-
já jsem zatím četla jen dvě knížky od ní: všechno bude fajn a šeptej do ticha a docela se mi líbily. lenka je dobrá spisovatelka a její knihy se mi opravdu líbí. a jestli má někdo něco proti tak je to jeho věc. stejne tak jako je moje věc že se mi tyhle knížky líbí. *1*
-
lenča je naprosto supry!!! *5*
-
Chápu vás...
Dandinko souhlasím s tebou ale ty holky neodsuzuju. Začala jsem číst asi v deseti a ve dvanácti jsem narazila na Lenku Lanczovou. Taky jsem přečetla všechny její knížky, a upřímně, i když už mě to tolik nebere, tak si to jako oddechovku klidně vezmu, mezi Remarquem, Londonem, Salingrem, Maupassantem a Dostojevskim je to v klídku změna. Uznávám že je to na jedno brdo, ale mě to třeba přivedly dívčí romány ke čtení jako takovýmu. Tak proč jim to brát? Třeba pak ty holky přestoupí na jinej vlak...:-) A přidávám se k tobě, nechápu kdo to rozhoduje o kvalitě těch spisovatelů, prtž tohle se tak dobře umístit nemohlo. -
PRO DANDINU!
To si děláš prdel, ne?!:D:D:D:D Zkusila jsi Ty sama něco napsat? Asi ne, když se zmůžeš jen na čtení! A je jedno, jestli se tu oháníš takovými velikány...:D:D Můžeš mi říct jméno té Tvé učitelky, abych si od ní něco mohla přečíst....D:D:D:D Jsem zvědavá, jestli najdu kvalitnější čtení než jaké píše paní Lenka!!:D:D Až napíšeš 47 knih (což by bylo o jednu víc, než má paní Lanczová) a budou se prodávat, tak přijď, no...pokcáme si:D Ráda bych se podívala do tváře člověka, který nemá úctu k lidské práci:D:D:D:D *1* -
Sím vás kdo zvás ví jestli je pokračování ke knížnám-Šeptej do ticha,Zašeptej do vlasů-je ještě něco dalšího???? pls odepište na mejla nebo sem !! díky *4*
-
Pro Petru
Jedna kámoška říkala, že to je pokračování, prý to četla obojí. -
dfh
*5* *8* *8* *8* *4* *3* *14* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *9* *9* *13* *13* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *7* *7* *7* *3* *3* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Čas něhy
Dodčetla jsem knížku Čas něhy , a na konci bylo " prosím, ať to není Taša " ...tak nevím jesti jí napsala ta kamárádka nebo Tadeáš.....? Jinak knížky od vás se mi šíleně líbí.. *14* *14* *14* doufám že jich napíšete ještě tuctu! *3* -
mám zájem
*3* mám zájem ve svych dvaceti napsat knihu a chtěla bych vědět podmínky.děkuji -
čas něhy
Pred rokem sem dostala k vanocum knizku čas něhy...a musim rict ze je to ta nejlepsi knizka co sem kdy cetla!!! *4* Pak sem ji cetla jeste asi 3x protoze je skvela,akorat me mrzelo ze ten pribeh mel otevrenej konec takze nevim jak to dopadlo...