Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: zima

Bartoska, to je jasny....
  • Mareš

Mareši,
    z a d a r m o jsi drahý blbečku!!!! *15*
  • Re: Kdo platí Mareše

Přeražte Marešovi hnáty !!!
  • Kdo platí Mareše

Mareše platíme my!!! Z koncesionářských poplatkú!!!! Za takového blbce tolik peněz!!!!
  • Re: Blbeček jen ten kdo nazívá tak ostatní

Andreo,
    jsi píča....
  • Re: Blbeček jen ten kdo nazívá tak ostatní

Jsi nevzdělaná: nazývá se píše s tvrdým y!!!!
  • Re: kontakt

achojky dala by si mi email na leose je upo uzasny ty se mas ze se snim tvuj tata zna!!!pa pa lucka *3*
  • jsi úpo úžasný

Leoši jsi skvělej tu výhru v anno sem ti přála ptžjsi skvělý mám tě moc ráda *14* *4*
  • Leoš

juuuu musim ti pogratulovat k viteztvi v anno 2007 *4* mocccc sem ti to přála!!!! *14* *14* si fakt bezvadnej a vubec tu neposlouchej(necti) ty kritiky co sem nekteri lidi pisou......to primo miluju dys buzeruji a v zivote nic takoveho jako ty nedokazali..... *3* *3* *3* *3* *3* mej se *3*
  • zima

kto pozna odkoho je hudba s pesnicky zima...pls...ozvyte sa mi *4*
  • Blbeček jen ten kdo nazívá tak ostatní

Alespoň dokázal dostat do písniček to co by nikdo neřekl jen tak do očí svému partnerovi bez ničeho, beze slova prosím a díky a očekávání a beze strachu. Tak jen Blbeček si umí hrát na kritika a i ta je velice jednoduchá a slaboduchá, proto se tak sám cítí a jiné za to odsuzuje, sám jsi a na druhé to svádíš, to si pamatuj pane Blbečku
  • Píča je jen ta, která závidí

Kdybych chtěla já Tě milovat,
    musela bych se já bát,
    chtěla bych se s Tebou milovat,
    ale pořád bych se musela bát…
    Láska mě dostává daleko
    ale dokáže i tak mnoho, nechá Tě jít.
  • skvělej chlapik

Leoš je skvěléj člověk,zpěvák,moderátor jsi vážně nejlepší.koukáme na eso každou sobotu a už celý týden se těšíme na to až tě zase uslyšíme.Je stebou spoustu srandy a to nás hodně těší. *3* jsi fajn chlap a doufám že ti to vydrží co nejdéle.tvé pisničky když je poslouchám a je mi nejhůř tak mně vždycky uklidní. *3* *3* *4* *5*
  • Honzooo

honzooo.. ti je pěkne pblbý dělat si tady na to blogu prdel.. vim že to tvrdíš z prdele že leoše posloucháš..
    navíc leoš je můůůůůj:))
    se mi vo něm tuhle zdál sen: to vám musim vyprávět... prostě takhle jedu 139 do školy.. newim jak ej to možný ale byla krom mě uplně prázdná.. a najednou nastoupil leoš a začal mi zpívat.. než sem dojela do školy znala sem všechny jeho pecky nazpaměť:))
    škoda že to byl jen sen...
    ale od tý doby mam svuj sen.. chci byt zpěvačkou a zpívat taky jako leoš *14* *14* *14* *14*
  • úžasnej človíček

Leoš je prostě nej, miluju ho jeho pohyby, jeho verše a hlavně jeho vlasy.....zbožňuju tě.... *4* *4* *14* *14*
  • Leošiiii do tohóóóóó

Leošiiiii..
    seš božííí..
    aaa leoooš...miluju tvůj úsměv, směješ se tak krásně, miluju tvý gesta slova a básně
    :))))
  • Vpoho

Leoši seš fakt hustej frajer.
    Až tě potkám,tak tě pozvu na panáka.
    *5* *3*
  • hustýýý

čau Leoši na http://www.youtube.com/watch?v=0Mhh BgA0W1w je to hustý moc pěkný písně *8* *14*
  • bezva

Leoši jsi bezva...ale znám jednu osobu která je lepší jinak jsi bezzzva *8* *15*
  • Re: re.leosovy hodinky

zdarec, mám zájem o podobné hodinky jaké má Leoš, může mi někdo upřesnit o jaký tip Jacob hodinek jde?

díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit