Přejít na výpis diskuzí

Lenka Lanczová

OSOBNOST 31.12.2006 
105 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosim nevite nahodou jestli je pokracovani ke knize par minut lasky?skoncilo to tak spatne,ze nemuze byt konec *13* *13* *13* *13* *13*
    • ahoj miky,musím tě sklamat ale taky sem ji četla a žádné pokračování není *9* *14* taky se s toho byla nejdřív smutná
    • Jo, takový pocit mám i u knihy Potížistka, která mi připadá poněkud nedokončená, ale i tak je úžasná, jenže jsem očekávala alespoň jedno pokračování, že se to vysvětlí a ono nic... Taky jsem z toho byla zklamaná...
  • Ahojjjj

Tak jako Lenka je jedna z nejlepší spisovatelek...Ty její knížky nemaji chybu četla jsem skoro všechny a ty co sem nečetla si určitě přečtu :-)
  • zrovna ted sem dočetla srdcoví kluk *14* je to užasná kniha jako všechny ostatni *14* *3*
  • Super :)

Lenka je naprosto skvělá spisovatelka. Z toho množství knih, co napsala jsem jich přečetla už asi 40. :) A co je na tom skvělé? To, že mě ještě ani jedna z nich nenudila. Takže je naprosto jasné, že Lenka je jednou z mých nejoblíbenějších spisovatelek. Dokonce na stejné úrovni (v mém pomyslném žebříčku)jako umělkyně typu J. K. Rowlingová a S. Meyerová.
  • nejlepší je znamení blíženců *14*
    • Ano souhlasím tato knížka je úžasná a nejlepší :) všechny tři díly jsem hltala a přečetla za 4 dny.
  • Je dokonalá! Když čtu Vaší knížku dokážu se vžít do kůže postav.. děj prožívám s nimi a když to špatně skončí i brečím. Teď jsem dočetla Hříšnou touhu a jsem z toho mimo.... Nádhernej příběh jen škoda za takovej konec... Jste výborná spisovatelka! Vaše knížky čtu jedním dechem. Patří Vám velké díky!
  • Lenka

Lenka píš estrašně super knížky přečetla sem toho hodně ale od ní sem líběj stále víc a víc a strašně mě mrzí že nemam komplet všech 45 knížek mam jich zatim kolem dvaceti většinou když si nějakou koupim mam ji přečtenou ještě ten den prostě to hltám bez přestání až mi jí jednou mamka schovala jestli bych prej nechtěla dělat něco jinnýho ale stejně sem jí našla a četla jak pominutá někdy třeba i ve dvě ráno s baterkou pod peřinkou.Lenko vám bych chtěla vzkázat že ste strašně super ženská že ste pro mě vlastně pro nás kterjm je čtrnáct a už to chápou a bavíjeto číst vaše knihy takovouhle vymoženost vymyslela taky bych se vás chtěla zeptat jak to děláte že přicházíte na takový nápady taky se pokoušim napsat knížky ale sem teprve u první kapitoli a nevim jak dál chci vám taky říct že díky vám se mi zlepšila slovní zásoba naše třídní mě za to chválí a vám prej moc děkuje jelikož sem jediná ze třídy která má vod vás přečteno mega knížek děkuju vám za to moc a doufám že budete psát dál mě držte palce at sesmolim aspon tu knížky...... *9* *9* *9*
  • naprosto uzasna spisovatelka uplne od ni zboznuju knizku Vune deste
    • Já od ní zbožňuju všechny knížky a právě Vůně deště je jedna z prvních, které jsem od ní četla...
      Vždy když ten příběh v knize končí, tak je mi poněkud smutno... Musím se totiž loučit s další postavou a zároveň hrdinkou autorčiny knihy, jejími kamarády a úžasným prostředím, do kterého vždycky paní Lanczová zasazuje její příběh...
      Vážím si jejího spisovatelského nadání a jsem ráda, že taková spisovatelka byla kdy objevena... *4*
  • Lenka píše supr slaďáky *4*
  • Spisovatelka L.Lanczová píše báječné románky pro děvčata všeho věku.Je mi 25 let a stále si tyto knížky ráda a s chutí přečtu. Knížky vlastním úplně všechny a pokud na trh dorazí nová knížka už letím do knihkupectví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší