Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jede z vás závist.
    Leoši - Tak prcku , v pátek peláším do Drážďan a tak předem jen to nejlepší , hodně zdraví , štěstí , lásky , další úspěchy v kariéře , ať se Ti v Evropě pořád líbí a pořád jsi ten nejlepší človíček na země kouli. Jo a vztah s "Faltý" Ti mocinky přeju , jsem šťastná , že jsi šťastný Lásko *14* *14*
    Háya
  • Tak Leošek se nám pro změnu zamiloval do Petry Faltýnové, no to je nádhera, a opět je to láska až za hrob, která mu vydrží tak 14 dní a bude po. Která další modelka bude potom na řadě?
  • Jo, tak to mi je jasné *1* Chodí na golfové odpaliště pod Libenský most se synem.
  • Pane Mareši, v pátečním vysílání radio Evropa jste velmi přesvědčivě tvrdil, že u nás není vůbec možné při pohřebním obřadu mít odkrytou rakev. Tvrdil jste, že toto je možné jen v Americe. Vaše tvrzení je totální blbost, i při běžném obřadu je na žádost rodiny nebožtík odkryt. Prosím netvrdte, co vůbec nevíte, jste takový všeználek. Je lépe řici nevím asi možná. Tak pro přístě, si to raději zjistěte.
  • milan sulej je superfinalista ceskoslovenske talentmanie a vim ze mel rakovinu ale ze by umrel to se mi nezda bylo by to urcite v televizi a nikkdo nic nerikal
  • Michal - Asi tak :DD
    Já a Hanička jsme Kámošky a děláme si tady ze všem srandůůů :DDDD
  • *1* Hm, co to tu píšete? Je vidět, že Leoše neznáte, a že sem ani nechodí, za něj píše někdo jinej *1* *1* *1*
  • Milá Daisy ... nepřideš si už tak trapná? Neztapňuješ tady nikoho jiného než sama sebe .. zamysli se holka .... je vidět ... že nejsi moc vychovaná!!
  • Moja milá ... asi si mě malinko pleteš , nejsem Leošova bejvalka , ale jeho kamarádka :DDD
  • ahoj leosi tak pry asi umira tvuj kamarad superfinalista talentmanie milan sulej to je smutne vid zpival moc pekne *9* *9* *9* *9*
  • Zadarmo?? Ou jéééh !!
    Ale jak si myslí že spolu něco máme :D
  • Nevím, jestli si tady píšu se skutečným Leošem, nebo jestli si na něj jen někdo hraje, ale máš celkem stupidní názory.
  • Krásná výmluva, kdyby se tak chovali všichni, tak nevím, kam bysme všichni spěli. *6*
  • Leoš Mareš : Leoši???? Neděláš si ze mě srandu? Vždyť si mě kupovat nemusíš , ty mě DOSTANEŠ
  • Hanička : Cože ?? Ty jsi na prodej?? Ale na tebe bych asi neměl!!
  • daisy : Tvůj názor , já to mám s monikou vyřešený , takže je asi zbytečné , aby se nám ostatní pletly do života .... jo , je mi 35 let ... ale já jse puberťák .. u každého končí puberta jinak no !!
  • Opravdu vypadá, jakoby se na něm podepsaly drogy a chlast.
  • mají pubertu okradeo o peníze a nebude mít nic bude to jeho chyba a bude mít postrach uděláno jeto slizoun děcka se budou posmíva klukum že je ožralej jak lunt a byje své kolegy a spí s každou že ještě neoněmocněl virem atd blabla
  • Chudák tvoje manželka, ta si to s tebou musí vážně teď užívat, když se ti splašily hormony. Dej se do kupy chlape, podívej se, jak se chováš, děláš si akorát ostudu, ty showmane. Je ti 35 let, ale chováš se jak puberťák. Fakt hrozný...ještě že tví synové jsou malí a nechápou to, by se za tebe museli stydět.
  • Leoši, seš vážně trapnej, když už střídáš milenky jak na běžícím pásu, tak byses měl aspoň rozvést, fakt je to ostuda.!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší