-
mega star
je super!!!!!!!má krásnný písničky -
-
Re: mega star
přesně:-) skvělá
-
-
Pomoooc !
Ahojky potřebovala bych pomoct ! Brácha mi vymazal všechny písničky a já nemám ani jednu, tak bych chtěla poprosit jestli by mi někdo mohl poslat co nejvíc písniček od Gagy ! Byla bych vám moc vděčná *9* -
Lady Gaga
Lady Gaga je náhodou super mařka *1* -
Lady Gaga má kvíz na facebooku
lidi pozor pro fanoušky lady gaga je tu kvíz na facebooku a jmenuje se :D Lady Gaga? tak si ho zkuste najit a udelat :D me vyslo ze ji znam dobre :D:D:D *14* *14* *14* -
Vlasy
Ty vlasy Lady GaGa jsou pravé,ale vypadají ako paruka,protože je tak upravuje :-) -
-
Re: Vlasy
Tyjo Lady není blondýna má prostě jenom paruku a viděla jsem hodně jejich fotek kde je hnědovlasá..!! vy co jste sem psali že to má svoje vlasy tak jste absolutní neznalci...!!! *5* *5* *5* *7* *7* *13* *13* -
-
Re: Re: Vlasy
i stěma hnědýma vlasama je to paruka........jestli nemyslíš ty fotky z r 2006..........ale jinak fakt nevím kdy má svoje vlasy nebo paruku??? *7*
-
-
Re: Vlasy
ahoj jj na ty jeji vlasy mam stejnej nazor ae ztkle ji to sekne podle mne ma vkus :-D mno ae ma suoper pisnicky zatim u mne vedeee: paparazzi a love game :D *16*
-
-
Inzerát
Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výměnu mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes a spoustu dalších...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka *3* -
hmm
me se moc nelibi jak hraje na piano Poker Face *9* ale jinak super *4* -
Papa-Paparazzi
Lady GaGa - Live Paparazzi at MTV VMA je best vystoupení které sem kdy viděl *14* -
-
Re: Papa-Paparazzi
dobře udělala lady g. všem spadla huba včetně mě jak sem to poprvé viděla -
-
Re: Re: Papa-Paparazzi
:D
-
-
Re: Papa-Paparazzi
nebylo to jak tam v jedné části sedla ke klavíru a pak jakože začla krvácet jak si zas stoupla?? *7* -
-
Re: Re: Papa-Paparazzi
jo, presne to! *14* -
-
Re: Re: Re: Papa-Paparazzi
ježda.. tobě se to líbilo?? To bylo... emm nechutné *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Papa-Paparazzi
kečup xD
-
-
-
-
-
ouuuyes
co říct - její hity žeru její klipy a její *14* -
žeru tě
noo nejvíc tato zpěvačka je tak atraktivní,zajímavá a šokující prává hvězda miluju těě *14* *14* *14*