-
Re: leoš
ale teď ji hrají v rádiu -
Re: Re: Leoš
Coolio.Eminem a Chaozz to jo,ale Mareš jako raper neblbni *13* to už radši k němu to moderátorství mu ten zpěv nějak nejde *13* radši ať kecá *8* to mu jde líp aspoň na něčem jsme se schodly -
Re: Leoš
tvůj názor..
Leoš je skvělej, vždycky když ho vidim a slyším mluvit, musím se smát...!! Je to uplně fascinující, jak je pohotovej, vtipnej...:) *14*
AT si každej říká co chce, ale až dosáhne toho co LEOŠ!!! -
Taky si lidé berou často tak škaredé manželky,že člověk nechápe,jak se takové ženy mohou někomu líbit a v hudbě je to to samé -
To víš,lidé mají rádi různou hudbu a Leoš Mareš,Coolio,Eminem,Chaozz patří podle mého názoru k tomu nejlepšímu,co rapová hudba vyprodukovala a i kdyby mi 1000000 lidí tvrdilo opak,tak já to tak prostě cítím a nikdo na tom nic nezmění -
Leoš
to nemyslíte vážně vždyť se ten jeho buzinec nedá poslouchat taková trapárna *9* -
Re: leoš
tuto moc rád nemám,já nejradši nejlepší nápad -
leoš
nejlepsi jsou tři slova !!!!!!!! *3* *14* -
milí lidé
to jsou věci,to se přece nedělá,jakto,že nemáte rádi nejlepšího rapera *7* -
Leoš Mareš
zpívá krásně a skládá moc skvělé básně -
Re: Jsi můj Favorit!!!!!
ty budeš asi caklá co myslíš si,že ti odepíše vždyť je to magor *1* někdy mi připadá jak retardovaný *15* -
Re: leoši
dle informací na ujdeto.cz se jedná o píseň -srdce -
leoši
jo Leoši omlouvám se že tě ruším ale chtěla jsem se zeptat na jmeno píničky
"Dcera Karla Máchy by vám mnohem lépe posala ten neznámý virus který její známa dostala.měla strašný opocit prý že zhroutil se ji svět a tak okamžitě volá linku 155 a do 15cti minut přijeli bílé pláše v tu chvíli už ležela a to sem si všim zvláště celo dobu mumlala "bože poč mi nevolá" asi měla na mysli toho doktora...."
napsala jsem jenom kousek kdyby sis nahodou nevzpoměl a tak se chci zeptat na název Diky JANIČKA papa pls odepiš mi na email!!Díky *3* -
Jsi můj Favorit!!!!!
Ahoj Leoši
hned na úvod ti chci říct(napsat)že jsi v sobotu byl užasný na tom Gladiatoru!!!!jsi prostě hvězda a nikdo jiný jako ty ani moderovat neumí jsi prostě borec!!Leoši jsem tvoje veliká faninka a mám tě moc ráda a na tvou skladbu najleší nápad kterej mě napad jsem s kamoškama tamcovali takovou skladbu tvoje pisničky jsou především o lásce a mě se tyto písničky zamlouvají více než zřěda hip hop i když poslouchám cokoliv tak tvé písničky poslouchám pořád dokola a i když mi z nich už hrabe tak si je stejnak pustim znova kolikrat i pláču bo mi to připomíná i mě někdy!:D
Ale co jsem ti chtěla napsat asi máš mnoho faninek a nejsem asi jedina co ti tohle píše co ale jestli bys mohl mi napsat par slov asopn by mi nebylo tak smutno a nemusela bych si te predstavovat jako nekoho kdo není prosím Leoši napiš mi předem děkuji tvá Faninka JANIČKA *3* *14* -
Re: Re: Re: Leoš
ale překvapilo mě to,že si vzal tu Moniku Poslušnou,když má rád těch ženušek co nejvíc a když už,tak jsem čekal,že si vezme Terču Kerndlovou,když se na ni vždycky při těch rozhovorech v Esu tak zamilovaně díval -
Re: Re: Leoš
aleši jsi kus a ty to vís tak jsi skara najdi jednu babu a ne 50 a z kazdou budes mit decko tpo nejde takhlůe nejdi jsi jednu a tim to hasne neee ! prece nemuzes byttt... no ty víeš co asik mam na mysli ze ano! ale kdybych mnela alespon tak 25 tak bych jsi dala rict to ti teda reknu puso *14* a netahej holky za nos jasny *8* jsi kunda *14* -
je to fakticky trapny ale on jsi za to muze sma nikdy nechci mit takovyho tatujyk je leos mares
*16* *13* -
je to fakticky trapny ale on jsi za to muze sma nikdy nechci mit takovyho tatujyk je leos mares
*16* *13* -
jediný kdo vypadá jako buzna jsi ty a nikdo jiný z leoš bude podruhé hodný a krásný tatínek a moc muu přeju at je to holčička i když kluk by byl taky super -
nová hudební hvězda přijde na svět