Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • supermonika

hej tak to je hustý!

tak to je taky dobrý!!!!jako ja newim ae esi se adele neco nelibi tak s nim superstar nemusi moderovat!!jako ty jeji hlody typu ze ji urazi nebo kecy ze ji nepusti ke slovu je taky dobrý!!!!!!ae leoš je proistě uzasnej kluk mtsmmmmm rada leoši!
  • super

je strasne pekny a maam ta rada leosko a mas super pesnicky
    *14*
  • Leoš

slyšela jsem,že prý málem dostal přes hubu od nějakého táty ze superstar prej objímal nějakou mladou kočku kolem ramen a jemu se to nelíbilo mohl jednu vyfásnout on to potřebuje jako sůl aspon by se možná vzpamatoval,ale tomu nevěřím *9* *9* *9* *7* *7* *7*
  • terishek

Re: Re: Re: Leoš v Olympii

nejsi jediná kdo se zná s leošem.je to múj kmotr a mámin nejlepší kámoš *4* a znám ho od narození a pus jsem od něho dostala milion...a hlídala jsem i jeho syna...neskutečný raubíř po tátovy *15*
  • Re: Re: Leoš v Olympii

jo pusu je skvělej nádhernej a na nic si nehraje *4* *1*
  • Re: Leoš v Olympii

pusinku jo??? *1* *1*
  • Leoš v Olympii

Dnes sem byla na Leoškovi v Olympii a nezklamal mě byl milý strašně mu to slušelo a navíc mi dal i pusu ...Leošku jsi ten jelepší populární chlap na světě kterýho znám jen tak dál už se těším na příště *14* *14* *14* *14*
  • kikinka.panda

lala

ahoj kdo ví něco více o leošovi tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky papa
  • ahojky

leošku drž se doufám že to MTV vyjde a doufám že se semnou zas vyfotíš toho 13 ju měj se a drž se máš jěště pořád kolem sebe hodně lidí kteí ti věří a stojí při tobě *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • www.ujdeto.cz

hlasujte v klikárně pro Pána kožichů *3*
  • ahojik

ahoj leošku fakt nechápu ty imbecily z bulváru nechápu proč tě prostě nenechaj na pokoji ale spon chvíly ......skus to vydržet myslím že to ted a tebe bude zase záhul páč jsou to debilové snad tě zas někdy uvidím naživo zatí se měj a drž se ju?pá držím ti palečky *14* *3*
  • supermonika

co proti němu máte?

za a)všecno nej k svátku leoši
    za b)nechapu co proti němu máte?!
    za c)smrdíte když o něm máte tký keci!dyby vam treba nwm zachranil rodinu tak byste mu taky rekli ty seš vážně magor?
  • asi tak

já to v hlavě v pořádku mám to že údajně monicezahýbá si sní musí vyřešit já se dívám na to jak modeuje a zpívíá a uvádí různé akcičky do jeho soukromí není nic nikomu z nás myslím že by vás to nebavilo kdyby se pořád psalo jak o leošovi tak o monice to je jejich soukromá věc ale jako moderátoor .....atd je naprosto nejúžasnější můj názor se nikdy nezmění (jen tak dál Leoši jsi nejlepší moderátor v ČR nikdo na tebe nemá )ahoj paja *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • leoš

leoš je super.hlavne byl super když byl u nás v tuřanech na dni detí.moc m to tam slušelo
  • tady je Leoš Mareš

Leoš je mladý a nadějný moderátor,
    někdy i zpěvák.Moderuje celkem slušně
    rozhlas Evropa 2,SuperStar,Český slavík,
    TV Nova hud.pořad ESO.Jeho sexuální
    touhy jsou u mě docela sympatické.
    Že si někdy vyrazí z kopýtka"Býk".
    I když má ženu a dítě.Nevím!To si
    musí vyřešit on sám.Pomáhá dětem
    na charitu.Jen tak dál!Leoši.
    S Úctou!
  • dotaz

nevíte někdo jestli bude někde leoš vystupovat?
  • Re: Dítě 2

jetě se nenarodilo ale měl by se narodil každou chvíly udajně
  • Dítě 2

Ahoj, chci se zeptat. Pokud jste takoví nadšenci do něj tak musíte vědět co se stalo s jeho údajným 2 dítětem, které se mělo narodit snad před měsícem? Dík *3*
  • Píseň Láska

Tu jsem si poslechl na videoklipu. Například: tajné záhyby těla. Až se tě mládí zeptá, cos dělal ve školce.
    *3*
    Nebo: Miluji tě celou. Snad ne jen půlku?
    *15*
    No a to třetí jsem zapomněl.
    *1*
    Mně se ale Leoš Mareš líbí. No, nešílím po něm, ale rád si ho poslechnu.
    *14*
    Jo a víte, že máte dost pěkné stránky? Takové se hned tak nevidí. Hača de vaha.
  • Re:hmmmm

a víš jakej je rozdíl mezi tebou a volem?vůl narozdíl od tebe má mozek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit