-
Napište někdo kdo Lenku Lanczovou zbožňuje stejně jako já? Moc se na vaše mailíky těším. Píšu knížku a chci být jednou dobrá jako ona.
-
Tak podle mýho názoru je Lenka Lanczová nej, nej , nej ,nej, spisovatelka na světě!!!!!!!!!!!!!!
-
To SESLAPNUTA PLECHOVKA: No Hvězda naděje se mi taky moc nelíbila, ale ostatní knížky jsou SUPER *4*
-
EHM, JAKO NIC PROTI
ALE MAM JEN JEDNU JEJI KNIZKU ("HVEZDA NADEJE") A DODNES LITUJI VYHOZENYCH PENEZ. *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
nejlepší jsou Blíženci a pokračování *15* *3* *1*
-
Je můj vzor
Nejen že čtu její knížky, ale baví mě i psát vlastní příběhy v naději že budu jednou dobrá. -
Nejlepší spisovatelka
Všechny knížky od Lenky Lanczové jsou skvělé bez nějakých chyb.Doma v knihovně mám úplně všechny její knížky a není pro mě problém přečíst jednu během dopoledne.Nedokážu vybrat nejlepší-zkrátka jsou všechny moje oblíbené a nedám na ně dopustit.Lenka Lanczová mě jako spisovatelka inspirovala a já se také pokouším psát pár povídek.Chtěla bych říct-jen tak dál,protože už se strašně moc teším na další knížečku!!díky moc -
Nejlepší spisovatelka
Lenka je opravdu perfektní,moje dcera(15 let)sbírá Vaše knížky,nemá sice zdaleka všechny,ale tyto knihy vyloženě hltá a já s ní(34 let),klidně přečte knížku za den.Nejvíce se nám líbila -KAPKY ROSY-.Teď zrovna všude shání Zadáno pro blížence.O nikom jiném se u nás nemluví,než o Lence Lancové.Z toho vyplývá,ať tak dobře píše dál *4* *14* -
1+
Ahoj lidi, Lenka Lanczová je skvělá spisovatelka a její knížky jsou bez chyby!!!!! I když nám je už přes 20, vždycky se budeme těšit na další knížky. Lenko, držíme Vám palce, jen tak dál!!!!! *4* -
je to moooc super spisovatelka,všechny její knížečky znám nazpamnět,a těžkom bych vybírala tu nejlepší....Takže:jen tak dál *4*