-
Jeho adresa je
Mam jeho soukromou adresu, l.maresak@centrum.czm tak se vam snad ozve. -
Dost dobrý...
Leošek je krasaveček! *14* -
Milíček
Leoš je nahodnou vtipnej a krásnej chlap mám ho hrozně moc ráda v superstar hlavně ráo když jedu do školy tak Evropa 2 si nejlepší jsi božíííčko *3* -
Re: Re: k zamysleni
taky tě nikdo nenutí ho poslouchat...Neřekla bych, že někoho uráží, ale má prostě takový humor. A jak můžeš vědět jak se věnuje rodině...jestli dáš na bulvár tak se prober.. -
Re: leoš mareš
Už i to moderování stojí za pendrek, vzpamatuj se. *16* -
leoš mareš
leoše mam jako moderatora rad ale zpivat bohuzel neumi ale to je jedno *1* *1* -
Re:
mají se rádi jsou úpně sehraní astrašně jim to spolu sedí -
nwm
leoš je v pohodeee teda ale musite uznat ze trepe sem tam od veci a nasa Adela je o trochu lepsia a je aj vtipnejsia ako on.
No a je prevda ze sa nnemajuu radii??? -
Re: k zamysleni
kdyby měl každý takový plat jako on tak by sem ani nelez nemyslíš *9* ale co dokázal prosímtě zpívat neumí a ty jeho kecy se nedaj poslouchat,každého jenom ponižuje měl by se nad sebou zamyslet a věnovat se rodině co ty na to hmmm *7* *7* *7* *7* -
k zamysleni
Vubec nechapu ty ubozaky co sem pisi vseljaká negativa na jeho styl atd... AZ TO NEKDO Z VAS DOTAHNE TAK DALEKO JAKO ON NEBO I NA PULKU JEO UROVNE TAK MUZETE NECO ZACIT KECAT TYHLE BLABOLY...Chtela bych videt napln vasi prace a vase vyplatni listky... To je docela k zamysleni... CO???? -
paráda,
už je na 9.místě *3* -
Re: Re: Re: Re: hej bomba
auhhhhhhhhuaaaaa....usetri me toho a zabij me rovnou!!!!!!! proc furt nekde vopruzujes??? ty ses snad vsude?! *9* *9* *13* *16* *16* *16* ty 8.ball.8...!!! *9* -
Re: Re: Re: hej bomba
Já z Leošššška mokré sny nemám. *4* -
:-)
Co šílíte dyt je ten nejlepsii :-))) hlavne v superstan leošku si božíí *3* -
Re: Re: hej bomba
ne....ale doufám že se tak tobě nestane! *5* -
Re: Re: Re: Re: Leoš v Olympii
A to ještě nevíš, copak s Tebou prováděl, když jsi byla ještě v kočárku. *5* -
Re: Leoš v Olympii
A teď by ses neměla mýt. *3* -
Re: Leoš
Škoda že se tak nestalo. *9* -
Re: hej bomba
Měla potom z toho ta Tvoje "nej kamí" aspoň mokrý sny? *5* -
hej bomba
hej tento pátek moje nej kamí viděla v Prostějově večer na městě Leoše ve svim novim bouráku......