Přejít na výpis diskuzí

Lenka Lanczová

OSOBNOST 31.12.2006 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejlepší jsou Blíženci a pokračování *15* *3* *1*
  • Je můj vzor

Nejen že čtu její knížky, ale baví mě i psát vlastní příběhy v naději že budu jednou dobrá.
  • Nejlepší spisovatelka

Všechny knížky od Lenky Lanczové jsou skvělé bez nějakých chyb.Doma v knihovně mám úplně všechny její knížky a není pro mě problém přečíst jednu během dopoledne.Nedokážu vybrat nejlepší-zkrátka jsou všechny moje oblíbené a nedám na ně dopustit.Lenka Lanczová mě jako spisovatelka inspirovala a já se také pokouším psát pár povídek.Chtěla bych říct-jen tak dál,protože už se strašně moc teším na další knížečku!!díky moc
  • Nejlepší spisovatelka

Lenka je opravdu perfektní,moje dcera(15 let)sbírá Vaše knížky,nemá sice zdaleka všechny,ale tyto knihy vyloženě hltá a já s ní(34 let),klidně přečte knížku za den.Nejvíce se nám líbila -KAPKY ROSY-.Teď zrovna všude shání Zadáno pro blížence.O nikom jiném se u nás nemluví,než o Lence Lancové.Z toho vyplývá,ať tak dobře píše dál *4* *14*
  • 1+

Ahoj lidi, Lenka Lanczová je skvělá spisovatelka a její knížky jsou bez chyby!!!!! I když nám je už přes 20, vždycky se budeme těšit na další knížky. Lenko, držíme Vám palce, jen tak dál!!!!! *4*
  • je to moooc super spisovatelka,všechny její knížečky znám nazpamnět,a těžkom bych vybírala tu nejlepší....Takže:jen tak dál *4*
  • Jsem jedna mamka, která spolu s dcerou čte všechny její knížky od r. 1992. Dík.
  • Musím souhlasit,že knížky Lenky jsou opravdu poutavé a i já ve svém věku 28 let je čtu jedním dechem. Poprvé jsem se ke knihám Lenky dostala před 4 lety a dnes jsem přečetla i tu poslední - pokračování knižky Šeptej do vlasů. Kniha Andělé noci mě docela zklamala, čekala jsem trošku napínavější a zapeklitější děj. Oproti jiným jejich knihám se vše odehrávalo až příliš jednoduše, každý další krok hrdinky se dal předpokládat a konec také. Ale jinak ostatní knihy doposud super. Lenko fandím Vám a s radostí si opět koupím každou další knihu, kterou vydáte. *3* *3*
  • má moc pěkný knížky fakt *3* *4*
  • Spisovatelka L.Lanczová píše báječné románky pro děvčata všeho věku.Je mi 25 let a stále si tyto knížky ráda a s chutí přečtu. Knížky vlastním úplně všechny a pokud na trh dorazí nová knížka už letím do knihkupectví.
  • Nejlepšííí autorka *3*
  • Chtěla bych se zeptat jestli je pokračování ke knížce čas něhy ... odpověd mi prosím napište na email! díky
  • skvela autorka

Má úplně skvělé knížky! je to nejlepší spisovatelka jakou znám!
  • už mám přečtený všechny kromě 5 knížek a nejvíc se mi líbila Radka a Postel plná růží a hořká chuť lásky!Radku mám doma takže jsem ji četla už 3x:-)
  • Lenka píše supr slaďáky *4*
  • o lence toho moc nevim

to je pravda o lence toho fakt nic nevim ted zrovna čtu půlnoční sny!!!!!!!!!!úžasná knížka *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lenka je fakt bezva!

Lenka Lanczová je opravdu skvělá spisovatelka. Její knihy čtu moc ráda a všem je s čistým svědomím doporučuju! PS: Přeju Vám ještě spoustu úspěchů,Lenko! *4* *3*
  • Lenka

Lenka píš estrašně super knížky přečetla sem toho hodně ale od ní sem líběj stále víc a víc a strašně mě mrzí že nemam komplet všech 45 knížek mam jich zatim kolem dvaceti většinou když si nějakou koupim mam ji přečtenou ještě ten den prostě to hltám bez přestání až mi jí jednou mamka schovala jestli bych prej nechtěla dělat něco jinnýho ale stejně sem jí našla a četla jak pominutá někdy třeba i ve dvě ráno s baterkou pod peřinkou.Lenko vám bych chtěla vzkázat že ste strašně super ženská že ste pro mě vlastně pro nás kterjm je čtrnáct a už to chápou a bavíjeto číst vaše knihy takovouhle vymoženost vymyslela taky bych se vás chtěla zeptat jak to děláte že přicházíte na takový nápady taky se pokoušim napsat knížky ale sem teprve u první kapitoli a nevim jak dál chci vám taky říct že díky vám se mi zlepšila slovní zásoba naše třídní mě za to chválí a vám prej moc děkuje jelikož sem jediná ze třídy která má vod vás přečteno mega knížek děkuju vám za to moc a doufám že budete psát dál mě držte palce at sesmolim aspon tu knížky...... *9* *9* *9*
  • Lenka píše super......

Knížky od Lenky Lanczové se mi mocinky líbí je v nich napětí ale i sklamání a radost ráda si je čtu je to zábavný a poučný mam jich kolem 20 a stále si je nepřestávám kupovat.....mam jí moc ráda a at píše dál *14*
  • :)

Nejváženější autorka na světě!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit