-
úžasná spisovatelka!! *14* přečetla jsem od ní už 34 knih a všechny mě zaujaly *2*
-
-
máš pravdu je vážně užasná spisovatelka,v naší knihovně těch knížek moc není ale aš přečtu všechny knihy co jsou v knihovně tek si další budu kupovat *14* *14* *14* *3* *3* moje mamka ji taky chválí *3* *14*
mně se ale nejvíce líbila kniha KDE KONČÍ SVĚT *14*
-
-
Ahoj, ráda bych vyměnila knížku Lenky Lanczové Čas něhy, za nějakou jinou, nejlépe Mokrá náruč léta, Sběratelka polibků, Doteky noci, Kapky rosy či Šeptej do ticha. Budu se těšit na Vaše nabídky.
-
Knížky Lenky Lanczové jsou super,chybí mi jen jediná,kterou nemůžu sehnat..čtu je moc ráda a to už nejsem nejmladší *3*
-
už mám přečtený všechny kromě 5 knížek a nejvíc se mi líbila Radka a Postel plná růží a hořká chuť lásky!Radku mám doma takže jsem ji četla už 3x:-)
-
Nejlepšííí autorka *3*
-
Nejlepší spisovatelka
Lenka je opravdu perfektní,moje dcera(15 let)sbírá Vaše knížky,nemá sice zdaleka všechny,ale tyto knihy vyloženě hltá a já s ní(34 let),klidně přečte knížku za den.Nejvíce se nám líbila -KAPKY ROSY-.Teď zrovna všude shání Zadáno pro blížence.O nikom jiném se u nás nemluví,než o Lence Lancové.Z toho vyplývá,ať tak dobře píše dál *4* *14* -
Je můj vzor
Nejen že čtu její knížky, ale baví mě i psát vlastní příběhy v naději že budu jednou dobrá. -
je to surer spisovatelkaa
-
Ale no tak...
No... nějak nechápu, proč si někdo myslí, že pokud čte člověk Lanczovou, tak nečte nic jinýho. Není to tak, že bysme četly ji a později od ní přesedlaly na něco pořádnýho. Prostě čtem od všeho trochu a stejně jako čteme uznávanou literaturu, tak čteme i tuhle nádhernou oddechovku. Mimochodem rekreační, oddechová literatura je myslím stále ještě součastí maturitních témat, alespoň na mým gymnáziu před rokem byla, takže nevím, co je špatnýho na tom, číst něco lehkýho ;) Jinak někdo tu psal, že snad četl jen jednu a to Hvězdu naděje a že lituje peněz... Hvězda naděje je docela dost odlišná od zbytku tvorby, to tvrdí i sama autorka a podle mě je zrovna tahle knížka docela depresivní a nemusí každýmu sednout, takže by to chtělo zkusit i něco jinýho, nejlíp novějšího :) No a pro ty, co tu o Lence píšou hezky: www.lanczova.cz :) -
jo lenka go
jj lenicka ma jedny z nejlepsich knizek *15*