-
Now and then
Jo dřív byl Leoš super, srandičky, styl... teď už je to jen jakási troska (i fyzicky) toho vtipného svěžího Mareše... A navíc jaksi trapná troska... jo už to neni, co to bejváválo... Děkujeme odejděte!!! -
Vše nej k narozeninkám
Leošku dnešním narozeninkám vše nej nej nej hlavně štěstíčko a zdravíčko *4* *4* -
Re: Podpis přímo od něj
já chci taky nechceš mi ji okopírovat pls..??♥♥ -
Trapas Leoše Mareše !!!
Měl stejné tmavě růžové kalhoty jako den předtím dlouhovlasý soutěžící Ševčík !!!! *15* -
Výška
Příjde mi divné že Tina mám 170 cm a Leoš 175cm když je Leoš o dost vyšší :D
http://img.ahaonline.cz/img/18/ full/780613-img-import-leos-mares-a -tina-poprve-spolu.jpg
:DDDDDDD -
Leoš
Ahojík !!!!! Je best !! :D Vždy má dobré hlášky ...... chci být na místě Tiny :D *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Leoš v Olympii
bože muj je to muj bratránek..nej klučina -
Leošek
On>je dokonalý , On> Je neodolatelný....A všechno nej co si jen můžete vymyslet mocinky miluju *14* *14* -
tak už si zas
může vesele prozpěvovat-já nejsem,nejsem,nejsem svalnatej,ale taky ani trochu ženatej *1* -
Leos
Leosi, preji Vam mnoho stesti a nervi pevne, jak spagaty. Ja si myslim, ze jste studia ekonomiky zurocil lepe nez v bance, no a vo tom to je. Kdo zavidi, muze si to zkusit. ALE MARES JE JEN 1. -
Re: Re: Podpis přímo od něj
pravda to muze byt takze bud ticho *13* -
nejlepší je
od něho-Pro ty,co by zajímalo,jak v tomhletom státě může někdo vylézt v létě v chlupatým kábátě,uspořádám hned a tady,takovou,malou konferenci tiskovou *3* -
Re: stifler
ty fousy, sasmozřejmě.. *3* -
stifler
Zarostlý Leoš mi připomíná "Stiflera"a líbí se mi na něm.. *3* -
Vide s Agátou a Leošem
Ahoj všem, už jste viděli to video s Leošem a Agátou, jak je dostali spolu? Je to na Streamu. Myslíte že to je fake? setmen
http://www.stream.cz/vide o/496139-exkluzivne-pro-stream-cz-n ahe-celebrity-leos-a-agata -
Pozor!
Tenhle člověk je zpěvák! *1*
Tenhle člověk je vtipnej! *1*
*1* *1* *1* -
:)
Pochybuji o tom že si Vaše gratulace vůbec přečetl.... *1* Myslím, že má jiný starosti.... *1* -
:)
Vše nej k svátku :)* -
Re: XY
nebo Pán kožichů *3* -
král
českých raperů oslavil 34.narozeniny *3*