Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Leoš

Jestli se to neda poslouchat tak proc lezes na tuhle strankt a jinak poslouchat se to da jen jedina pravda co se o nem povida je jako mozna pravda mozna ne jen si myslim ze kdyz ste se nekdo mohl zabouchnout do tak super moderatora a vlastne hlavne vtipnyho cloveka tak to tu nemusite dat tak najevo nerikam ze se mi nelibi ae proste je to docela sranda kdyz si ho predstavim jak se vam musi smat kdyz to cte breto kolik ti je a kolik je jemu ;-) *9*
  • Prostě 1.

LEOŠI JSI JEDNIČKA S VELKOU HVĚZDIČKOU . Líbilo se mi, jak jsi zametl se všemi těmi velkými "pusinkami" v moderování pořadu =ANO=. Nejen že jsi velice dobrý a schopný moderátor, ale všechny ty "aférky" bereš s humorem a právě v tomto pořadu jsi všem "vytřel zrak". Jsi dobrej!!! *4*
  • LeoŠ

Uplně fajnovéj moderátor prdel s Ním *15* ...akorát ho totálně nehápu...takovou krásnou manželku má a podvádí ji *13*
  • prosba

čau leoši ja jse jmenuju marek.přijedeš prosim zamnou do dětskeho diagnostickeho ustavu v ostravě přivoze.ulice hajkova8 *4*
  • hllo viete mi pomoct??

v pisni miluju je instrumentalny zaciatok..podoba sa mi na soundtrack z jedneho filmu...keby niekto vedel,ze z ktoreho..tak prosim vedeli by ste mi to na mail napisat??....bola by som vam velmi vdacna... :) *3*
  • je nééééééééééééj

leošek je nej moderátor a zpěvám a ještě moooooc pěkný a slušný je moooooooooooooc sympatický *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Leoš je píča-odpověd j

jedináh nusná piča jsi ty a leošek je krásný a milý *10* *14*
  • Re: PLAKÁTY LEOŠE

jj jasně pošli na ruzenave@seznam.cz
  • Re: dement-odpověd

kdyby jsi uměla šetřit tam prachy budeš mít taky huso *10* *10* *10* *10* *10*
  • Re: Česká ostuda

jediná ostuda v Čr a v tvé rodině jsi ty *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • najkyy

Re: Leoš

Pokud jsi dokázal/a víc než on tak to jo, ale pochybuju!! *7*
  • kkornyy

Re: NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE

Mam ráda jak LEOŠ MODERUJE ALE i kdyby ne tak ses KRAVA jsetli si ctes a hlavně věříš něčemu takovýmu jako blesk proste namyslená nána *13* *13* *9*
  • kkornyy

poslouchá tu vůbec někdo ranní show????????????

POSLOUCHÁ TU NĚKDO RANNÍ SHOW NA EVROPĚ2poslouchá tu vůbec někdo ranní show????????????????????????? to je to nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjco existuje patrik a leoš užasný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* SRANDA
  • dement

Nevětší dement co v televizi může bejt......ty demente když utrácíš prachy tak mi náký naval!!!hmmmmmmmmmmm...machře *5* *5* *13* *13*
  • Re: NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE

nic moc-ty jeho milovnice *9*
  • kaca007

Česká ostuda

Česká ostuda neboli jsi Děvkař *13*
  • NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE

http://www.blesk.cz/clanek/108091/n aha-petriskova-tohle-telo-patrilo-m aresovi.html *1* *1* *1*
  • PLAKÁTY LEOŠE

AHOJ VŠICHNI, JESTLI MÁTE NĚKDO ZÁJEM, MÁME NA PRODEJ NĚKOLIK VELKÝCH REKLAMNÍCH PLAKÁTŮ S LEOŠEM MAREŠEM. V PŘÍPADĚ ZÁJMU ZAŠLU FOTO.
  • Leoš je píča

Leoši jsi nechutná a ošklivá píča. Obočí máš propojené jak Brežněv! *9* *13* *5*
  • Re: leoš

ale jo,je to dobrá písnička

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit