Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LADY GAGA

Bad romance je ta najlepsia pesnicka od Lady Gagy ake kedy mala da sa pocuvat stale a nema chybu aj ten klip ma dobry hlas ked spieva takisto ton hlasu ma perfektny. *4* *3* *5*
  • -_verca_-

lady

Uvidíte,že jednou Lady prohlásí,že je lesbička"""
    • mileycyruska

Re: lady

jj to jo no a navíc ona má tak bizardní klipy hrůza hrůza!! *13* *10*
    • sweeney.sparrow

Re: lady

no abys to neprohlasila ty *1*
    • Re: lady

to by se všude nemotala kolem těch chlapů nemyslíš?
      • Re: Re: lady

Když mi to zaplatí budu se kolem ní točit jak zeměkoule kolem slunce :-)
        • Re: Re: Re: lady

napsala jsem že lg se točí kolem chlapů a NE že se chlapi točí kolem ní tak jestli neumíš pořádně číst tak si prosím pořid bryle
          • Re: Re: Re: Re: lady

Jistě, ale ti chlapi tam stojí jen proto, že za to dostanou zaplaceno. Jinak by už dávno utekli a lg, by se vrátila zpět k přítelkyni. Já jí to přeji, nemám nic proti herma, nebo homo....:-)
    • Re: lady

"To ne! LG je úplně ta nejlepší zpěvačka na světě! Spívá čistě a krásně. A taky je krásná!" "Nic lepšího jsem za více než třicet let života neslyšel je prostě úžasná miluju ji!"
      • Re: Re: lady

fakt?jo? tak to tě lituju co je podle tebe ta nej písnička? já si myslim že:-paparazzi,pocker face,just dance a možná že i ještě něco ale to je zatim všechno *1* *5* *5*
        • Re: Re: Re: lady

Víš co znamená, když je něco v uvozovkách? Znamená to, že je to myšleno jako ironie, nebo sarkasmus. Kapišto? :-)
  • nEMĚCKO?

HELE NA OČKU FURT ŘÍKAJÍ ŽE BUDE 18. ČERVENCE V NĚMECKU... ŠLA JSEM NA NĚMECKOU O2 ÁRÉNU A TAM NIC! TAKY SI VŠUDE TY VE VYMEJŠLÍ!
    • Re: nEMĚCKO?

Nechápu proč taky v naší demokratické zemi není žádná agentura která by ty lístky do zahraničí poskytovala. 21 let po revoluci a udělalo se zde kulový. A to jsem volal i do centrály sazky zda-li něco neposkytují. NEMOŽNEJ NÁROD!!! Ale já si poradim, i kdybych měl na LADY GAGA letět na NEW ZELLAND.
    • Re: nEMĚCKO?

To já osobně jsem 20.Ledna sedl na vlak A JEL VLAKEM EUROCITY 178 DO BERLÍNA TY KONCERTY MAJÍ JINÉ TERMÍNY .. 17.5. Berlin, 8.5.Hamburg, 9.5.Frankfurt/Main, 15.5. Leipzig.. a 22.5.2010 Mnichov.Berlin má ještě 1.10. Lístky na květen nejsou ještě v Oběhu. Víc nevím. Akorát jsem nedobrovolně ČD věnoval 3057KČ. za vlak.2.třída . Na first class ani nemyslet.
  • kdo s koho

Lady GaGa nebo Britney Spears?? *7*
    • Re: kdo s koho

100% Madonna *4*
  • super !!!

lady GaGa ja úlpně úžasná !!!! hlavně její písníčka ,,Bad Romance " *1* *1* *1* *3* *3* *3*
  • lady23gaga

Fanclub na mém blogu

na mém blogu (http://srandablogus.blog.cz/) je fanclub
    L.G. tak se zapište přesná adresa: http://srandablogus.blog.cz/1001/fa nclub-lady-gaga
    P.S.: NEMUSÍTE MÍT BLOG!! =) *4* *4*
    • Re: Fanclub na mém blogu

jj ale můžeme mít *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • wendy92

lady v glancu

v časopisu Glanc kterej ted vyšel je o ní dost zajímavej článek.. že si to všechno vymýšlí, že je lesba a podobně, aby byla zajímavá..apooodobně.. jednou bude slavnější než madonna.. stejně jako pink a beyoncé
  • kytička

chudáák, nějaký věrný fanda jí hodil na podium na koncertě kytku a strefil jí při tom do hlavy:)
    • Re: kytička

Se divím, že jsi nenapsala, že to byl nějaký zvrhlý násilník, který jí chtěl ublížit *1* *1*
      • Re: Re: kytička

to by asi neházel kytku nemyslíš??? *3*
        • Re: Re: Re: kytička

I růže má trny, nemyslíš? *3*
          • Re: Re: Re: Re: kytička

ta kytka byla umělá takže nevim nevim *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: kytička

ani ne žadnou plastiku nemá jako další zpěvačky
            • Re: Re: Re: Re: Re: kytička

Taky pravda, kdo by jí házel živou kytku, když je sama umělá *1* *1* *1*
    • veronnyka

Re: kytička

to asi pak nevěděla jestli má být ráda nebo naštvaná xD
      • Re: Re: kytička

*1* *1* *1*
  • štěně

LG má nové štěně *4*
    • Re: štěně

Tak to lady gratuluji a kdy se jí to štěně narodilo? :-D
      • Re: Re: štěně

tak ted to bylo trochu slabší...
        • Re: Re: Re: štěně

Proč? Ona nemůže mít štěňata? :-D
          • Re: Re: Re: Re: štěně

ne
            • Re: Re: Re: Re: Re: štěně

ani jednu ani druhé *3*

Tak teď nevím jestli mám litovat gaga nebo štěně :-D
    • Re: štěně

Faaakt? A jaký? Už je její třetí pes ne? *3* *4*

no a jinak to je podle mě vlčák

ne ona si to štěně koupila kvůli tomu, že její 1 doga zemřela (teď nevím jestli Lava nebo Remus)
        • Re: Re: Re: štěně

Remus *9*
          • Re: Re: Re: Re: štěně

a vůbec o tom nikde nepsali to je děěěěs......já sem se to dozvěděla jenom kvůli komentu u youtube
            • lady23gaga

Re: Re: Re: Re: Re: štěně

nn i tady to bylo *5*

Ách jo... chudák Lady... no a Remus eště větší. *9* *9* A nevíte někdo, kolik mu bylo, dyž umřel *7* *9* ?
  • rose11

Re:NJN

souhlas.... *10* ale jinak mam GaGu docela ráda ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit