-
moc ji mám ráda...
Lenka Lanczová je úžasná spisovatelka. Četla jsem od ní snad všechny knihy a můžu říct, že se mi moc líbí a určitě bych je doporučila nejen každé dívce, ale snad i dospělým...strašně ráda bych se s ní osobně setkala... *14* -
.....
No Lenku Lanczovou přímo zbožňuju mám od ní opravdu spoustu knih a ty co ne si pravidelně půjčuju v knihovně.Má suprové knihy.!!!!!!!
doporučuju přečíst všem!!! *4* *4* -
:)
Nejváženější autorka na světě!! -
Lenka píše super......
Knížky od Lenky Lanczové se mi mocinky líbí je v nich napětí ale i sklamání a radost ráda si je čtu je to zábavný a poučný mam jich kolem 20 a stále si je nepřestávám kupovat.....mam jí moc ráda a at píše dál *14* -
Lenka je fakt bezva!
Lenka Lanczová je opravdu skvělá spisovatelka. Její knihy čtu moc ráda a všem je s čistým svědomím doporučuju! PS: Přeju Vám ještě spoustu úspěchů,Lenko! *4* *3* -
o lence toho moc nevim
to je pravda o lence toho fakt nic nevim ted zrovna čtu půlnoční sny!!!!!!!!!!úžasná knížka *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
skvela autorka
Má úplně skvělé knížky! je to nejlepší spisovatelka jakou znám! -
Chtěla bych se zeptat jestli je pokračování ke knížce čas něhy ... odpověd mi prosím napište na email! díky
-
1+
Ahoj lidi, Lenka Lanczová je skvělá spisovatelka a její knížky jsou bez chyby!!!!! I když nám je už přes 20, vždycky se budeme těšit na další knížky. Lenko, držíme Vám palce, jen tak dál!!!!! *4* -
Nejlepší spisovatelka
Všechny knížky od Lenky Lanczové jsou skvělé bez nějakých chyb.Doma v knihovně mám úplně všechny její knížky a není pro mě problém přečíst jednu během dopoledne.Nedokážu vybrat nejlepší-zkrátka jsou všechny moje oblíbené a nedám na ně dopustit.Lenka Lanczová mě jako spisovatelka inspirovala a já se také pokouším psát pár povídek.Chtěla bych říct-jen tak dál,protože už se strašně moc teším na další knížečku!!díky moc