-
blbci
já nevím proč sem dobrdele lezete kyž ju nemáte rádi tak si to nechte prosebe.... -
-
Re: blbci
i když to napíšeš 1000x tak sem stejně polezou... aji osel by to pochopil, ale voni néé
-
-
naprosto se zblaznila
tak me osobne se libi jak spiva a tak ae ty videoklipy se mi nelibej ulitla sexistka vsude je to jen osahavani libani a vselijaky sprosty debility ,spadla na hlavu nebo co??!! jako mam ji rada ae s timhle si o ni lidi akorat reba yslej ze nedokaze nic jinyho nes se jen s nekim valet v posteli kdyz se takle sproste bude predvadet furt tak se ani nebudu divit ze straci fandy tohle je fakt nechutny je s tim trapna *15* *10* -
-
Re: naprosto se zblaznila
naopak, přibírá fandy *14* -
no jo ale kdo by se pak na to dival kdyby tam třeba pořád u té písničky seděla jenom na židli -
tak v tom s tebou souhlasím. ona to vážně přehání. a to je jí teprve 23 -
hej moje reč ty videoklipy jsou dost prehnany jako songy dobry ae to ostatní *7* -
-
Re: Re: naprosto se zblaznila
...je ještě lepší *15* -
-
Re: Re: Re: naprosto se zblaznila
SHANÍM KALENDÁŘ LADY GAGA NA ROK 2010
NEVÍTE KDE BY SE DAL SEHNAT?ALBUM THE FAME UŽ MÁM ,DALŠÍ SORTIMENT TAKÉ.POKUD NĚKDO
NĚCO VÍ???
BYL BYCH MU ZAVÁZAN.
-
-
-
-
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=h47f NaOb-JU -
Ulítlá blondýna
Ošklivá, vypelichaná umělá Italka s obrovskýma řasama, která se pomocí blond vlasů snaží prosadit. Připomíná mi Donatellu Versace, taky Italka a taky škaredá, vzezření koně. Originálně jsou tmavovlasé, ale obě se kvůli úspěchu barví na blond a ani jedné to nesluší.
Co se týče hudby, její písničky se mi líbí, na živo jsem ji neslyšela, takže nemůžu soudit, ale jestli je to tak strašné jak vypadá, tak sbohem Moravo. -
-
Re: Ulítlá blondýna
em...jen k těm bland vlasům-obarvila si je ptz si í lidi pletli s jinou zpěvačkou ale ted už nějak nwm s jakou xD -
-
Re: Re: Ulítlá blondýna
Amy Winehouse -
-
Re: Re: Re: Ulítlá blondýna
s Amy??? *1* lol.. ježda, s tou blond si teda moc nepomohla.. se zas podobá jinačím -
-
Re: Re: Re: Re: Ulítlá blondýna
no, ale rozhodně jí to sluší víc než když byla tmavovlasá *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ulítlá blondýna
moje řeč
-
-
-
-
-
Re: Ulítlá blondýna
blablablablablablablablablablablabl ablablabla......................... ................................... ......
-
-
Klesá xD
Jak to tak vypadá tak Lady trošku klesá v TOP osobnostech *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Klesá xD
no a co.....až vydá svoje druhé albumm tak bude 1. -
-
Re: Re: Klesá xD
1. asi ne *1* ale mohla by aspoň předběhnout Hilary Duff a Avril
-
-
-
lady gaga live
http://www.youtube.com/watch?v=nwdX nlvUe3I
a ted čumte jak neumí zpívat... *1* -
-
Re: lady gaga live
*3* Umí zpívat a o video to dokazuje, asi nepoznáš dobrý hlas *3* -
Re: lady gaga live
uplně to video tam je *1*
-
-
ŠOK!
Ty daja cando tak ty musíš buzerovat i tady že *13* jinak tu sem poprvé *15* lady gaga je moc dobrá a líbí semi její klip poker face a chtěl bych zeptat jak vypadaj její normální vlasy *15* -
-
Re: ŠOK!
jeji vlasy jsou normalne hnedy -
-
Re: Re: ŠOK!
nejsou měla je dřív hnědý teď je má obarvený na blond tu světle blond paruku nosí jen někdy vlastní vlasy má například v Love Game, Just Dance a Eh Eh (ale ty dlouhý) *4*
-
-
Re: ŠOK!
To si děláš srandu,ne?? Koho tady buzeruju?!
-
-
LG
Lady Gaga je nová Madonna!Je nejlepší strašně jí miluju! -
no
Lady GaGa je super a je hezká, ale má hrozná prsa ...Hrozný věšáky i když nejsem chlap, takže je mi to jedno a taky má skvělej hlas -
jj
každá zpěvačka má jiné fanoušky tak si nenadávejte taky jí nemám nejradši *7*