-
Fakt umíš HOVNO !!! *3* *15* *3* *13*
-
Leoš
Leoši musíš uznat.že tě Jenny vystihla perhektně.Úplně vše co o tobě napsala je pravda to nemá chybu *15* *15* *15* -
-
Re: Leoš
díky to jsem ráda, že je také někdo na mé straně. *3* *3* *3* a souhlasí se mnou. *3* *3* *3*
-
-
Milý Leošku , děkuji ti. jasně že tě budu chválit , jsi totiž nejlepší na světě. Byl jsi na háčku i s Kubíkem . Měj se moocinky dobře . Ahoj , Hanička ♥ *14*
-
Leoš a Bouček - oba umí HOVNO !!! *1* *13* *13*
-
Hele pajko,
víš jaký je rozdíl mezi Lukášem Vaculíkem a tím tvým Leošem???
že Leoš je kus vola kdežto Vaculík je kus kocourka!!! chi chi chi. *15* *15* *15* -
-
Re:hmmmm
a víš jakej je rozdíl mezi tebou a volem?vůl narozdíl od tebe má mozek
-
-
Píseň Láska
Tu jsem si poslechl na videoklipu. Například: tajné záhyby těla. Až se tě mládí zeptá, cos dělal ve školce.
*3*
Nebo: Miluji tě celou. Snad ne jen půlku?
*15*
No a to třetí jsem zapomněl.
*1*
Mně se ale Leoš Mareš líbí. No, nešílím po něm, ale rád si ho poslechnu.
*14*
Jo a víte, že máte dost pěkné stránky? Takové se hned tak nevidí. Hača de vaha. -
super
Leoš je uplně seper spěvák a taky chlap do postele umí šekat jak by smet seznam te se s Leošem *14* *3* -
Dítě 2
Ahoj, chci se zeptat. Pokud jste takoví nadšenci do něj tak musíte vědět co se stalo s jeho údajným 2 dítětem, které se mělo narodit snad před měsícem? Dík *3* -
-
Re: Dítě 2
jetě se nenarodilo ale měl by se narodil každou chvíly udajně
-
-
ještě dělá machra at se zbalý at ty hojky nechá bejt at naně nesahá *11*
-
-
pisání ...
ahojky chceme se stebou sejit a kouknout se na ty tvi rozkosny kozisky ... pac a pusu posila hela a zana *3* *14* *14*