Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DROGY

Leoši,
    a co drogy? *8* *8* *8* *9*
  • leoš

Lidičky mám vááááás ráááááád.Děkuji za podporu!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • Leošek je nej

Lěošku jsi super....
  • Chudák Leoš nebo ne????

No nevím jestli to na Leoše nalíčili..... myslím, že ne. A když si teda myslel, že je pod drogama proč si nenechal vzít krev?!?!?! Myslím, že to trochu přeťáp s chlastem a pak se dějou věci a teď to maskuje drogama kvůli Poslušný....Ale jak je vidět diamantová kreditní karta dělá své viď Mončo *14* Ale jinak mám Leoše RÁDA.
  • Re: Leoše už zase drbou

*3* *15* *14* *4* *14*
  • leoš je proste super

leůsek je prostě nejlepší *4* *4*
  • Leoš léčitel

Milý Leoši,v zemi hlupáků nemůžeš očekávat nic jiného než závist a parazity - vlastně jsi takový léčitel,tak ať se dotyčná osoba uzdraví hlavně z komplexů co nejdříve. Držím moc palce a přeji mnoho dalších úspěchů a klid od hlupáků *3*
  • Re: Re: Leoš

Leoš? *5*
  • PRO MĚ LEON -)))

Milý Leoši, máš i ode mě 100% důvěru!!!!! Dobře vím, co je úlet v alkoholu, ráno by jsi nejraději lezl kanálem :-))) Věř mi, to vyšumí!!!! Ať už vše vzniklo jakkoli, ty fotky vypovídají o tom, že to na tebe nastrčili, přece by sis nezaplatil prostit. a nechal se u toho fotit?? Nesmysl!!! Já ti držím palce i tvé partnerce Monice, je skvělá, važ si ji HADE :-))) Je mi 35let, taky mám Kubíčka, ale ještě dvojčátka :-))) Moc ti držím palce, i celé vaši rodince, pro mě seš "kofr" zvládneš to!!! Ale co ta hydra co to na tebe nalíčila? Utřela :-))) patří ji to :-) Měj se krásně, ty i celá Tvoje rodinka. Ahojík Ráďa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • VĚŘÍME TI

Leoši věříme ti že tě jen zneužili..ti co chtěli na tom jen vydělat jsou prostě mírně řečeno socky(samozřejmě si o nich myslim něco mnohem hrošiho...)držimě ti palce, ty to zvládneš ;) *14*
  • stačí jse nad tím trošku zamyslet

Leoš má mou plnou důvěru. Jsme ve svobodné zemi ("") a pokud jse leoš opil a někdo toho zneužil ve svůj prospěch, jako že určitě jo, tak by měli linčovat jeho a né leoše.
  • bulvár

I kdyby byla nastokrát pravda, co se stalo - pokud má i ten největší lovec senzací trochu morálního a lidského cítění, nikdy by se lidem nedostal do rukou Blesk s takovýma fotkama. Soudit můžu - ale ty, co něco podobného zveřejní. Co kdo dělá v soukromí je každého věc.
  • leoš

leoš mareš je hezkej kluk a ty sprostý fotky určitě neďelal dobrovolně!!!! *14*
  • Re: Leoš

Ahojky chci se zeptat jestli někdo nevíte mail na Leoše. Mockrát díky
  • Leoš

Milý Leoši, můj osobní názor je takový, že ať se stalo co se stalo, tak nějací chudáci, kteří neunesou tvou popularitu a úspěchy by se měli nad sebou zamyslet. *15* To co udělali ti dotyční umí každý, ale ať si někdo zkusí dělat to co děláš ty a hlavně tak dobře, zatím se u nás nenašel takto dobrý moderátor jakékoliv show. Nikdo nemá tak otevřené srdce, přeji ti a Tvé nastávající ženě hodně krásných dní i když věřím že to teď pro tebe není vůbec lehké. Hodně pracovních a osobních úspěchů ti přeje Katka *3*
  • Re: Leoš

prosím nevíš kolik měří???????dík
  • Leoš

No, můžu Vám říct, dělám na Evropě2 a je tu docela dusno....Ale já osobně ho nemusím. Je to namyšlený pako...
  • chudák Leoš

Ahoj Leoši slyšela jsem tě dnes ráno na Evropě2 a to jsi říkal mě opravdu dostalo. Věřím ti moc moc. Jiní by to ani nevysvětlovali mávli by nad tím rukou jenomže ty chceš nám i rodině ale i sobě dokázat že máš pravdu a že nejsi jako všichni ostatní. Mám tě ráda a doufám že se to vysvětlí a že se najde nějaký důkaz. Drž jse a věř že ti co ti mají rádi a nezávidějí ti peníze tak jsou stebou.Papapapapapapapapapapapapapa papapapapapapapapapapapapapapapapap apa
  • leosi

Leoši viděl jsem dnes co se ti stalo a mužu ti řict že bych tomu i věřil jednou jsem mel já odsobně stebou problem a stačilo my to.Vím když ti se napiješ nevíš co dělaš a to mě nikdo nevymluvi a věřim tomu že jsis ji sam vzal a ted to haziš do autu no nic zatim čau *3*
  • leosi

Leoši viděl jsem dnes co se ti stalo a mužu ti řict že bych tomu i věřil jednou jsem mel já odsobně stebou problem a stačilo my to.Vím když ti se napiješ nevíš co dělaš a to mě nikdo nevymluvi a věřim tomu že jsis ji sam vzal a ted to haziš do autu no nic zatim čau *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit