-
njn
nemá smysl diskutovat v fanouškama....Vy jí budete vidět vždycky jako tu bohyni zpěvačku....a vždycky když tu napíše nekdo nejakej negativ tak vy v tom stejne vidíte pozitiv....to je pořad dokola z každou hvězdou...ale vy na to časem přijdete... -
-
Re: njn
tak ty máš určitě taky takový idol, ne? -
-
Re: Re: njn
tak samozřejmě ale když někdo napíše něco ne zrovna dobrýho tak mu jeho názor brát nebudu ale tady nekdo napíše něco na Gagu a hned ho tu všichni chtěj ukamenovat a třeba to co napsali může bejt i pravda.... -
-
Re: Re: Re: njn
no já fakta nikomu neberu ale když tady napíše někdo nakou ,,novinku,, z bulváru tak to určitě tak nenechám
-
-
-
-
hlasujte pro ni
V T-MUSIC CHART což je největší hitparáda v ČR. Je na 1 místě zpísní BAD ROMANCE tak byste mohli proni hlasovat protože na 2 místě je MILEY CIRUS a ta ji parkrát přeběhla.jestli proni budete hlasovat tak vám moc DĚKUJI. *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hlasujte pro ni
ta čeština co?? -
Re: hlasujte pro ni
párkrát??
-
-
Podívej se prosím
Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem. *15* -
lady papá
už není tak oblíbená..za chvilku po ní ani štěk nepesne -
-
Re: lady papá
Pleteš se.. tato osoba je čím dál úspěšnější a bude čím dál slavnější.. takový typy jako ona to dotáhnou nejdál, zvlášt když si skládá sama skvělý písničky.. ještě o ní hodně uslyšíme na to vem jed.. -
no ani nevím 3 ceny MTV v Americe a 1 nebo 2 ceny v MTV Europe.....to moc jako nevypovídá o tom, že by ji lidi neměli rádi, jinak souhlasím, že teď ty žebříčky dost okupuje *3* .........jen tak dál..... GaGa in the room -
Prosím, uveď příklad proč už není tak oblíbená. Teď vydala nové album a její new song okupuje přední příčky světových hitparád.Tak jak si na to přišla?! -
pochybuju *5*
-
-
SOUTěž!
Ahoj. našla sem na blogu www.nelinkaavril.blog.cz
soutěž Avril vs. Lady gaga
která ze zpěvČEKK má prý lepší vzhled atd.
HLASUJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://nelinkaav ril.blog.cz/0912/avril-vs-lady-gaga #comment69746383 -
Lady Gaga
Lady Gaga je fáákt suprová zpěvačka *4* -
Věci
Mám Lady mooooooooooooooooc ráda ale... nevíte někdo kde se dá koupit něco s ní? Např. tryčko! nebo plakát!! *3* *9* *7* *9* please odepište pokud víte :)) -
-
Re: Věci
no ted něco prodávala na její stránce ladygaga.com - ale má to myslím moc prodražené (1 plakát za 10 dollarů *7* ) -
-
Re: Re: Věci
dík... nemám.. mám KČ xD
-
-
v Bontonlandu na netu mají tričko ... -
tryčko nevim, ale tričko se dá určitě někde sehnat *1* -
-
Re: Re: Věci
Díky za opravu *1* *1*
-
-
PODLE MĚ S NÍ TRIČKO VŮBEC NEPRODÁVAJÍ A PLAKÁTY PRODÁVAJÍ I NA INTERNETU. STAČÍ KDYŽ NATUKÁŠ POSTERS NEBO TAK NĚCO,ALE NEVÍM JESTLI TAM MAJÍ V TÉ NABÍDCE ZROVNA PLAKÁT GAGY. ALE UŽ OD DUBNA JE V KAŽDÉM ČÍSLE NĚMECKÉHO POPCORNU S NÍ VŽDYCKY PLAKÁT. TAKŽE TO JE ODE MĚ VŠE. SNAD TI TO TROCHU POMOHLO. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
CD ------ ?
ahoj , hele nevíte kolik stojí cd lady gagy the fame ? moccc bych ho chtěla k vánocům :-D -
-
Re: CD ------ ?
Za to je někdo ochotný platit? Evropa je v rozkladu *1* -
-
Re: Re: CD ------ ?
no spiš tvuj mozek -
-
Re: Re: Re: CD ------ ?
Ano, Alika zastřelit! -
-
Re: Re: Re: Re: CD ------ ?
a tebe taky! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CD ------ ?
no ted ne -
Proč mě? Já jsem nic proti LG nepsal *13*
-
-
-
-
-
Re: CD ------ ?
ja ho sehnala i s The Fame Monster za 350kč ;-) -
-
Re: Re: CD ------ ?
bohužel v ČR prodávají jenom dvou CD i s tim starym The Fame v Americe se prodávalo taky jako 1 CD kolem 200Kč a jenom nové, tak sem dala prachy taky za CD ktere už davno mám -
-
Re: Re: Re: CD ------ ?
nechceš mi ho dát?? xD -
-
Re: Re: Re: Re: CD ------ ?
neeeeeee..!!!!!..............tolik vzpomínek xD -
-
béé xD
-
-
-
-
-
-
GAGA
GAGA MÁ SUPER PÍSNIČKY A MOHLA BY VYPADAT HEZKY,ALE BOHUŽEL MÁ NA SOBĚ VĚTŠINOU NĚJAKÉ DIVNÉ OBLEČENÍ. *9* . JE TO ŠKODA. ALE PÍSNIČKY JSOU NA 1*. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
lady gaga
ano souhlasim BAD ROMANCE !! *14* *14* *14* *14* *14* ale zajimalo by me kde nakupuje ? ten jeji styl se mi moc liby ale polovinu si navrhne a druhou nekde koupi ale kde ? *9* *9* -
-
Re: lady gaga
Lady Gaga nakupuje u Armády spásy, to je takový butik pro lepší lidi:-D -
-
Re: Re: lady gaga
ne zase se pleteš!!!! říkala že její nej oblíbená značka je Chanel a Dolce&Gabanna -
-
Re: Re: Re: lady gaga
Jo, ale říkám ,že z butiku "Armáda spásy" *3*
-
-
-