Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Leoš

prosím nevíš kolik měří???????dík
  • Leoš

No, můžu Vám říct, dělám na Evropě2 a je tu docela dusno....Ale já osobně ho nemusím. Je to namyšlený pako...
  • chudák Leoš

Ahoj Leoši slyšela jsem tě dnes ráno na Evropě2 a to jsi říkal mě opravdu dostalo. Věřím ti moc moc. Jiní by to ani nevysvětlovali mávli by nad tím rukou jenomže ty chceš nám i rodině ale i sobě dokázat že máš pravdu a že nejsi jako všichni ostatní. Mám tě ráda a doufám že se to vysvětlí a že se najde nějaký důkaz. Drž jse a věř že ti co ti mají rádi a nezávidějí ti peníze tak jsou stebou.Papapapapapapapapapapapapapa papapapapapapapapapapapapapapapapap apa
  • leosi

Leoši viděl jsem dnes co se ti stalo a mužu ti řict že bych tomu i věřil jednou jsem mel já odsobně stebou problem a stačilo my to.Vím když ti se napiješ nevíš co dělaš a to mě nikdo nevymluvi a věřim tomu že jsis ji sam vzal a ted to haziš do autu no nic zatim čau *3*
  • leosi

Leoši viděl jsem dnes co se ti stalo a mužu ti řict že bych tomu i věřil jednou jsem mel já odsobně stebou problem a stačilo my to.Vím když ti se napiješ nevíš co dělaš a to mě nikdo nevymluvi a věřim tomu že jsis ji sam vzal a ted to haziš do autu no nic zatim čau *3*
  • Leoše už zase drbou

Ahoj Leoši, slyšel jsem,že si se prý vyspal s prostitutkou ale také jsem na internetu viděl video kde jsi poskytoval rozhovor o tom jak to skutečně bylo. Já ti věřím a přeju ti aby tě bulvár už nechal bejt.

S pozdravem člen tvého funclubu Az.
  • DRŽ SE

vydrž to,musíš kvůli nám co tě máme rádi.Hodně síly tobě i Monice.
  • Sobotní akce....

Leoši, kašli na bulvár. Nenech se nikým a ničím vyprovokovat. Držím palce.
  • IKS Faktor

Oči? Za porotcema můžeš obdivovat prostředníček jeho levé ruky! Je tááááááááááák sexy *13* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: LÁSKA

Levý reflektor vlevo nahoře :) Vypozorovola jsem, že nejvíce nasvěcuje jeho uhrančivé oči :)
  • Re: Re: Re: Re: LÁSKA

Nevím. Zeptáme se ho? Budeš příští týden na iksfktoru sedět za porotcema, nebo jinde?
  • Re: Re: Re: LÁSKA

Leoše žerou králíci...i ti na jeho krku? :)
  • Re: Re: LÁSKA

eeeeeeeeeeeeeé

Leoše žerou i králíci *15* Tohle napsal Králíček *15* *15*
  • Re: LÁSKA

Neřekla bych to líp... Humorný, vtipný, skoro zpěvák *1*
  • LÁSKA

MILUJU LEOŠKA !!! *14*
  • 33

krásné narozeniny
  • leošek je božííííííí

leošku jsi nejlepší jsi prostě super *14* *1* *1* *3* *3*
  • ČAU ZAVISTIVCI

leoš pokukuje po dalším autíčku tak jen do něj at se má čemu smát *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Mno je to supl člověk

možná působí nafoukaně,ale nikdy neodmítne dát podpis nebo se vyfotit s fanouškama a máš pravdu,že ranní show s ním a Patrikem je skvělý start do nového dne
  • Mno je to supl člověk

mno je to squelý chlap,nejlepší je na evropě mno ta raní show to je něco.je ta mtaková sranda ale jinak se mi zdá moc nafoukanej ikdyžje hezký,je s ním sranda a je super tak mi připadá namyšlený
    když tak se juknětěe na moe stránky www.betty131.blog..cz tam je pár věcí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit