-
paparazzi
Jdi na stream,potom do hledacku napis Lady Gaga,potom dej pisnicku Poker face a potom v tech podobnych pisnickach budes mit Paparazzi.Nebo muzes jit na Youtube.com. *3* *4* *9* *8* *4* *15* -
Pro toho kdo čte bravo
jestli jstre cetli bravo nevite kde najdun tem videoklip od Lady GaGa ty Paparazzi ja top nemuzu najit diky *5* -
-
Re: Pro toho kdo čte bravo
Staci si najit blog Miney108 ta tam má odkazy na jeji hity,tak se koukni!
-
-
Gaga Forever
Pravda Buď to ji nenávidíš nebo miluješ já sem ta druhá fakt super zpěvačka konečně do našich komerčních rádii vznesla trochu té originality a žádné komerční srágory *8* *8* K to mu klipu Paparazzi není co dodat fakt na něm makala a je to vidět-Mimochodem ten kluk kterýho zabila je dooost pěknej *14* -
-
Re: Gaga Forever
jo no kde jsi nasel ten klip? -
Re: Gaga Forever
V čem je podle tebe lady gaga originální? V tom, že si píše písničky? To je snad normální ne? Co si představuješ pod pojmem komerční hudba? Norah Jones je podle tebe také komerční, když prodala jen v USA přes 20 mil. kopií alb? -
-
Re: Re: Gaga Forever
tu neznám *7* -
-
Re: Re: Re: Gaga Forever
Překvapilo by mě, kdybys jí znala *5*
-
-
-
-
the best
lady gaga je uplne uzasna,skvela a no proste nejlepsi *14* -
jj
však já vím že to je jen videoklip *15* myslela jsem jen ten jonas brothers -
jj
četla jsem že zabila svého kluka a chce spát s jonas brothers je to ptavda?me se od ni libi 1 pisnicka nejvic -
-
Re: jj
JJ,ale to není doopravdy,to je v tom klipu Paparazzi,jak on jí shodil z balkónu a ona se mu potom pomstila a zabila ho jedem *1* A s tima Jonas Brothers to fakt nwm jestli je to pravda *1* -
-
Re: Re: jj
ten klip je docela drsnej!!ale good písnička!!Jo a to s Jonasama je pravda!!!píšou to všude!!!ale já myslím že je nedostane!!Oni kluci nejsou blbý!! *7* -
-
Re: Re: Re: jj
Však GaGa si zaslouží lepší. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jj
to jo xD
-
-
Re: Re: Re: jj
ježíííš to nevíte že chce skoro každého? minule chtěla johna lenona
-
-
-
Re: jj
ale jo je docela dobrá zpěvačka.........
-
-
Lady GaGa
Hele lidi ste fakt divný všichni tady řešíte kdo je lepší atd.. je to snad jen o Lady Gaga a ta je tady teď nejlepší, jestli se vám to nelíbí tak běžte do ......(píp)xP...hele prostě lady gaga je fakt hustá!!! *1* jasný?! -
-
Re: Lady GaGa
LG je opravdu hustá, otázkou je jako co? Sr...a, Le..o? *1* *1* -
Re: Lady GaGa
JJ,přesně naprosto s tebou souhlasím *3* *3*
-
-
je super
Heleďte neurážejte ji laskavě.Každý zpěvák nebo zpěvačka má mít svůj vlastní styl-a ona si vybrala tento a já jse mr áda, že ho pořád má a nemění ho!Prostě si ji vždy budeme pamatovat jako divokou Lady GaGa než ulítlou Katy Perry:D -
-
Re: je super
hele tak katy perry nech na pokoji č. 158 :D -
Re: je super
Katty Parry je 0,to už radši tu GaGu *3* *1* -
...
má hezký písničky a hezkej hlas prostě bezva zpěvačka -
-
Re: ...
presne!takovych zpevacek jse uz dneska moc newidi *3*
-
-
-
.
na tech videi by to mohla trochu ubrat..hlavne co se týče nekterých scén ,jinak její písnicky jsou fajn a sou nabítý takovou energii:D -
-
Re: .
nepsal/a si to už tady jednou?
-
-
Poker Face
ahojky, nevite nekdo nahodou, jak se jmenuje kluk se kterym se Lady GaGa liba skoro ke konci pisnicky Poker Face? diky -
-
Re: Poker Face
Jose Armando? *1* -
-
Re: Re: Poker Face
možná ty ne? -
-
Re: Re: Re: Poker Face
K tomu děvenko, abys mohla ironii a sarkasmus používat mu musíš rozumět. Nejsem si jist zda-li tomu někdy porozumíš *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Poker Face
nejsem žadna děvenka a sarkasmu, ironii a satiře rozumím myslím dost dobře -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Poker Face
radši nijak budu ti za to velmi vděčná! -
Dobře nejsi děvenka, ale jak tě mám oslovovat? *3*
-
-
-
Re: Re: Re: Poker Face
Víš jaký je rozdíl mezi tvým mozkem a obří lidožravou treskou ve skotských vodách? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Poker Face
Žádný, taky neexistuje *1* *1* *1* -
-
to měla být ironie ale ty jsi už asi starý pán a nepochopil jsi to
-
-
-
-
Re: Re: Poker Face
xDDDD jóó to bude von *1* *1* *1*