15.5. Leipzig.. a 22.5.2010 Mnichov.Berlin má ještě 1.10. Lístky na květen nejsou ještě v Oběhu. Víc nevím. Akorát jsem nedobrovolně ČD věnoval 3057KČ. za vlak.2.třída . Na first class ani nemyslet.
-
-
kdo s koho
Lady GaGa nebo Britney Spears?? *7* -
-
Re: kdo s koho
100% Madonna *4*
-
-
super !!!
lady GaGa ja úlpně úžasná !!!! hlavně její písníčka ,,Bad Romance " *1* *1* *1* *3* *3* *3* -
Fanclub na mém blogu
na mém blogu (http://srandablogus.blog.cz/) je fanclub
L.G. tak se zapište přesná adresa: http://srandablogus.blog.cz/1001/fa nclub-lady-gaga
P.S.: NEMUSÍTE MÍT BLOG!! =) *4* *4* -
-
Re: Fanclub na mém blogu
jj ale můžeme mít *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
lady v glancu
v časopisu Glanc kterej ted vyšel je o ní dost zajímavej článek.. že si to všechno vymýšlí, že je lesba a podobně, aby byla zajímavá..apooodobně.. jednou bude slavnější než madonna.. stejně jako pink a beyoncé -
kytička
chudáák, nějaký věrný fanda jí hodil na podium na koncertě kytku a strefil jí při tom do hlavy:) -
-
Re: kytička
Se divím, že jsi nenapsala, že to byl nějaký zvrhlý násilník, který jí chtěl ublížit *1* *1* -
-
Re: Re: kytička
to by asi neházel kytku nemyslíš??? *3* -
-
Re: Re: Re: kytička
I růže má trny, nemyslíš? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: kytička
ta kytka byla umělá takže nevim nevim *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kytička
ani ne žadnou plastiku nemá jako další zpěvačky -
Re: Re: Re: Re: Re: kytička
Taky pravda, kdo by jí házel živou kytku, když je sama umělá *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: kytička
to asi pak nevěděla jestli má být ráda nebo naštvaná xD -
-
Re: Re: kytička
*1* *1* *1*
-
-
-
štěně
LG má nové štěně *4* -
-
Re: štěně
Tak to lady gratuluji a kdy se jí to štěně narodilo? :-D -
-
Re: Re: štěně
tak ted to bylo trochu slabší... -
-
Re: Re: Re: štěně
Proč? Ona nemůže mít štěňata? :-D -
-
Re: Re: Re: Re: štěně
ne -
-
Re: Re: Re: Re: Re: štěně
ani jednu ani druhé *3* -
Tak teď nevím jestli mám litovat gaga nebo štěně :-D
-
-
-
-
-
Re: štěně
Faaakt? A jaký? Už je její třetí pes ne? *3* *4* -
-
no a jinak to je podle mě vlčák -
ne ona si to štěně koupila kvůli tomu, že její 1 doga zemřela (teď nevím jestli Lava nebo Remus) -
-
Re: Re: Re: štěně
Remus *9* -
-
Re: Re: Re: Re: štěně
a vůbec o tom nikde nepsali to je děěěěs......já sem se to dozvěděla jenom kvůli komentu u youtube -
-
nn i tady to bylo *5* -
Ách jo... chudák Lady... no a Remus eště větší. *9* *9* A nevíte někdo, kolik mu bylo, dyž umřel *7* *9* ?
-
-
-
-
-
-
Re:NJN
souhlas.... *10* ale jinak mam GaGu docela ráda ;)