-
LADY GAGA FEAT BEYONCÉ!!
Beyoncé má novou píseň remix Video Phone, kterou zpívá s LADY GAGA! Mají už videoklip, určitě se podívejte!http://www.mtv.com/video s/beyonce/455581/video-phone-extend ed-remix.jhtml#id=1626393 *5* -
-
Re: LADY GAGA FEAT BEYONCÉ!!
ta písnička je moc hezká! :) *4*
-
-
Proč?
Lady Gagu miluju,jak jí tak její písničky,ale co mi poslední dobou hodně štve je to jak se oblíká to těch děsnejch hábitů. Já vím,že chce šokovat a mám jí ráda za to,že je jiná a originální,ale prostě to je v poslední době už přehnaný. Neřeknu ve vieoklipu,tam se to hodí,ale ona chodí i tak normálně. A přitom je nejkrásnější když je přirozená. *9* jinak LADY GAGA FOREVER *14* -
-
Re: Proč?
souhlasím -
-
Re: Re: Proč?
ano lady gaga je nase super zpevacka zakleskat! .ted se mi treba libí pisnicka telephone je super.vsechny jeji songy se mi moooc libi!!!!
Odpovědět na příspěvek *3*
-
-
Re: Proč?
Já taky Lady Gagu miluju.Ty bykyni mi nevadí(to já přežiju,a myslím ,že v tom vypadá sebejistě a je to k jejímu žánru klasická dodateční moda) *1* je to super zpěvačka nejznámější co všichni znají je asi Paparazzi .Jinak jsme si se sestrou stáhli na počítač 23 písniček po vanity až po moster girls.Je úžasná já jí miluju jako zpěvačku je mnohem lepší než Hanah Montana nejdříve jsem měla ráda ji ale když jsem uviděla to tak hci mít všechno s Lady Gagou *3* *14* -
-
Slešna taki prodáfat na vjetnamské tršnic? -
To same taky jak jsem ji uvidela :D:D:D tak proste ona je BEST *14* *14* *14* *14*
-
-
-
BAD ROMANCE
lady gaga na točila svůj nejj nejjj klip bad romance lepší než paparazzi -
-
Re: BAD ROMANCE
Já mám zase mnohem radši Paparazzi. *4* -
Re: BAD ROMANCE
souhlas!!!
-
-
Jsem v prdeli
kdyby si toto nekdy precetla lady gaga protoze jeji pisnicky mi tedka pomahaji nic jineho trebasi myslite ze toto nepatri na nastenku do jejiho fanklubu ale me je to jedno protoze me uz je vsecko jedno... -
DEBILOVÉ!!!!!!!
Tak vidím, že aspoň je Lady GaGa slavná, dorazí do všech koutů a všichni o ní ví i její NEpříznivci což si myslím, že je dobře, protože čím více lidí o ní bude vdět tím hůř se na ní bude zapomínat *1* -
Lady Gaga
Lady Gaga: polštářky, hrníčky:
http://aukro.cz/item789 737896_lady_gaga_polstarek_c_9.html
http://aukro.cz/item793109822_lad y_gaga_hrnicek_pro_fanousky_c_1.htm l -
-
Re: Lady Gaga
aji polštář :D:D:D tak to jo :D -
Re: Lady Gaga
tyvoe :D fakt mi to naslo hrnicek na aukru :D:D:D *14*
-
-
Bad Romance
kdo miluje tu jeji novou pisnicku BAD ROMANCE jako ja?? :D
GaGa, Dance, Disco, Pop, Culture, Fame, Monster, Money, Free, Space - 4eveer!! :D -
-
Re: Bad Romance
JÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!A taky miluju no way, filthy pop a alejandro
-
-
:)
me se na ni libi ze se neboji vystoupit a rozjet to :) ja bych to treba vuuuuubec nedokazala :D -
Koncert
tedka uplne debilni otazka..:D nevite kdy tady bude mit Lady GaGa koncert???:) *14* *14* *7* *7* *7* predem dik za odpoved -
-
Re: Koncert
na její oficiální stránce ladygaga.com jsou její rozpisy turné na The Fame Monster - je tam USA, Kanada, Austrálie a konec února a začátek března Velká Británie, tak doufám, že na jaře nebo v létě by mohla přijet i k nám do Prahy -
-
Re: Re: Koncert
Ale na Moravu ať nejezdí, dostala by židlů do hlavy. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Koncert
*1* *1* *1* *1*
-
-
Re: Re: Koncert
Ahojky všem sháním lístek na koncert Lady Gaga do Velké Británie , Není nějaká agentura v česku přes Kterou bych je sehnal??? Konkrétně Londýn .Byl bych hodně zavázán.Děkuji
-
-
Re: Koncert
ano nato bych se taky rada zeptala vym akorat ze od moji kamosky mamka rikala ze pred par dny byl v rakousku a asi pred pul rokem v praze ale nwm jestli to je pravda ale taky by me to moc zajimalo *9*
-
-
Lady Gaga
Toto je pro ty co nadavaj Lady Gaga .
Zamyslete se nadtim co rikate vy si to neuvedomujete ale ublizujete tim nekomu jinemu ale kdyz to udela nekdo vam tak taky se vam to nelibi tak pouzivejte mozek k cemu jinak je??? *3*