-
Re: Re: Re: ¨neni nic moc !!!
Asi tě zklamu *1* *1* -
Re: Re: ¨neni nic moc !!!
ani ja ne? *1* -
Re: ¨neni nic moc !!!
Hale tak dost,každej má něco a každej je nějakej.Nehodnotte pořád lidi podle vzhledu,ale podle schopností!Dokonalej neni nikdo. -
Re: ¨neni nic moc !!!
a jaky by mel byt obočí? *1* *1* tenky jako nit? *1* *1* Banasova je divna...s krivym nosem... *1* -
¨neni nic moc !!!
Je to showmen !!!! Ale má obočí jako
nijáka gorila !! V supertar bylo vidět že
ftipy Adely Banašoví jsou lepší !! Nic
proti fanouškum Leoše !!! sto lidí sto chutí !! no a to je vše *4* -
:)
musim ric ze leos je uzasny...:) privital nas krasne na koncertu atd...:) proste suprova *14* -
Re: Dost dobrý...
Je dobry, niet pochyb, skratka profik. Vyzera dobre - to je plus pri jeho praci. Mame ho radi aj u nas na Slovensku. Pre jeho hudbu, ktoru produkuje. Pre slova do pohody. To je skvely Leos. Skaredi a neuspesni zavistlivci mu nepraju, ale nad kritickymi hlupymi recami sa vsetci povznesu. Vivat Leos !!! WE LOVE YOU -
Re: Podpis přímo od něj
to věřím že ti udělalo radost taky bych byla štěstím bez sebe a aky že sem taky mám od něho podepsanou fotku je fakt úúúúúúúúúúúžasnej *14* *14* *14* *14* -
Re: je falešnější než umělý zuby!!!
já mu to třeba věřím a jako jsem naněho hrdá že se nezaobírá jen sájm sebou a vyskoušel si to je to šikovnej a moooooc hodnej chlap je tak dál Leošku :-* -
tak to je paráda -
nemocná jseš asi duševně! třeba závislá na počítači!! -
je falešnější než umělý zuby!!!
a charitativní nasazení mu nikdo neuvěří! -
ahooj
mooooooooc tě miluju Leoši mooooooooooooooc si nej ....... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Podpis přímo od něj
Před chvílí ke mně přišla moje nejlepší kamarádka si půjčit mojí vestu.(Dnes jsem nešla do školy protože jsem nemocná.)Ale ona mi taky dala krásnej dárek:Dala mi podpis přímo od Leoše Mařeše.Dala mi přímo od něho podepsanou fotku.Prý ho potkala v hypernově. -
Ahoj
*1* *5* *4* *15* *8* *8* *3* *13* *9*
Miluji tě!!!
Klárka 5 let -
Re: leoš mareš
50. ve Slavíkovi,fantastický úspěch *3* -
ahojky
ahoj hej kdokoliv z vás by měl informace kde leoš bude něco moderovat tak napište sem ju prosím kde a kdy bude předem dík -
Re: k zamysleni
všichni ho máte rádi jen proto že je hezkej *10* *10* *10* -
je prostě nejlepší
Včera jsem byla na factory v Lipníku byl strašně fajn mooooc milej prostěš nezklamal mě je prostě nejlepší *14* *14* -
Re: hej bomba
jo,o Michaelovi Jacsonovi taky vymyslel krásnou písničku *1*