-
Leoš
co říkáte na to,že bude mít druhé dítě chudák holka to bych se radši oběsila než mít takového tátu *3* -
hello
Aleši jsi sexy musíš mo hít jako kládu *3* -
díky
díky ti,Leoši Mareši,za tvou skvělou krásnou hudbu a tvé nezapomenutelné vtipné rýmy -
Leoš
tak ty si myslíš,že za šlapkama nechodí *15* vždyť je to k smíchu *15* stejně vypadá jako buzna -
Vy jste debily
Vy čtete jen bulvár ale on je taky jenom člověk a kdyby jte byly vy v jeho kůži někdo vát takhle aniž by vás viděl psal že jste debily blbci naivní myslím že by se vám to nelíbilo...představ te si to a myslím že vám by to nebylo příjemné pomlouvat a nadávat může každý ale přemýšlejte o tom .......
A potom něco piště -
Re: co to je?
však hrál cosi v básníkách -
Leoš
naprosto normální je to pako vymazané a debilek na entou *9* *9* *9* -
.......
NO THAK AKO NIKDO Z NÁS HO TADY POMALU NEZNÁ A BUDETE HO TADY SOUDIT???A TO SI MYSLÍTE ŽE STE NORMÁLNÍ??? *7* *7* *7* *13* *13* *13* *13* *13* -
Leoš
no nemám co závidět a huba mi nepadá,ale věř debil to je určitě *15* *15* *15* -
Re: Leoš
No nejspíš jsi magor ty né?debile a najivníí jsi taky pokud závidíš tak drž hube a krok *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: Leoš
ale s každou krasotinkou se rád potěší i když ta jeho manželka moc dobře nevypadá,nechápu ,proč si ji bral -
Leoš
nebuť naivní,ten si na tebe čas neudělá *13* *13* *13* je to magor -
lena
Ahoj Leoši jsi moc pěkný kluk a na všech fotkách vypadáš sexy jsi můj typ.Ktrerý ho obdivuji tak se ozvi pa Léna *3* *4* *1* *14* *14* mam te mocniky rada *14* -
Re: Marese moc nemusim
ahojky jak se vede doufam že si Leoš já bych se chtěla ráda stebou seznámit *4* *4* *4* *4* *8* *3* *3* -
Re: marry
to jako v těch u Habrovan? -
Re: Leoš-kriminálník
jo mě nic neukrad a moderuje ze všech nejlépe chtěla bych vidět tebe někde vystupovat hrdino *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: Marese moc nemusim
co je ti po tom kde je vzal tak je má a co jako kdyby jsi je měl taky taky by jsi si kupoval věci tak tady moc nědělejte že by ste ty prachy nechtěly jste všichni falešní jak hrom aji TV NOVA *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Marese moc nemusim
Marese moc nemusim,nebot posledni dobou dava hodne najevo ze ma prachy,a jak k nim asi prisel co..?? Ze by podstivou praci...?? *13* -
Leoš
Myslím si,že je to pěkné pako.Jenom každého ponižuje ať se koukne sám na sebe blb. -
Re: Leoš-kriminálník
mi nikdy nic neukradl