-
neposlušné šaty
http://www.youtube.com/watch?v=Hfzq SMIANTo -
GGGAAAGGGGAAA
zdravím všechny co říkáte na ten novej klipoš paparazi?teda vy co jste ho viděli *3* -
-
Re: GGGAAAGGGGAAA
Je naprosto skvělej,nejlepší co natočila... -
-
Re: Re: GGGAAAGGGGAAA
ano konečně člověk s dobrým názorem *3* -
-
Re: Re: Re: GGGAAAGGGGAAA
paparazzy je podle mě uplně nej písnička od ní a i ten video klip je nej nej nej *3*
-
-
-
jako Paparazzi jako písnička je skvělá,ale ten klip...no nevím nevím...ale zase se to nevidí každý den,takhle odvázanej videoklip *3* -
Paparazzi se mi moc nelíbí. Od LG se mi nejvíc líbí Lovegame a samozřejmě Poker Face. *5* -
-
Love Game moc nemusim ale Poker Face je fakt bestová písnička i klip x) -
-
Re: Re: Re: GGGAAAGGGGAAA
Na Lady Gaga jsem byl v Berlině dne 18.7.
2009 .Mega zážitek.
Ted nám ale přestane Očko Tv vysílat.Přes DVB-T . Ve 21.století bez hudební Televize to je jako návrat před rok 1989!!!. CO nám seberou příště???? -
-
Re: Re: Re: Re: GGGAAAGGGGAAA
Tobě mi měli především sebrat občanku *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: GGGAAAGGGGAAA
doufám že to MTV co nova bude vysílat bude normálně v tv
-
-
-
-
noo ten klip je hm.....jak to říct...zajímavej!
určitě to má co do sebe! ale nwm nwm =oD -
mě se narozdíl líbí je asi nejlepší co natočila *3* -
-
takový názor mám na Lovegame
-
-
-
Njn
možná je Madonna lepší než Lady Gaga ale zase je to v roku Madonna je o mnohem starší než lady Gaga a má za sebou toho víc než Lady Gaga víííííš !! *5* -
L.G.
Má super písničky ale ty videoklipy sou celkem trapny *9* -
-
Re: L.G.
no taky bich rekla ale mozna je lepsi nes top rock. *1* *16* -
Re: L.G.
Žejo strašně sprostý ale pisničky so cool.Ako by měla změnit styl videa *13* *4* *8* Cuskw -
-
Re: Re: L.G.
S tím nesouhlasím. Písničky jsou cool a klipy šupa, je upa best.
-
-
-
chyba
Máte chybu v narození Lady Gagy!!!!! *13* Narodila se ve znamení ryby 20.3.1986!!!!! -
-
Re: chyba
Nene oni to právě změnili protože před tím měli to špatně já to zjisštovala fakt je to správně
*4* -
-
ryba
nene to není pravda gaga je znamení ryba a narodila jse v březnu 28.předtím to bylo správně !! tak co kecáš nějakej harant je asi znamení beran a má rád gagu tak tam napsal že je beran taková kravina nevim kdo může takoví lži tád na tytul !!!!!!!!!!!!!! ptákoviny kraviny blbnosti
*8* -
-
Re: ryba
tak se podívej na youtubko jak ji tam všichni přejou k narozkam 28.(ale taky jsem myslela že 21.)
-
-
-
-
Beautiful Dirty Rich - moje nejoblíbenější písnička od ní. Ani nevim jestli už je na youtube ale... http://ladygaga.com/player/default.aspx?meid=3133
-
Blog
mrkněte se na www.buffy313.blog.cz......prosím třeba si něco i koupíte sou tam i německý věci -
Lady gaga
Lady Gaga je nejlepší zpěvačka v 21.století!! *4* -
-
Re: Lady gaga
má pravdu Lady Gaga je opravdu jednička
. Jinak bych 18.července nejel do Berlina
Je to madonna 21.století. -
-
Re: Re: Lady gaga
*1*
-
-
-
ou jééé
kikines: mno newim kdo je tady natvrdlej když jí dokáže poslouchat *15* -
-
Re: ou jééé
Dokářu, protože se mi její hudba líbí a ty co posloucháš co ?Evu a Vaška ?
-
-
Cm
Neříkejte mě že má 155 cm...se mě zdá že ti správci všem celebrtám několik centáků ubrali, ptž to u každýho 2. maj blbě..nwm kde to vyhrabali..a ještě taková kravina, kolik měří..co sem dají příště? váhu?? *7* -
-
Re: Cm
ale jo může být..........ve videích se zdá velká ale podívejte se na její podpadky nevím jak se v nich naučila chodit -
za to nemůžou správci, ale ten, kdo jí tady profil vyvořil... a to mohl být kdokoliv -
JJ,např Britney ubrali 2 centimetry a Madonně zase 2 přidali. *15* Tak když tu výšku celebrit neví přesně,at' to tam radši nepíšou. -
-
Re: Re: Cm
že měří 155cm psali i v Popcornu *7* tak nevim
-
-