Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leoši vypadá že to bereš chováš tak jak bys to bral stebe se stala hruznostašná mumie co straší baa prej si ses opil zmatil si svího kolegu no děti asi tam nepíšou ty si jak malej jarda to chováni baví tě to určitě si ne měls poškrábané auto coto kluci nebo si stím měls ted tě dostali co jsme to vyděli ve zprávach *11* je ti těsno mák
  • Míla : Ještě se naučit psát háčky a čárky :DD
    Hanča : Taky Tě miluju Beruško ...
  • Míla : Trapné .. že Leoš? :D
    Leošku: Fakt Tě miluju ...
  • ještě dělá machra at se zbalý at ty hojky nechá bejt at naně nesahá *11*
  • Tebe nikdy Lásko!! *14*
  • Jéé .. děkuji zlato .. mě doufám neodkopneš ;)) *8*
  • Děti .. no dík .. drogy neberu neboj ...
  • Já jenom koukám kolik lidí ho musí znát osobně.Že napíší o někom takové věci aniž by to byla pravda a nebo jen ubohý domněnky či žvásty napsané v bulvárním tisku.Každý člověk má právo na soukromí.V této době lidi dost závidí. *4*
  • jen prokoho zábavnej on se napije a litaj facky bere drogy a šmitec
  • leosek je fakt mooocinky peknej a jeste vic zabavnej *14*
  • ty bys ses měla stidět hano asi ti hrabe bylas si oškivá tak to asi má potobě nikomu nic nevičítej
  • Já? Pro tebe nestojím nic =D .... zlatko moje ..... a kolik pro mě stojíš Ty ?? *14*
  • Ano zlato tvůj , jenom tvůj. Tebe chci domů zlato moje. Kolik stojíš kočko? Taková krásná modelka jsi. *14* mucQ
  • Ou Leošku , to mi ani nepřipomínej ... taková držka =D Já vygeb jako sviň .. =D A ty jsi ten nejlepší kluk kterýho jsem potkala .... Můj? Tak to děkuju lásko! Tvoje Hanička *5*
  • Ale ano Haní ..... jasně ... bylo to tam skvělý .... nikdy nezapomenu na ten tvůj pád v řece ..... Chvíli jsem si myslel , že se začnu smát .. musel jsem to udržet =D *1* jsi ta nejlepší 13ti letá dívka , kterou jsem kdy potkal. Bude se mi po tobě stýskat. Co bude , už se mi stýská .. tolik věcí jsme spolu prožili. Vymysleli nový Zpátky do minulosti ...... chci tě zase vidět .... moje malá krásko! Tvůj Leoš *5*
  • Milý Leošku , děkuji ti. jasně že tě budu chválit , jsi totiž nejlepší na světě. Byl jsi na háčku i s Kubíkem . Měj se moocinky dobře . Ahoj , Hanička ♥ *14*
  • Ahoj. Děkuji všem za chválu zejména Haničce. Děkuji všem i za kritiku , kterou jse sem napsali. Je mi to samozřejmě líto , ale jsem i rád , že vím , že jsou tací , kteří mě nemají rádi. Haničko , děkuji a Ahoj! *5*
  • Re: je čím dál trapnější....

Ahoj lidi je to opravdu zajímavé tohle všechno číst je pravda že každý muže říct svuj názor,ale není to jen závist??? zamyslete se...
  • wauworld

je čím dál trapnější....

....já to nechápu ! Proč už dávno nevyměnily moderátora ? Copak jsme na tom tak špatně že si musíme platit tohleto co si říká moderátor a v hlavě má jen....
  • Re: Výška

Mares ma 170 cm mluvil sem snim osobne a je odost mensi jak ja a to ja mam 175

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší