Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Leoše už zase drbou

Ahoj Leoši, slyšel jsem,že si se prý vyspal s prostitutkou ale také jsem na internetu viděl video kde jsi poskytoval rozhovor o tom jak to skutečně bylo. Já ti věřím a přeju ti aby tě bulvár už nechal bejt.

S pozdravem člen tvého funclubu Az.
  • DRŽ SE

vydrž to,musíš kvůli nám co tě máme rádi.Hodně síly tobě i Monice.
  • Sobotní akce....

Leoši, kašli na bulvár. Nenech se nikým a ničím vyprovokovat. Držím palce.
  • IKS Faktor

Oči? Za porotcema můžeš obdivovat prostředníček jeho levé ruky! Je tááááááááááák sexy *13* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: LÁSKA

Levý reflektor vlevo nahoře :) Vypozorovola jsem, že nejvíce nasvěcuje jeho uhrančivé oči :)
  • Re: Re: Re: Re: LÁSKA

Nevím. Zeptáme se ho? Budeš příští týden na iksfktoru sedět za porotcema, nebo jinde?
  • Re: Re: Re: LÁSKA

Leoše žerou králíci...i ti na jeho krku? :)
  • Re: Re: LÁSKA

eeeeeeeeeeeeeé

Leoše žerou i králíci *15* Tohle napsal Králíček *15* *15*
  • Re: LÁSKA

Neřekla bych to líp... Humorný, vtipný, skoro zpěvák *1*
  • LÁSKA

MILUJU LEOŠKA !!! *14*
  • 33

krásné narozeniny
  • leošek je božííííííí

leošku jsi nejlepší jsi prostě super *14* *1* *1* *3* *3*
  • ČAU ZAVISTIVCI

leoš pokukuje po dalším autíčku tak jen do něj at se má čemu smát *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Mno je to supl člověk

možná působí nafoukaně,ale nikdy neodmítne dát podpis nebo se vyfotit s fanouškama a máš pravdu,že ranní show s ním a Patrikem je skvělý start do nového dne
  • Mno je to supl člověk

mno je to squelý chlap,nejlepší je na evropě mno ta raní show to je něco.je ta mtaková sranda ale jinak se mi zdá moc nafoukanej ikdyžje hezký,je s ním sranda a je super tak mi připadá namyšlený
    když tak se juknětěe na moe stránky www.betty131.blog..cz tam je pár věcí
  • král ledove arény

opravdu obdivuhodný zážitek kde byl leošuv výkon třešničkou na dortu nejen v moderování,ale i bruslařsky. je to prostě borec na konec
  • Skvělý moderátor

Mareš je naprosto úžasný moderátor a shoman, a to je bez diskuze. Vsadím se, že pořadům jako např. ESO zvedl sledovanost o min. 70% jen díky svým komentářům,... a o to přece jde, ne? Jesli se Vám nelíbí, tak se na něj nedívejte. A poslouchat jeho hudbu přece už vůbec nemusíte, pokud nechcete! Já tedy nejsem příznivce jeho hudby, ale z druhé strany, pokud ho to baví, někomu se jeho hudba líbí ... a navíc, vzhledem k tomu, že je hodně známá a především oblíbená osobnost, by byl docela hloupý, kdyby na tom nevydělal i jinak. Někteří "rádoby umělci" zpychnou a chytračí v politice ..., hudba, která se líbí a nikomu neubližuje, mi přijde jako super řešení. Fakt nechápu, co tady někteří řeší.
  • Blahopřání

Blahopřeji k zaslouženému získání ceny Tý Tý. Dr. Taťána Tichá *1* *1* *15* *15*
  • Re: Blbeček jen ten kdo nazívá tak ostatní

Nejsi -li zběhlá v gramatice, vybírej si slova bez i-y, neboť mohou mít jiný význam. Např. nazívat - otvírat ústa při ospalosti (Nazívala jsem se dosytosti.)
    nazývat - jmenovat se
    V tom je ten rozdíl, děvčátko. Nelze kritizovat, pokud sami nejsme bez chyby. Doporučuji studium českého jazyka. *15*
  • Re: Re: zima

ostatne to nejni jedina pisnicka, kterou sis privlastnil, ze....a zkazil ji hroznym textem, ktery se snazi rappovat amoc mu to nejde....... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit