Přejít na výpis diskuzí

Lenka Lanczová

OSOBNOST 31.12.2006 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sqvěle knížky

Lenka je nejlepší spisovatelka dívčích romanů. Nejvice se mi libi: Nebe plné hvězd, Letní něžnosti, Vůně deště, Šeptej do ticha, Zašeptej do vlasů, Hořká touha, Čas něhy...Doufám, že bude psát dál a napíše ještě upě hafo mooc knížek. I jeji dcera Sandra ma sqvělé knížky, má talent nejspiš po mamince! *4* Četla jsem od Sandry: Balírnu, Moje druhé já, Deníček neobyčejné patnáctky a teď čtu Lásky a nelásky, je skvělá, doporučuji přečíst, nemůžu se odtrhnout. Takže Leni a San, díky za tak skvěly knížky, přeji mnoho úspěchů a ať se dál daří. *14*
  • Super!!!

uplně super spisovatlka moc se mi páčí její knížky!! *3*
  • Fakt dobra:)

Její knihy mi pomahaly,kdyz mi bylo nejhur a hlavne jsem si diky nim hodne veci uvedomila.A super pobavila:)Diky Petra
  • super:-)

četla sem od ní jen ,,super koťota"ale myslím že je supa a dík za její životopis atd. pomohlo i to do school *9* *3* *15*
  • blíženci

Chtěla jsem se zeptat, bylim mimo a nemůžu ikde její knížky sehnat, kupovat se mi je zdá trochu zbytečný, protože jsou to hezký věci, ale stačí to přečíst jednou že.. nevíte jestli nejsou její knížky třeba na netu naskenovaný? konkrátně shánim 2 a 3 blíženců.. nebo nemohla by to nějaká dobrá duše naskenovat? díky =o)
  • Nový příspěvek

Zdravíme vás!Rády zeptaly jestli bude třetí díl k Zašeptej do vlasů.Zdá se nám,že konec není až tak moc dořešený jako např.Znamení blíženců.Jinak bychom chtěly moc poděkovat autorce za její knihy,obahcují nás.S pozdravem vaše věrné čtenářky Monika a Vendula
  • má moc pěkný knížky fakt *3* *4*
  • *3* *3* *3* *3*
  • mate uplne krasny knizky sem do nich zblaznena *15* *1*
  • Super

Opravdu úžasná spisovatelka. Jen tak dál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit